Κιουρτσογλου?
ενα ξερω εγω…ο Τεξας ειναι ΓΑΜΑΤΟΣ μπασσιστας!!! Γ Α Μ Α Τ Ο Σ! :bow2: :respect:
Το αυτι φυσικα και δν πρεπει ουτε να υποτιμαται αλλα ουτε και να στηριζεσαι μονο σε αυτο.
Με τη δικη μας μελετη βελτιωνομαστε , αλλα ο καθηγητης ειναι αυτος που σε δινει το υλικο για να μελετησεις και μιλαω για συνειδητοποιημενους καθηγητες και οχι για καποιους που απλα σου τρων τα λεφτα βαζοντας να μελετησεις μονο για λεει οτι σε βαζει πραγματα κτλ.
:lol: :lol: :lol:
Έχει να προτείνει κανείς ασκήσεις με 3 δάχτυλα;
Διχως να το χω δοκιμασει ακομα, αλλα απ’αυτα που εχω δει και ακουσει, προσπαθησε κανα κομματι των maiden η καποιο με πολυ τριηχο να συνηθισεις. Περιμενε απαντησεις κι απο αλλους βεβαια, γιατι δεν ειμαι και η καλυτερη δασκαλα :Ρ
Παιδες θελω κι εγω την γνωμη σας για τουτο:
Εντος 2-το πολυ 3-μηνων θα παρω καινουριο μπασο γιατι αυτο που χω τα εφτυσε. Το βρηκα στο site του Καγμακη. Ηδη γυρισμενο θα παει 315 αντε 350 αν εχω πεσει εξω. Παρτε και πληροφοριες κομπλε απο το site και πειτε μου. Υπενθυμιζω πως ακομα ειμαι στον ουδετερο ηχο μιας και ψαχνομαι και μιας και ειμαι αρχαρια. Προσωπικα μ’ αρεσει αρκετα. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει.
- Σώμα: Agathis
- Μπράτσο: Maple, ‘C’ Shape
- Ταστιέρα: Rosewood
- Αρ. Τάστων: 20 Medium Jumbo
- Μαγνήτες: 1 Split Single-Coil Precision & 1 Single Coil Jazz Bass
- Bridge: Standard 4-Saddle
- Scale: 34"
- Controls: 2 Volumes & 1 Master Tone
- Hardware: Chrome
- Pickguard 3-Ply Parchment, 4-Ply Tortoise Shell,
3-Ply Black, 1-Ply Matte Black- Χρώμα: Black (06), Antique Burst (37), Black Metallic (65)
Satin Pewter Metallic (43), Walnut Satin (92)- Finish: Polyurethane
- Κατασκευή: China
To μπάσο που τα ξεκίνησε όλα. σε μια οικονομική αλλα επιμελημένη έκδοση απο την Squier. Με configuration μαγνητών που συνδιάζει τον παραδοσιακό split coil precision στην μεσαία θέση και τον jazz bass single coil στην θέση bridge, για μεγαλύτερη ηχητική ποικιλία.
Wretch
να σου πει ο Texas Που εχει ακριβως το ιδιο!
λολ! Αυτο θα πει τυχη. Γιατι αν περιμενω απο κανενα περα απο τον καθηγητη μου,ζητω που καηκαμε :Ρ
Οκ οκ περιμενω
Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι λαθος γιατι συνηθιζεις να παιζεις 3 νοτες και συνηθως 3ηχα ενω πρεπει να μαθεις να παιζεις 4 νοτες (ογδοα/τεταρτα κτλ) και αυτο σε συνδυασμο με την αλλαγη χορδων θα σε δυσκολεψει πολυ. Με τα 3ηχα θα παιζεις μονο το “αλογο” -φαση harris δλδ- και οχι γρηγορα. Γενικα τα 3 δαχτυλα δν ειναι καλη λυση. Κατσε και μελετησε με 2 δαχτυλα γιατι ειναι και πιο σταθερα και οι συνδυασμοι , και οι θεσεις των κλιμακων ειναι πιο ευκολες στο χερι. Και αν θες ταχυτητα κατσε και μελετησε με μετρονομο τα 2 δαχτυλα. ( Ελπιζω να εγινα κατανοητος γιατι απο το pc δν μπορω να σταυρωσω προταση και δν μπορω να εξηγησω ακριβως αυτο που θελω να πω )
Λοιπον οπως ειπε και ο bluezlick εχω το ιδιο μπασσο (και ηταν το 1ο μου) μονο που ειμαι δεξιοχειρας. Τι να σου πω , αυτο το οργανο ειναι πολυ vintage , μην κρινεις απ’την εμφανιση (η οποια ειναι γαματη) και δν ειναι τοσο για μελετη οσο για ξυλο :p.
