She is the only one and I know it. If I don’t let her know, it would be grave injustice on my part. Every person loves to be loved. In every room of our apartment there are memories of Max Terr. And lots of our friends swear by his patiently discovered items, passing them along to their friends … praising “Maxie’s cookies,” “Maxie’s music paper,” “Maxie’s pencils and piano light” without ever having known Max Terr. They get between moms and their kids. They don’t know how to calibrate their aggression, and they don’t know how to read signs they should back off. Their conflicts tend to always escalate." These bullies also score poorly in tests of monkey self-control.
Those who allow themselves to be labeled as quitters are never able to achieve success. Why do people quit trying? They do so because they can’t egg on their spirits to keep going ? NO MATTER WHAT! I know of someone who’s now heading one of the biggest Chartered Accountant firms in Delhi, but couldn’t manage to clear his chartered accountancy test before the tenth attempt. He failed for nine consecutive times before he managed to finally get through. Recently, however, an alternate hypothesis has emerged from this one and is turning it inside out. This new model suggests that it’s a mistake to understand these “risk” genes only as liabilities. Yes, this new thinking goes, these bad genes can create dysfunction in unfavorable contexts-but they can also enhance function in favorable contexts.
Just do it, and be willing to fail and learn along the way. Very few people get it right the first time. In fact, most people fail to get it right the first 5 times. A serious young man, ambitious to attain a place in the world more brilliant than the secluded seat of his ancestors, he had been impressed at their first meeting by the compactness and precision of Victoria’s orderly mind. For in that earnest period the minds, as well as the emotions, of lovers were orderly. It was an age when eager young men flocked to church on Sunday morning, and eloquent divines discoursed upon the Victorian poets in the middle of the week.
Καταρχας καλημερα σας.
Ειμαι 18 χρονων και μιας και πλεον κανω και εγω φοιτητικη Dolce Vita σκεφτηκα οτι ειναι καιρος να αρχισω να ασχολουμε με το μπασο (εχω αργησει λιγο το ξερω =| )
Για αυτο θα ηθελα και την γνωμη σας στην αγορα που σκοπευω να κανω μιας και ειστε πιο εμπειροι
Σκεφτομουν λοιπον να παρω αυτο το σετακι μιας και ειναι αρκετα κοντα στα λευτα που μπορω να διαθεσω και εχει απο ολα μεσα http://www.thomann.de/gr/thomann_bass_einsteigerset_b16.htm
Τι λετε και εσεις?
Και εμένα εντάξει μου ακούγονται τα 18, αλλά είναι και θέμα αντίληψης. Το να ξεκινάς στα 5 ένα όργανο επειδή το θέλουν οι γονείς δεν είναι και ό,τι καλύτερο πιστεύω.
Ελπίζω να απαντήσουν και οι ειδικοί εδώ, αλλά εμένα το σετ μια χαρά μου φαίνεται. Ωραίο μπάσο, ό,τι πρέπει για αρχή και καλοφτιαγμένο (φινιρισμα, βιδωτο μπράτσο). Ο ενισχυτής είναι κομπλέ, από 20watt και πάνω παίρνεις για μπάσο. Με 40, θα σε ακούν κάμποσα διαμερίσματα τριγύρω
Γεια σας μαγκες…προς το καλοκαιρακι σκεφτομαι αγορα μπασου γυρω στα 800 ευρω το πολυ.Τι προτεινετε?Εγω εχω στου νου μου,κατι σαν warwick-spector,αν και θα με εψηνε και κατι αλλο.
Οι μουσικες που παιζω ειναι αρκετα διαφορετικες,γι’αυτο και θα ηθελα να εχει πολλες δυνατοτητες εναλλαγης τονου.Οσο για χορδες,δεν εχω θεμα, μεταξυ 4-5 βεβαια.
στο δικό μου όταν έκανα service (αλλαγή χορδών,καθάρισμα,τσεκάρισμα ύψους χορδών,τσεκάρισμα καβαλάρη και ηλεκτρικά αν δουλεύουν σωστά) μου πήρε 50 ευρώ.
Λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω ένα distortion και ένα delay pedal για μπάσο. Έχει κάνεις να προτείνει κάτι καλό και κυρίως οικονομικό. Επίσης μια (ίσως ηλίθια) ερώτηση: τα πεταλάκια για κιθάρα και για μπάσο είναι ίδια;
σαπίλα stoner/doom σε φάση electric wizard και τετοια. δλδ θέλω να βγάλω “βρώμικο” ήχο δηλαδή. έχω ένα πολυεφέ αλλα νομίζω ότι τα πεταλακια θα είναι πιο ευχρηστα και θα εχουν καλυτερο αποτελεσμα
thanx για τις πληροφορίες. από βιντεάκια που είδα στο γιουτουμπ φαίνονται και τα δύο πολύ καλά αν και το el grande είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω στον ήχο. βέβαια και τα δύο είναι λίγο τσιμπημένα με βάση αυτά που μπορώ να διαθέσω (γύρω στα 50) αλλά απ’ ότι κατάλαβα αξίζει να περιμένω μέχρι να μαζέψω τα λεφτά
Να’με και παλι. Το μπασακι εφτασε σημερα και είμαι κάτι παραπανω απο 3ευτυχισμένος :’)
Τωρα θελω αν εχετε και ξερετε να μου προτεινετε καποιο βιβλιαρακι ωστε να μην βιαζω τοσο πολυ τον ηχο. Απο μέρος μου είδα το Bass Guitar for Dummies και καθως η σειρα For Dummies ειναι αρκετα καλη λέω να του ρίξω μια ματια :roll: