The Bassist's Thread

@diskovolos
καλοπαιξιμο φιλε μου!
ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 8)

O Αγιος Βασίλης φετος ηρθε με τη μορφη αυτου του κυριουλη που παιζει στο βιντεο και μου εφερε ενα τετοιο:

Και γαμω

ποτε δε μαρεζε η παραμορφωση στο μπασσο:bounce:

Ούτε μένα, αλλά όταν ακούω τέτοιες εισαγωγές μου αρέσει… :wink:

και όταν ακούς και αυτό σου αρέσει

καλως σας βρηκα φελλοου μπεισιστς :slight_smile:

μπασο με ή χωρις παραμορφωση, πενα ή δαχτυλα, δν εχει σημασια, γαμαμε οπως κ να’χει!:wink:

με την σειρα μου καλος σας βρηκα συναδερφους/συναδερφισες :smiley: και εγω προτιμω το μπασσο χωρις παραμορφωση :stuck_out_tongue: και θεωρω οτι αυτο το οργανο παιζεται με τα δαχτυλα συχενομαι τους μπασιστες με πενα :stuck_out_tongue: αλλα οπως ειπε και ο απο πανω οπως και να εχει γαμαμε :lol:

Επισης, και το slap έχει τη τιμητική του ! Και καμια φουσκαλα δε πειραζει! Με φουσκαλες μαθαίνεις! 8)

Ρε μάγκες λύστε μου μια απορία, στην Σαλόνικα υπάρχουν μπασίστες ή έχουν μεταναστεύσει όλοι??

Τι ακριβως θελεις απο εναν σαλονικιο μπασιστα?

μια χαρα εχει

Τότε γιατί δεν μπορώ να βρω ΕΝΑΝ άνθρωπο να γουστάρει post rock/djent καταστάσεις?

γιατι μαλλον δε ξερει τι ειναι djent και δευτερον δεν εχεις μεγαλο κυκλο στις παρεες σου.

εγω ενα σωρο ξερω αλλα ειναι πιασμενοι:P

Βρήκες και συ είδος τώρα… Επειδή την έχω περάσει και γω τη φάση αναζήτησης για μη μέταλ μπάντα… σε νιώθω απόλυτα. Δυστυχώς οι περισσότεροι διαθέσιμοι για τέτοιες ιστορίες είναι κάτω των 25 και στην πλειοψηφία των παιδιών αυτής της ηλικίας είναι αδιανόητο να παίξεις κάτι εκτός μέταλ…

Εγώ μπάσο παίζω, έχω μπάντα και δεν έχω καθόλου χρόνο για κάτι περισσότερο. Θα σου πρότεινα να εντοπίσεις μπάντες που γουστάρεις στην πόλη και να προσεγγίσεις τους μπασίστες τους για κάτι παράλληλο με αυτό που κάνουν.

τι παιζετε?

Heavy Rock μαν. Κατέβασε μας ή άκουσέ μας από δω.
http://www.spine-chilling-breeze.com/?p=15

Έχω ρωτήσει όλες τις μπάντες που είχαμε παίξει μαζί με την παλιά μου μπάντα και κανείς δεν ξέρει κανέναν. Έχω απελπιστεί, άμα ξέρει κανείς κάποιον πλιζ στείλτε ένα μήνυμα.

Από προχθές έχω ‘αιτία’ να ποστάρω σε αυτό το θρεντ, με ένα πανέμορφο affinity j bass.

Η αίσθηση που αποκτά κανείς όταν επαναπροσεγγίζει κομμάτια που έπαιζε στην κιθάρα, από την οπτική του μπάσου, είναι ανεχτίμητη. Σε κάνει να βλέπεις την μουσική πολύ πιο σφαιρικά και ολοκληρωμένα.

Ωραία αίσθηση!

Με γειες! Μιας και είπες Jazz bass… το κακό με αυτό το όργανο, το μπάσο, είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ Precison και Jazz. Δηλαδή κανείς δεν είναι σίγουρος για το ποιο του αρέσει περισσότερο από τα 2 με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα πάρεις και τα 2. Πουτάνα fender…

Οι παλιές καραβάνες του χώρου πάντως λένε ότι “μαλακιστείτε με ό,τι θέλετε αλλά στο τέλος όλοι σε fender θα το γυρίσετε. Άντε και κάνα musicman ξέρω γω…”

Έτσι και γω πριν κάποιους μήνες πήρα ένα precision και ησύχασε το κεφάλι μου.

Αν υπήρχε και fender hollowbody bass σε νορμαλ τιμή καλά θα ήταν.