Δν θα σου προτεινα να το παρεις. Αξιοπρεπη οργανα και σε καλες τιμες ειναι οπως εχω ξαναπει τα Cort.
Δες τα Cort και γενικα ψαξε πολλα μπασσακια και μην κρινεις απ’την εμφανιση. Η εμφανιση να ειναι απ’τα τελευταια πραγματα που θα σε απασχολουν. Ακου πρωτα τον ηχο του , αμα σε βολευει η ταστιερα (η ταστιερα του μπασσου που εδειξες στο spoiler ισως σου ειναι λιγο μεγαλη) , δες αμα σε βολευει το πως καθεται πανω σου το οργανο κ.α.
Επισης το μπασσο που εχεις στο spoiler εχει λιγο πιο ψηλα τις χορδες απο αλλα μπασσα. Μπορεις να το ρυθμισεις αυτο αλλα ως ενα οριο γιατι μετα χτυπαει στα ταστα. Αλλα παλι ακομα και αν τις κατεβασεις ως το οριο τους θα ειναι λιγο πιο ψηλα απο αλλα μπασσα.
Οτι αλλο θες ρωτα με , δν με ερχετε να σε πω τπτ αλλο τωρα.
Εγώ για την ακρίβεια είχα στο νου μου να αρχίσω με 3 δάχτυλα για να παίζω πιο πολύ χωρίς να κουράζομαι αλλά και για να πιάσω νέες ταχύτητες…
Πρόσφατα απέκτησα ένα semi-hollow Ibanez AGB200 και σκεφτόμαστε το γάμο.
Για τις ασκησεις οκ, προφανως εχεις δικιο. Δεν εχω να πω και πολλα γι’ ασκησεις :Ρ
Thanks για τις συμβουλες για το μπασο μαν. Απλα το χω υπ’οψιν μου γιατι μπορεις να πειραματιστεις σε διαφορα ειδη (μιας κι εγω ψαχνομαι και μαθαινω οπως ειπα και πριν). Αυτο με τις χορδες δεν με χαλαει γιατι εχω συνηθισει απο το δικο μου που εχει ψηλα τις χορδες και γιατι απ’οσο εχει πει ο καθηγητης μου, δεν ειναι κακο για μενα. Δεν ξερω βεβαια που οφελει αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τραγικο (για μενα παντα). Ευχαριστω και παλι. Θα σε ρωτησω αμα ειναι για τιποτα αλλο. (και φυσικα θα ψαξω και γι’ αλλα μπασα).
Για το αμα κουραζεται το χερι παιζει ρολο και η σταση σου οταν κρατας το μπασσο και η τεχνικη στο πως θα στησεις τα χερια στο μπασσο. Παντως ο καθηγητης μου με ειχε πει οτι οταν βλεπεις οτι σε ποναει το χερι ενω κανεις ασκησεις ή διαβαζεις να σταματας κατευθειαν. Αμα ζοριζεσαι πολυ υπαρχει και κινδυνος τενοντιτιδας.
WOW ! 8O 8O
ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ ! ΘΕΪΚΟ ΜΠΑΣΣΟ !
Να ζησετε ! Δωστου να καταλαβει …
Τπτ.
Παντως οι χορδες ειναι καλο να ειναι σε ενα κανονικο επιπεδο , ουτε ψηλα ουτε χαμηλα , γιατι πολλα πραγματα με ψηλα τις χορδες απλα δν παιζονται.
WOW ! 8O 8O
ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑ ! ΘΕΪΚΟ ΜΠΑΣΣΟ !
Να ζησετε ! Δωστου να καταλαβει …
Oh I will!
Oh I will
Απόφθεγμα 1: Όταν το παρακάνεις με τις ασκήσεις των δακτύλων του δεξιού χεριού, αποκτάς νέα σχέση με το ποντίκι του υπολογιστή.
:lol: :lol:
Κι εγω χθες που ελιωσα και σε καποια φαση καθισα στο pc τα δαχτυλα μου σολαραν στο πληκτρολογιο και το ποντικι εβγαζε ηχους.lol.
Egw paizw enan xrono. Exw ena bassaki Yamaha kai enan enisxiti Laney. Kapia mera elpizw na agorasw ena basso Gibson Thunderbird VI kai enan kalo enisxiti ampeg.
Xrisimopoiow xordes Fender Super Bass. Exw ena petalaki Chorus. Penes dn xrisimopoiw pl alla exw dio Extra Heavy Fender. Piges empneusis m einai: Shavo(soad),Duff(Guns n roses), Apostolos Kaltsa(Daskalos m) kai Adam Clayton (u2).