SuperLeague Play off

μου κανει εντυπωση πως τωρα θελουν να διωξουν το γκαρσια γιατι εχουν κουραστει απο τη συμπεριφορα του…
δηλαδη το καλοκαιρι ποιον νομιζαν πως παιρνανε? το ζαμπουνη?

παιζει πολυ αυτο που λες

:stuck_out_tongue:

Οχι δεν το παω οπαδικα,οντως το ειπα αυτο με το οτι εισαι ΑΕΚ,αλλα ηθελα απλα να σου πω οτι ειναι χοντρη υπερβολη να τιμωρηθει αυτη η φαση με τιμωριες κτλ,οταν εχουν γινει δεκαδες πολυ χειροτερες που περασαν στο ντουκου.Αν τιμωρηθει απο τον δικαστη φυσικα θα ειναι σκανδαλο,αν στην ιδια φαση αντι για τον Γκαρσια συμμετειχε πχ ο Σορλεν το ιδιο θα ελεγες;Το θεμα ειναι να κρινεις μια περιπτωση απλα ως εχει,αυτες κρινει ο αθλητικος δικαστης,δεν ειναι εκει για να δικαζει προσωπικοτητες και χαρακτηρες.

Εγω παντως δεν θελω να φυγει με τιποτα.Καθαρα αγωνιστικα,πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους χαφ που περασαν ποτε απο την Ελλαδα,αν οχι και ο κορυφαιος.Ενταξει,πιστευω οτι ειναι γελοιο να συζηταμε καν για το αν ειναι καλος παιχτης η οχι.Αυτα τα νευρα να μην ειχε ρε γαμωτο,και να μπορουσε να συγκρατηθει…Αλλα αν δεν ηταν αυτα σιγα μην εφευγε ποτε απο την Ρεαλ,βασικος ηταν εκει και τον σουταρε ο Καπελο γιατι πλακωθηκε στις μπουνιες με τον Σαλγκαντο σε μια προπονηση:pΠιστευω ομως οτι θα τον διωξουν το καλοκαιρι μετα τα χθεσινα…:frowning:

Δεν έχω δει τη φάση, αλλά από ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ, αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παίζει έτσι συντηρητικά και μέσα στη Τούμπα, τότε να ξεχάσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, αλλά αν δεν πάρει όλους τους πόντους μέσα στη Τούμπα και πόντους σε ΟΑΚΑ και Λάρισσα, ας αρχίσουν να κοιτάζουν τους αντιπάλους του ΟΥΕΦΑ. Και προφανώς, δε θα φταίει κανενας Σιμάο ή Κάκος τότε. Περνάει όποιος πάρει τους περισσότερους πόντους, όχι όποιος παίξει τα περισσότερα ματς με under…

Και το ότι με 10 ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να ανοιχτεί και να κάνει φάσεις, δείχνει πως μπορεί ρε γαμώτο. Αυτό είναι το θλιβερό για τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Μόνο εμένα μου φαίνεται γραφικότητα να λέει ο Ζαγοράκης πως θα φύγει γιατί δε μπορεί τέτοιες διαιτησίες και μερικοί να γιουχάρουν τον Σάντος; Τόσα χρόνια ως παίκτης ανεχόταν να του βρίζουν τη μάνα στα γήπεδα και τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες για τον Σάντος;

Απορία: πάλι το αθηνοκεντρικό κατεστημένο φταίει για το παστέλι του Καραγκούνη?

παλι το ιδιο θα ελεγα.δεν εχει σχεση με το οτι ειναι ο γκαρσια.ισα ισα που το παθος που εχει ο γκαρσια το γουσταρω πολυ!!ειδικα στη θεση που παιζει απαιτειται να εχεις αρκετο παθος.το αμυντικο χαφ κανει ολη την βρωμικη δουλεια μιας ομαδας και χρειαζεται να εχει λιγο “αλητεια” στα αθλητικα πλαισια παντα.και στο φιναλε να ειναι ετοιμος να δεχτει το δυνατο(αλλα οχι αντιαθλητικο) παιχνιδι,οπως παιζει και αυτος δυνατα!!!

Κοιταξε,οταν παιρνεις μια ομαδα διαλειμενη κι απο το χειλος της καταστροφης την οδηγεις προς ξεχρεωση και προς Τσαμπιονς Λιγκ,ειναι να τρελενεσαι με την αχαριστια και την βλακεια ορισμενων παπαριδων στα επισημα να λενε οτι μαλακια τους κατεβει και κραζουν,και ειναι και αλλα εσωτερικα προβληματα που εχουμε που τον απελπιζουν,οπως για παραδειγμα την εισοδο στο γηπεδο,που ειναι να απορεις πως δεν εχουμε (ακομη) καποιο περιστατικο στην Τουμπα παρομοιο με αυτο της Θυρας 7.Παντως ολα αυτα τα ειπε εν βρασμω,δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο

σε αυτο θα συμφωνησω…

επισης να σημειωσω πως μονο αμα ημασταν με 10 παικτες,με λαθος της αμυνας και γκολαρα θα μπορουσαν να κερδισουν οι βαζελοι,εξου και εγινε

Καλα,συγγνωμη τωρα,αυτην την αποτυχημενη αποπειρα αγκωνιας στην κοιλια τοσο τρομερη την θεωρεις;:stuck_out_tongue:
Για παραδειγμα,εχουμε αλλα δυο περιστατικα,την αγκωνια που εριξε ο Ντιογκο στο προσωπο του Γκαρσια στο Καραϊσκακη στο πρωταθλημα,και την αγκωνια που εδωσε παλι ο ιδιος στο προσωπο του Κοντρερας στο κυπελλο και δεν κουνηθηκε φυλλο (ολως τυχαιως δεν ειχαμε καν ριπλεϊ καμμιας απο τις δυο φασεις btw).Μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα

