το εχω ακουσει και εγω αυτο
παιζει να ισχυει.
με ξυδι νομιζω για ν αφυγει η σκουρια
το εχω ακουσει και εγω αυτο
παιζει να ισχυει.
με ξυδι νομιζω για ν αφυγει η σκουρια
καλη φάση. παίζει να το δοκιμάσω απο περιέργεια :-k
ισχύει αλλά παίζει να μειώσει την διάρκεια ζωής των χορδών.
ισχύει πως μειώνει τη διάρκεια ζωής .
εγώ έχω διαβάσει πως μπορεις με denatured alcohol να τις καθαρίσεις και να ακουγονται σαν καινούργιες . λέω να το δοκιμάσω σύντομα .
εγω θα δοκιμαζα και Κοκα Κολα
Μπορείτε επίσης και με σπέρμα κιθαρίστα.
Καλά ας είχατε και εσείς να πληρώνετε 40άρια κάθε τρίμηνο για να αλλάζειτε τις χορδές της κιθάρας και θα σας έλεγα εγώ:p μέχρι και με αίμα κόκορα σφαγμένο τα μεσάνυχτα θα τις καθάριζατε
Αν βρασεις τις χορδες θα γινουν σαν καινουριες. Αλλα σε 2 μερες θα θελουν πεταμα.
Η αποψη μου ειναι η εξης: παρε flatwood χορδες. Θα σου κρατησουν για χρονια κυριολεκτικα. Αν βεβαια ψαχνεις το χαρακτηριστικο “γκλινκι γκλινκι” δεν ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα once you go flat you never go back.
αυτό βασικά
Θέλω εδώ και καιρό να δοκιμάσω flatwound. Α να δούμε!
ξεκαρφωτο το ξερω αλλα δεν ξερω επισης αν σηκωνει καινουργιο thread
τι εχετε να πειτε για τα μπασα aria και traben; Εχω πολυ μακρια στο μυαλο μου να αγορασω δευτερο μπασο κ μιας κ ψιλοαποφευγω τα fender ( μιας κ εχω βαρεθει να τα βλεπω και να τα ακουω :p) αυτα ειναι τα πρωτα που μου κινησαν ενδιαφερον κ διαβασα καλα σχολια στα ‘εξω’ φορουμ
τωρα τον θυμηθηκαν?
ε ενταξ για τον παρα το κανουν…
προφανως και θα πληρωνεις 3 φορες αυτο που θα ειναι. αλλα καταφεραν κ αυτο που ειχαν επισης σκοπο,να ψαξει ενας ξεκαρφωτος για τα προιοντα τους
Strings: Rotosound RS66LB (35, 55, 70, 90)
παίξε κιθάρα καλύτερα
τελικά άκυρος ο καθαρισμος . όποιος βρει μετουσιωμένη αλκοολη σε λογικές τιμές (χαμηλότερες ενός νέου σετ χορδών) να μου σφυρίξει κλεφτικα .
η μετουσιωμένη αλκοόλη μου φαίνεται είναι το οινόπνευμα.
Άρια ε? Από πρώτο χέρι, σου λέω ότι αξίζουν! Δες το δικό μου κουκλί
Ξεφεύγεις και λίγο από τα στανταράκια :d
Για δώσε μας κάνα ινφο για το μπάσο σου, μαγνήτες κλπ. Ωραίο φαίνεται. Αρια ήταν το πρώτο μου μαθητικό μπάσο, ένα jazz.
Οι μαγνήτες είναι οι stock της Άρια. Το μπάσο είναι του 1979, neck through, και τα 2 διακοπτάκια είναι split που κάνουν τους μαγνήτες μονούς από humbucker, σαν jazz. Γέφυρα μπρούτζινη όπως και το nut, αν και το άλλαξα με bone. Τα ποτενσιόμετρα επίσης αλλαγμένα με CTS, γιατί τα άλλα είχαν σκουριάζει από τα χρόνια. Το αγαπάω Το μοντέλο ακριβώς είναι Aria Pro II RevSound Bass. Είχε κυκλοφορήσει μόνο το 1979, υπάρχουν ελάχιστα :d Αν και δεν νομίζω να έχει και πολλή σχέση με τα σύγχρονα Aria.
το αγαπησα με την πρωτη ματια… :roll:
Είναι κουκλί μωρέ. Και ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα που είναι ίδια Πάρε κάτι διαφορετικό, τίποτα σε Sterling by musicman (αν δεν έχεις λεφτά για κανονικό), spector, αν βρεις Άρια. Γενικά ψάξε για μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση. Μην πάρεις και συ καινούργιο Φέντερ. Υπάρχουν απίστευτα κομμάτια σε καλές τιμές. πχ http://smart.noiz.gr/details.php?id=107641