λοιπον…δε μ’αρεσει που με δουλευετε ετσι μερικοι μερικοι
αυτο το ποστ παντος θα βγαζει μια χαρα νοημα!
και εγω μπασιστας λοιπον…υποτηθεται πως παιζω εδω και 4 χρονια…λεω υποτηθεται γιατι αν βαλω ολες τις ωρες που εχω παιξει μαζι κ τις βαλω εστω 2 ωρες για καθε μερα συμπληρωνω το πολυ ενα χρονο μελετης και παιξηματος…ειμαι βλακας το ξερω…θα επαιζα ποολυυυ καλυτερα απ οτι τωρα.
Ρυθμικα ειμαι μια χαρα…δε χανομαι ποτε…απο μετρηματα, χρονους,συνενοηση με αλλα μελη ενως jam η μπαντας ειμαι παντα αψογος.απο αυτι αλλο τπτ…τα πιανω ολα πολυ ευκολα κ ρυθμηκα κ ηχητικα.να ναι καλα ολα τα ακουσματα μου με τα χρονια κ η αναλογη προσοχη που τους εχω δωσει.
εχω 2 μπασα.το 1ο μου ενα Ιbanez SR900 4χορδο active που ειναι πολυ μα πολυ καλο!!κ μαλακη ταστιερα κ μικροκαμωμενο μανικι για τα χερια μου κ εχει πολυ ηχοχρωμα! το 2ο ειναι ενα Fender Jazz Bass Fretless CIJ (crafted in Japan…εχει διαφορα με το Made in japan…) για το οποιο ειμαι πολυ περιφανος!! ειμαι λιγω αρχαριος
στο αταστο αλλαεχω ακουσει πολυ ωραια πραγματα με αυτο οπως οι Gong(gaseuse,expresso II) και αποφασησα να παρω ενα.Τωρα μελεταω αρκετα!και βλεπω και βελτιωση,ξαναθυμαμαι να διαβαζω νοτες. παιζω με δαχτυλα κ λιγο slap το οποιο πιστευω πως θα κατεχω μεχρι το καλοκαιρι.Εχω επισης εναν Amp Ibanez 30w που ειναι μαπας καβατζα ενως φιλου!ναι bluezlick,δε θα παρω ποτε!!
Επιροες μου στο παιξημο και στη νοοτροπια ειναι Tetsuo Sakurai,Jeff Berlin,Victor Wooten,Geddy Lee,Richard Sinclair,Jaco Pastorius τα ghost notes του τα οποια παιζω κ γω πολυ!
Θελω να παιζω σε fusion σχηματα που νεστιαζουμε στην δομη κ στην μουσικη πρωτα κ επειτα στον αυτοσχεδιασμο.Επισης θα ηθελα να εχω και ενα instrumental σχημα που να εχει στοιχεια fusion,progrock,heavy rock με μια πιο canterbury προσεγγηση.