The Bassist's Thread

δεν σκοπευω να παρω τοσο συντομα μιας κ δεν το εχω αναγκη ακομα. αλλα ψαχνομαι λιγο λιγο γ αυτο το λογο που λες. εχω βαρεθει να βλεπω και να ακουω φεντερ

βλεπω βεβαια πως φεντεριζουν στην οψη τα sterling :stuck_out_tongue:

Τα sterling είναι δημιούργημα του Leo Fender ο οποίος κάποια στιγμή πούλησε την εταιρία του (fender) και μετά έκανε τη musicman, κάπως έτσι είναι το στόρυ δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα.

Κι εγώ φεντεριστής είμαι με όνειρο να αποκτήσω κάποια στιγμή ένα sterling με 2 humbuckers.

χμμμμμ. ετσι εξηγειται. :stuck_out_tongue: αρα εμεις οι αντι-φεντεριστες να τα αποφυγουμε :stuck_out_tongue:

οι αντι-φεντεριστες να τσεκάρουν το Thunderbird που κόβει τη γη στα δυο .

Πες τα μωρέ Βολάρα

ακριβες αποψεις κ γουστα διακρινω :stuck_out_tongue: βγαζοντας εκτος τα επιφον βεβαιως βεβαιως

αν θες όργανο θα τα σκάσεις λίγο-πολύ! :stuck_out_tongue:

πάντως στα 4 κατοστάρικα παίζει το Epiphone Classic pro που έχει αμερικάνικους μαγνήτες . τους ίδιους που φοράει και το gibson δλδ . παίρνεις ένα όργανο με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά στο 1/3 της τιμής . :wink:

με 400-600 ευρώ παίρνεις γαμώ τα μεταχειρισμένα όργανα, πολύ καλύτερα σε ποιότητα και ευελιξία

δηλαδή fender :stuck_out_tongue:

Όχι ρε, τι φέντερ. Τσάμπα λεφτά είναι. 1000 φορες να αγοράζεις κομμάτια και να φτιάξεις ένα. Θα βγεί πολύ καλύτερο και πολύ πιο οικονομικό.

Μωρέ έχει αλλάξει πολιτική η fender. Βγάζει κάτι διαμαντάκια σε χαμηλές τιμές… Με παράδειγμα τα squier που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά πράγματα από τα fender.

1400 ευρώ για amerikan deluxe δεν τα έδινα για κανένα πούστη λόγο πάντως. 1000 φορές ένα stingray ή ένα rickenbacker

Stingray (μάλλον Sterling) να το δεχτώ (αν υποθέσουμε ότι είναι καλύτερα από τα φέντερ - είναι; ). Αλλά είναι δυνατόν να μιλάς για υπερτιμημένα φέντερ και να φέρνεις τα ΡΙΚ ως αντιπαράδειγμα; Μαλάκα μιλάμε για εξωφρενικά ακριβά όργανα, ειδικά καινούριο με 1400 δε νομίζω να βρεις πουθενά. Κι άιντε τα φέντερ δεν τα συμπαθείς αλλά είναι γεγονός ότι παίζουν τα πάντα. Το ΡΙΚ είναι πολύ ιδιαίτερο όργανο και κοστίζει μια μικρή περιουσία.

Επιπλέον δύσκολα θα το βρεις να το δοκιμάσεις Ελλάδα, οπότε η αγορά του ως ένα βαθμό είναι λαχείο και μάλιστα ακριβό.

Ναι είναι υπερεκτιμημένο όντως. Απλώς είναι απωθημένο μου και ας μην είναι καθόλου ευέλικτο :stuck_out_tongue: . Με 1400 παίρνεις sandberg, musicman, lakland, G&L, sadowsky και 1002 άλλα (μεταχειρισμένα σε αυτές τις τιμές και όχι από Ελλάδα). Πάντως πολύ καλύτερα από Fender

Καλά τα rickenbacker είναι απωθημένο του 80% των τετράχορδων. Πολλοί όμως που τα έπιασαν στην πραγματικότητα απογοητεύτηκαν από αυτά, για χιλιάδες λόγοι.

Δεν έτυχε ποτέ να αγγίξω τέτοιο όργανο, σαφώς όμως τόσα λεφτά δεν θα τα έδινα για πάρτη του.
Αν ακούσετε πάντως ληστής με καλάζνικοφ να μπουκάρει σε μαγαζί και να κλέβει musicman, εγώ θα είμαι. Ετοιμάζω την προκήρυξη τώρα, να το ντύσω και λίγο ιδεολογικά το θέμα.

Είχα την τύχη να πιάσω μια φορά. Να σου πω την αλήθεια δεν μου άρεσε η ταστιέρα του. Πολύ φαρδιά και κοφτή. 1000 φορές ένα καλό musicman :stuck_out_tongue:

Εμφανισιακά και μόνο πάντως είναι τρελό απωθημένο. Ευτυχώς εγώ καταστάλλαξα στο μωρό μου και δεν το αφήνω με τίποτα :d

πραγματικα απολαμβανω