The Bassist's Thread

εγω παιδια λεω να κανω μια κατασκευη που σκεφτομαι εδω και 2 χρονια περιπου.

ενα ξυλο πλατος ταστιερας με 4 βιδες καρφωμενες και στα 2 ακρα κ χορδες μπασου βιδωμενες…κομμενες… θα εχει μηκος περιπου 1/3 της ταστιερας… για να το εχω οπου παω κ να εξασκω το δεξι μου χερι.

μπορει να ακουγεται χαζο, αλλα θα προσπαθησω.

γιατι ο Tom Kennedy δεν ξερει να σολαρει???
γιατι ολο αναλωνεται στις ιδιες γρηγορες φρασεις.οτι σολο και αν ακουσει κανεις απο τα live του με Dave Weckl Band θα ακουσει τα ιδια και τα ιδια…
ειναι Τεραστιος μπασιστας Ρυθμικα αλλα σολιστικα δεν κανει τπτ…απλα τπτ…

αστα αυτα!

ο Camel πηρε πεταλιερα!

ενοειτε ειναι πρωταπρηλια Ε!!! :lol: :lol:

παιδες υπαρχει κανενας προγκρεσιβας μπασσιστας εδω μεσα? απορια το εχω… κανεις πια δεν κοιταει τις αγγελιες?

ψαχνουμε εδω και λιγο καιρο για εναν μπασσιστα που να ψηνεται για μια progressive metal κατασταση.
εχουμε και δικο μας υλικο μπολικο.

απλα παιρνω την εντυπωση οτι πιο πολλοι κοιτανε εδω μεσα παρα στις αγγελιες γι αυτο βγηκα παγανια να ψαξω.

για επικοινωνια στειλτε ενα μαιλ στο evarian.jedi@gmail.com (ειναι και το msn μου εαν σας βολευει).

Εγώ θα ψηνόμουν άγρια αλλά θέλει υψηλό επίπεδο… νωρίς είναι ακόμα…

φιλε μου αυτο που εννοεις εσυ μαλλον σαν prog metal ειναι κατι το επιτειδευμενα δυσκολο και τεχνικο με κανεναν βλακα υψηφωνο τυπο στα φωνητικα, ντραμς χωρις ουσια απλα τονιζουν περιεργα.
αυτο ειναι το prog metal φιλε μου.μονο οι dream theater παιζαν καλα.οι υπολοιποι ολοι τους ειδαμε…

ΘΕΪΚΟ ! Τα σπασες παλι !
:lol: :lol: :lol: :lol:

πως γινεται καποιος μουσικος που πρεπει εκ φυσεως να ειναι ανοιχτομυαλος να βαζει εναν μεγαλο αριθμο απο πολυ αξιολογες μπαντες σε ενα καζανι και να κολλαει μια κουλη ταμπελα?

γιατι υποθετεις οτι εχουμε καποιον υψηφωνο (ο οποιος ειναι και βλακας) ή οτι ντε και καλα παιζουμε κατι δυσκολο.
εαν μια μουσικη ειναι τεχνικα δυσκολη αφορα καθαρα τον μουσικο που την εγραψε και τι εκφραζει γι αυτον.

να κανω και εγω μια υποθεση? μαλλον δεν εχεις ακουσει μπαντες οπως pain of salvation, opeth, symphony x, evergrey και fates warning

εαν φαινεται επιθετικο το ποστ μου ειναι επειδη και εγω ελαβα το ποστ σου προσβλητικα.
δεν ξερω τι μουσικος εισαι οπως δεν νομιζω να ξερεις τι μουσικος ειμαι και εγω. αλλα αυτο που εγραψες σημαινει κατι…

να μην κανεις τετοιες υποθεσεις.
δεν θελω να λεω τι ακουω κ τι οχι αλλα POS κ Opeth ακουω μανιασμενα.
Symphony X ακουγα παλαιοτερα.Evergrey εχω δει και live.