μα δεν το κανω θεμα.απλα ειπα την γνωμη μου και ειπα και την γνωμη μου για την ποινη.τιποτα αλλο.και βασικα μαλλον ασχολουνται ολοι με αυτο το θεμα γιατι δεν ηταν μονο μια αγκωνια ηταν 2-3 οι κινησεις που εκανε για να τον χτυπησει.για μενα ειδικα οι εσκεμμενες αγκωνιες πρεπει να τιμωρουνται εξοντωτικα!!!και ο ντιογκο σε αυτα που λες θα πρεπε να τιμωρηθει δεν ειπα το αντιθετο.και στον τελικο κυπελλου πχ ο ντιογκο εσκασε μια αγκωνια στον κυργιακο αλλα δεν δοθηκε τιποτα.και ο κυργιακος μετα σωστα αποβληθηκε γιατι εκανε μαλακιες!!!

Και κάτι άλλο μην ξεχνιόμαστε. Ο Σιμάο εκτός της δεύτερης κίτρινης (τουλάχιστον) που έπρεπε να πάρει στο “μαρκάρισμα” στον Γκαρσία πέταξε την μπάλα στα μούτρα ενός ball boy. Μπροστά στα μάτια επόπτη και τέταρτου. Απ’ ευθείας κόκκινη. Ο Γκαρσία θα κέρδιζε αποπομπή από τη χώρα. Ο Σιμάο απλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για να μην δείρει κανά παιδάκι γιατί μόνο για τέτοια έχει τα @@.

Πόσο γελοίος μπορεί να είναι αυτός ο Κωνσταντίνου; Μιλάνε για την φάση στη ΝΕΤ που έπρεπε να πάρει κίτρινη ο Σιμάο και αυτός απαντά: " ναι αλλά κοιτάξτε τί έκανε ο Γκαρσία." Μα ο Γκαρσία αποβλήθηκε του λέει ο πουρουπουπου. “Όχι” λέει ο Κωνσταντίνου, “Ακόμα δεν είχε αποβληθεί” :D:D:D#-o#-o#-o

καλα μιλας για τον κωνσταντινου ο οποιος βλεπει με πρασινα γυαλια!!!

μιας και μιλαγαμε πριν για τον γκαρσια το βιντεο αυτο δεν το ειχα δει!!!8O8O
ειναι μαρκαρισμα ορισμος κοκκινης καρτας!!!μπορει να διδασκεται και σε σεμιναρια δαιτητων:p

δεν ειναι για καρτα αυτο ρε…τον χτυπαει και φαινεται καλα σε μενα τουλαχιστον οτι μετα απο λιγο πεφτει…και δεν φαινεται και τοσο δυνατο…

δηλαδη πρεπει να ματωσει?και μονο που επιχειρει τακλιν απο πισω και ενω εχει φυγει η μπαλα ειναι απευθειας κοκκινη.πρεπει να καταφερει ο γκαρσια να κρατιεται λιγο.ειναι και κριμα γιαυτον γιατι ειναι πολυ καλος παιχτης!!

ε ναι νταξει…

Βασικα στην συγκεκριμενη φαση το μαρκαρισμα το εκανε για λογους τακτικης,γιατι αμα συνεχιζε το παιχνιδι πηγαινε ο Αρης καρφι για τετ-α-τετ και μπορει να το τρωγαμε,γιαυτο και το ριψοκινδυνευσε να αποβληθει.Μακαρι να ταγαρια μας να εκαναν και χθες κανενα τετοιο κλαδεμα στον Καραγκουνη αντι να του κανουν χωρο να περασει,να μεναμε με 9 παιχτες για ενα 5λεπτο και να περναμε εστω και το Χ.Ο Κακος του χαριστηκε σ’ αυτο το ματς προφανως γιατι δεν ειχε δωσει τιποτα και σε μια καρατια του Ρεγκεϊρο νωριτερα στο παιχνιδι.Δεν εχει καμμια σχεση με τις αλλες φασεις που βγαινει εκτος ελεγχου.Παντως φαουλ και κιτρινη επρεπε να δωσει.Τεσπα,εχω βαρεθει να συζηταω για αυτην την φαση με Αριανους,μην μπουμε σε νεο γυρο τωρα:lol:

Δεν ειδα τα ματς.Ειδα την φαση του Σιμαο-Γκαρσια.
Ο Σιμαο “μπαινει” ασχημα στην φαση.Δεν ξερω αν κοιταγε ο Κακος ή οχι,παντως αυτο σηκωνει μεχρι κοκκινη.

Η Λαρισα τραγικη. Ο κομπαρσος των play-off. Κριμα για τους φιλαθλους της γιατι σημερα ειδα ενα φουλ αναρχο τσουρμο αμπαλων. Πονεσαν τα μυαλα μας.
Η ΑΕΚ επιτελους αρχισε να στρωνει (περισυ εστρωσε τον Απριλη, φετος τον Μαη, του χρονου αφου ξεκινησουν οι διακοπες) και ετσι πως παιζει θα τον παρει παραμαζωμα τον βαζελο στις 31. Να μου το θυμηθητε. Και αν πεσω εξω, εδω θα 'μαι για να φαω το καζο! :stuck_out_tongue:

όμορφη κ ανοιχτή μπάλα πάλι σήμερα στο ΟΑΚΑ

βαριέμαι με τα πλεηοφφ αν κ βλέπω τελικά πως η δουλειά του μπάσκεβιτς αποδίδει. αποκάλυψη ο κουτρουμάνος - κάθε ματς κ καλύτερος

αν δείτε τι υλικό έχει ο μπάγεβιτς κ τι απουσίες, η δεύτερη θέση θα είναι θαύμα