χρειαζομαι γνωμες και βοηθεια…θελω να παρω αυτο το ασυρματο για να τρεχω με το bass…καμια καλη προταση?..μαρκα-τιμη-τι να ζητησω…πως να το ψαξω?..:-k
οταν λες ασυρματο,τι ακριβως εννοεις? ενισχυτη τσεπης??? επειδη δεν ειναι ασυρματος…:-k
μαλλον εννοει κατι τετοιο
και παλι,ποσο μακρυα θα μπορει να πηγαινει? αν παιζεις μπασσο και δεν εχεις εναν peavy 150 τουλαχιστον,δεν λεει…
εγω ειχα εναν marsall τσεπης και βολευε παρα πολυ (ειδικα οταν ειχα παει για τα καλαντα με φιλους μου…:p)
(στο παιδι που ρωτισε):αν θες να μετακινησαι,κανε μια ερευνα αγορας (κατα προσωπικη μου αποψη οχι νακα) ρωτα και κανα φιλο σου που να ξερει και παρε εναν καλο τσεπης… :-k:-k:-k
το ποσο μακρυα εξαρταται απο το τι μηχανημα θα παρει κοινως ποσα θα σταξει.
βλακειες… μαλλον για μεσα σε δωματιο θα ειναι,αντε μεσα σε σπιτι…και να σταξεις τοσα χρηματα για να μην εχεις στα ποδια σου 1 καλωδιο? [-X[-X[-X
χμ…τελειο αστειο…ουυυ παραλιγο να γελασουμε.
με λιγα λογια κανεις δεν εχει παρει…
ελεγα μηπως μου προτεινε κανεις κανα καλο…για το stage δλδ αντε κ για 100 μετρα εμβελεια το πολυ…δεν ελεγα να παω και σπιτι μου με αυτο…#-o
Το ασύρματο ίσως είναι λίγο θέμα. Θέλω να πω, Troy Sanders στο RW, ενώ όποιο βίντεο και να κοιτάξεις σε μεγάλη σκηνή (download πχ) τον βλέπεις με wireless kit, στο RW έπαιζε με καλώδιο, και με έβαλε σε υποψίες.
Νομίζω ότι για να πάρεις καλό ασύρματο πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα για να έχεις καλή ποιότητα σήματος και απόδοση.
απο 2-3 φιλους που εχουν παρει ασυρματο για κιθαρα καταλαβα και εγω αυτο που λεει ο red rum,οτι δηλαδη για να παρεις ενα αξιοπιστο ασυρματο θα πρεπει να ψιλοξηλωθεις!!αλλιως αν δεν ειναι αξιοπιστο υπαρχει περιπτωση να παιζεις και ξαφνικα να εχουν μπερδευτει οι συχνοτητες και να μην ακουγεσαι…
Πω ρε παιδια σορρυ…Αλλα τοσο καιρο δν εχω μιλησει.Εδω και 8 μηνες παιζω μπασο.Εχω ενα stagg και ενισχυτη ενα behringer.Και τελοσπαντων ας ξαναξυπνησουν τα θρεντ των μουσικων!
Θέλω να μας παίξει Mr. PC τον Νοέμβριο!
Παιδες μια ερωτηση.Εψαξα να βρω μαυρες χορδες για το μπασο αλλα δεν βρηκα πουθενα. Μετα μου ειπαν μα θελω να τιw βαψω με ανεξητιλο μαρκαδορο αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει ο ηχος τους. Διαφωτιστε με plz
:lol::lol:
Αυτο που πρεπει να κανεις σιγουρα ειναι να μην την βαψεις με ανεξητιλο μαρκαδορο , ουτε με τεμπερες . :p:lol:
Τοσο πολυ σε χαλαει το κανονικο τους χρωμα ?
Και το ασημι μια χαρα ειναι :D. απλα εψαχνα μαυρες χορδες, δεν βρηκα, εβαλα d’addario χτες, και σκεφτομουν να τις περασω ενα ωραιο μαυρο :P. αλλα οχι, δεν θα κανω την βλακεια
Kαλά ρε, ούτε να γκουγκλίσετε δε μπορείτε?#-o
Στο thomann που ειχα δει, δεν ειχε. Επισης στον Βολο που μενω, σε οποιο καταστημα ρωτησα, κανεις δεν ειχε :P. Τις μαυρες χορδες απο τον Geezer Butler τις ζηλεψα
Λοιπον παιζω ντραμς αλλα εδω και καιρο μου την εχει βιδωσει πολυ ασχημα να παω να παρω ενα μπασο γιατι παντα μου αρεσε ο ηχος του. Ο θειος μου ειναι επαγγελματιας και θα με βοηθησει στο ποιο να παρω οποτε αυτη ειναι μια ιστορια μεγαλη με την οποια δε χρειαζεται να σας απασχολησω.
Αυτο που θα ηθελα να σας ρωτησω ειναι το αν εχει μεγαλη διαφορα για εναν αρχαριο, το 5χορδο απο το 4χορδο.
Υποθετω οτι λογικα θα ειναι πιο δυσκολο αλλα ρωταω αυτους που ξερουν, για σιγουρια. Πιο καλο για καποιον καινουργιο ειναι να ξεκινησει με 4χορδο ή θα την παλεψει και με ενα 5χορδο?
Eυχαριστω προκαταβολικα