SuperLeague Play off

Πιστεύω τα πάντα θα κριθούνε στο ποια τριάδα θα κατεβάσουν ΑΕΚ και ΠΑΟ στο μεταξύ τους παιχνίδι

ποιες ειναι ακριβως οι απουσιες σας? κυριακος γεωργεας και χετεμαι? η το οτι εχετε την επιθετικη τριπλετα σας+εντινιο

εμας λειπουν(μονο για βασικους μιλαω): μαρκος αντονιο,γκαρσια,κονσεισαο,μουσλιμοβιτς και χουτος(οι οποιοι ηταν το επιθετικο διδυμο τα τελευταια ματς πριν τραυματιστουν)

Δε λέει γι αυτούς ρε. Εννοεί ότι δεν έπαιξε ο βασικός τους τέταρτος διαιτητής :slight_smile:

Ετσι ακριβως. Καμμια σχεση με τις λιγοστες εμφανισεις του μεσα στην χρονια που εδειχνε να πελαγοδρομει. Αν επαιζε σταθερα οπως παιζει στα τελευταια 3 ματς τοτε θα μας επεφτε κουτι για βασικο δεξι μπακ για του χρονου. Καλος αμυντικα, με καλες προωθησεις και πανω απ’ολα καλη σεντρα.

χαχ. πείτε ότι θέτε. το μόνο κακό που κάνετε, είναι ότι κλέβετε τον Γκαγκάτση από το θρύλο κ έτσι αντί να τη λέμε στους γαύρους, θα πειράζουμε εσάς που δεν είναι το ίδιο ενδιαφέρον

και εγω εχω παθει σοκ με τον κουτρουμανο!!!πολυ καλος για 3 σερι ματς.μακαρι να συνεχισει ετσι το παλληκαρι!!

ε βεβαια…γιατι παντα μιλουσαμε για οσφπ-γκαγκατση-παρασκηνιο…τωρα αμα μιλησουμε για γκαγκατση-παοκ-παρασκηνιο θα μας παρουν με τις πετρες

καλα κατσε μην λες μεγαλα λογια θα δουμε μολις αρχισει το νεο πρωταθλημα!!οποτε ως τοτε μονο εικασιες θα κανουμε…

Ρε παοκια του φόρουμ, εγώ είμαι ο πρώτος ΑΕΚτζής του ροκιν που είπε ότι φέτος η ΑΕΚ έχει ευννοηθεί από την διαιτησία. Όμως αυτή η καραμέλα με την διαιτησία που αδικεί τον ΠΑΟΚ καταντάει γραφική.

Γραφικό καταντάει να κλαίγεστε όταν αδικήστε και να κάνετε την πάπια όταν ευνοήστε

^ Αυτό να λέγεται!:stuck_out_tongue:

Άσε ρε crabsody… Εγώ προσωπικά κάνω την πάπια όταν ευννοούμαι; Όταν έγραφα στο thread της ΑΕΚ όλες τις περιπτώσεις, μία προς μία, που η ΑΕΚ έχει πάρει παιχνίδια λόγω διαιτησίας φέτος έγραφες από κάτω ότι πας τους ΑΕΚτζήδες επειδή δεν φοράνε παρωπίδες. Τώρα κάνουμε τις πάπιες. Στα παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό φέτος έγραψα ότι η ΑΕΚ έχει κόμπλεξ απέναντι στον γαύρο και στο 4-4 του τελικού όταν όλοι κρυβόντουσαν πίσω από το μεγαλείο αυτού του αγώνα εγώ έλεγα ότι είμαστε λούζερ όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Μην μου μιλάς λοιπόν εμένα για πάπιες. Φέτος έχει βάλει συνολικά τρία γκολ με αθηναϊκές ομάδες και έχεις φάει 14. Εδώ την Κυριακή παίζατε με δύο παίκτες παραπάνω και δεν καταφέρατε ούτε ένα Χ να πάρετε. Κάνε καμιά αυτοκριτική λοιπόν και μετά έλα να μου μιλήσεις για πάπιες. Άιντε…

Aυτοκριτική κατ’αρχήν δεν θα κάνω γιατί δεν έπαιζα εγώ σήμερα :slight_smile:
Σήμερα τί γνώμη έχεις για τον αγώνα; Σας αδίκησε; Κάνεις την πάπια σήμερα ή όχι;

Όχι δεν σας αδίκησε.

για τους παοκτσηδες ισχυει το οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!:lol:
δεν μπορουν να κερδισουν ουτε ενα ντερμπι και τα ριχνουν στον διαιτητη!!!
υπαρχει και αλλο τωρα που το θυμηθηκα για τον παοκ που δε μπορει να κερδισει ντερμπι και το ριχνουν στην διαιτησια(ποτε ο γιαννης δε μπορει ποτε ο κωλος του πονει!!!):lol:

Νταξ,οτι να 'ναι.Αντε,μια τεραστια κιτρινη (σαν κι αυτη ενα πραγμα: http://www.youtube.com/watch?v=6xr4lc-eVX8),μια καληνυχτα και καλα μυαλα.Κριμα μονο γιατι σας ειχα λιγο σοβαροτερους απο τους γαβρους.

Έλα μωρέ Restless γίνεσαι υπερβολικός. Ασχολείσαι τώρα με τους γραφικούς που θεωρούν κόκκινη τη φάση Τσιρίλο Μίετσελ; :D:D:D

μεγάλη καρατιά. πρέπει να του αναγνωρίσουμε πάντως ότι είχε κάνει καλές διατάσεις στο ζέσταμα :lol: άξιος απόφοιτος της ματεράτσιας σχολής.

μετά τον γκαμάρα έχουν κάνει παρέλαση ΤΑ κριάρια απ την άμυνα της αεκ…

Συμφωνα με τα λεγομενα του οριτζιναλ θα μπορουσε να ισχυσει και κατι τετοιο…