το ποστ σου με εκανε να μιλισω ετσι επιθετικα…

παιδες υπαρχει κανενας προγκρεσιβας μπασσιστας εδω μεσα? απορια το εχω… κανεις πια δεν κοιταει τις αγγελιες?

αυτο ετσι οπως το ειπες…

και εκανα την υποθεση αυτη γιατι το 80% τετοια παιζει οταν λεει Prog metal.(κυριως οι ελληνικες μπαντες και εχω ακουσει αρκετες.)

οχι οκ παιζουμε πιο νορμαλ πραγματα στο ευρος και υφος των group που προανεφερα και ακους.

οταν ειπα προγρεσιβας μπασσιστας εννοουσα απλα μπασσιστα που ακουει και θα ηθελε να παιξει προγκ μεταλ-ροκ (δεν ειμαστε τοσο καφροι).

Εvarian, μαλλον εννοει για την γενικη εικονα του ειδους. Ολα τα ειδη εχουν μια εικονα. Σε μερικους (και μαζι κι εμενα) η εικονα που σχηματιζεται για το prog ειναι απλα η επιδειξη του οτι ειμαι καλος μουσικος με το να γραφω δυσκολα κομματια. Οχι οτι δεν βγαινει κατι αξιολογο - και κυριως απο πιο underground μπαντες που επηρεαζονται απο ονοματα. Σιγουρα δεν ειναι κακο, γιατι ο καθενας εχει τα γουστα του.
Φιλικα.

Παλι βλακειες γραφεις; Που ηξερες τι ηθελε το παιδι; Προφανως λεγωντας Προγκρεσιβας μπασσιστας εννοει εναν που να εχει ιδεα του ειδους…τι το περιεργο εχει; Εισαι γαμησε τα καποιες φορες…:stuck_out_tongue:

Evarian μην παιρνεις στα σοβαρα τον camelspotter γραφει παντα βλακειες μεσα στο φορουμ που πολλες φορες δν καταλαβαινει και ο ιδιος τι γραφει.

ειμαι γαμησε τα πολλες φορες…

ειναι το πως το ειπε ρε συ.εχω δει τοσα πολλα απο αυτο το “ειδος” και αυτους που παιζουν.

και αυτο το “δεν υπαρχουν προογκρεσιβαδες μπασιστες” μου εκατσε στραβα. σα να λες επιτηδευμενο τεχνικο παιξιμο στο μπασο…

σορυ αν το παρατραβαω καμια φορα…πολλες φορες :stuck_out_tongue:

Εγω λεω οτι με τον Σορτσμαν θα ειστε το απολυτο rhythm section,θα δεσετε απολυτα,εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος ενα πραγμα.Αυτα τα πειραγματακια αυτο δειχνουν.
Τεξασφλαντ δε σε βλεπω καλα,θα στα φορεσει ο Μπαλτας με τον Σποττερ.Τρεμει η καρεκλα σου.

Και γω το πιστευω οτι θα δεσουν ! Πραγματικα !
Κοιτα χοκαμ , ο Σποττερ ειναι απλα μια ξεπετα και ενας ερωτας βασισμενος στους σαρκικους ποθους τις κρισης των 40 που παιρναει ο Μπαλτας. Εγω ειμουν ο πρωτος του και η πρωτη του αγαπη.
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Εδιτ: το παρατραβιξα :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι…δεν το παρατραβηξες…εγω ενα πηδημα θελω με τον καμελ…τπτ παραπανω…σου δηλωνω αιωνια αφοσιωση!!! Φτανει να ακουσεις κ τπτ αλλο περα απο blues! Λοιπον…σε περιμενω ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε ουστ απεδω …
:lol: :lol:

TexasFlood, μήπως έχει καμμιά ΣΩΣΤΗ tab του nickname σου? (γιατί όσες βρίσκω έχουν λάθη)