The Dark Knight Rises

ρε, θα καμω ποστ ποταμο οταν βρω χρονο, dont worry, dont worry!!!

Να χρησιμοποιήσεις σωστή στίξη και τόνους, παρακαλώ.

Ακομα να το δεις ρε;;;

Όποιος θέλει να δει πολιτικά μια ταινία έτσι την βλέπει. Εδώ ο Δανικάς είδε δεξιά προπαγάνδα στον τρίτο Άρχοντα των δαχτυλιδιών και όσο αστείο μου είχε φανεί εκείνο άλλο τόσο αστεία μου φαίνεται η σύγκριση Σταλιν - Bane. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα δώσει τις αφορμές αυτό δεν σημαίνει πως η ταινία είναι πολιτική. Με αυτόν τον τρόπο καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως όλες οι ταινίες είναι πολιτικές πάντα, όπως υποστηρίζουν εν θερμώ διάφοροι όχι και τόσο άγνωστοι κριτικοί κινηματογράφου.

Όπου υπάρχει διαμάχη καλού κακού, δηλαδή σε όλες τις ταινίες φαντασιας θα υπάρχει και πολιική διάσταση και ο καθένας θα ονομάζει κακό την δεξιά ή την αριστερά ανάλογα με τις δικές του πολιτικές προτιμήσεις και κολλήματα, κυρίως το δεύτερο if you ask me. Αυτό δεν σημαινει πως στην ταινία υπάρχει και η ανάλογη διάσταση που τις δίνεται κάθε φορά.

Αυτό με τον κακό κουμουνισμο και τον Σταλιν πάντως δεν υπήρχε, ακόμα γελάω :lol:#-o

Eγώ ανακουφίστηκα πάντως. Θα πάω να το ξαναδώ σήμερα για να επιβεβαιώσω ότι ο κομμουνισμός δεν θα θριαμβεύσει σίγουρα.

και ο Σκαρ στο Lion King κομμουνιστης ξεκιναει -κοντρα στο ‘‘ολα αυτα ειναι δικα σου’’ ατυχεστατο καπιταλιστικο-αποικιοκρατικο quote του Βασιλικου Μουφασα-, αλλα εξελλίσεται αναποδα καθως μετα την επανασταση των Υαινων ξεπεφτει στην Τσαρικη ουτοπια και εν τελη τον καταπινει η ιδια του η κλικα, καθως οι υαινες αντιλαμβανονται οτι τους προδωσε μαζι με τα πιστευω του και με τον αναγεννημενο απο τις σταχτες του προλεταριο Σιμπα τον ανατρεπουν…βεβαια ο Σιμπα μετα το ξαναγυριζει στην Βασιλεια αλλα οκ, δεν εχω δει τα sequel ωστε να μπορω να κρινω την μετεπειτα πορεια του…

Ε, ρε, γέλια, σήμερα!

Ελα ελα, περασε, ταινια ηταν…
Ο κωλος της κατγουμαν που ειναι;

δεν αφήνετε τα πολιτικά και να δείτε μήπως μπορείτε να μου βρείτε μια φωτο με το άγαλμα; :frowning:

ΤΑΙΝΙΑΡΑ! Μου άρεσε πάρα πολύ. Ανατροπές συγκινήσεις απίστευτες σκηνές δράσης που γαμούν κι δέρνουν! :smiley: Τα δικαστήρια μου θύμησαν λίγο περίοδο Τρομοκρατίας στη Γαλλία μετά τη Γαλλική Επανάσταση αλλά δεν θα κάνω κι ολόκληρη ανάλυση σε αυτό superhero ταινία είναι :wink:

ισα με 5 κουταλιες της σουπας…

ο batman δεν είναι superhero :stuck_out_tongue:

Ω! Τάπαααα!

Fail τάπα γιατί έπρεπε να γίνει στον worst enemy ή σε όποιον άλλο το πρωτοείπε πριν κάμποσες σελίδες :wink:

Go on go on :lol:
Μην τα βάζετε όμως μόνο με μένα ρε παιδιά. Και με τον κύρ νόλαν βάλτε τα. #-o:lol::lol::stuck_out_tongue:

Επίσης, δεν την είπα ποτέ καθαρά πολιτική ταινία. Αυτό έλειπε δηλαδή! Άλλος ένας μπάτμαν ήταν. Και που πήγα να την δω πολύ ασχολήθηκα αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους ταινίες.

  1. πάντως ομολογώ έχει πλάκα πώς τσιμπάτε πολλοί και τρέχετε να πέσετε πάνω σε όποιον δεν γουστάρει την επικρατέστερη ιδεολογία του φόρουμ και πει κάτι σχετικό.

Keep it up!

Kisses XXX

Έτσι, με μικρά αλλά σημαντικά χτυπήματα πολεμάμε το σάπιο κατεστημένο του forum.

Δεν είναι χτύπημα :slight_smile:
Δεν μ’ενδιαφέρει να “χτυπήσω” κανέναν μέσω ενός φόρουμ. Ίσα ίσα που μου φαίνεστε όλοι συμπαθέστατοι και όποτε μπαίνω περνάει ευχάριστα η ώρα μου.

Πραγματικά, ένα φόρουμ είναι, ένα μέλος είμαι, μια άγνωστη που (όπως κι εσείς) μπορεί να γράφει παπαριές ή ό,τι άλλο θέλει στο ίντερνετ και να γελάει.

Κουλ.

Edit: Και βγαίνουμε και off-topic X-)

On topic:

νοιωθω δικαιωμενος που εκανα υπομονη 2 βδομαδες και πηγα μεσημερακι να το δω.σχεδον αδεια η αιθουσα και την περισσοτερη ωρα δεν ακουγοταν ουτε ανασα,εκτος απο κανεναν που εξηγουσε στη γκομενα του τι εγινε.ιδανικο κλεισιμο μιας επικης τριλογιας,προφανως κατωτερο του σκοτεινου ιπποτη,αλλωστε κανεις δεν περιμενε κατι αναλογο…οσοι βλεπουν προπαγανδα πηγαν να δουν την ταινια με αυτο το σκοπο…απλως ο νολαν εβαλε καποια στοιχεια για να κανει την ιστορια πολυ πιο αληθοφανη…keep fuckin’ our minds mr nolan…

ειμαι ο μοναδικος που θεωρω αυτη τη ταινια την καλυτερη της τριλογιας;

δε ξερω για μενα ειχε τα παντα, τελειο σεναριο που σε μερικα σημεια με βρηκε να εχω τρομερο αγχος, 2.30 ωρες που περασαν νερακι, φοβερη σκηνοθεσια του νολαν,τρομερα εφε, αψογες ερμηνειας (χαρντυ πανω απ ολα αλλα και μπεηλ, κεην, κοτιγιαρ) πολυ καλη ροη αλλα και ιδανικο τελος για μενα! πολυ ομορφα πραγματα! :stuck_out_tongue:

βγαζωντας στην ακρη το μπατμαν μπηγκινς το οποιο θεωρω συμπαθητηκη ταινια αλλα τιποτα παραπανω, σε σχεση με το νταρκ ναιτ ειχε[SPOILER] θεωρω πολυ περισσοτερη σασπενς και πολυ περισσοτερες μπατμανικες μαχες, ισως στο μοναδικο που μπορει να υστερει ειναι η νουαρ χροια που χε στο νταρκ ναιτ, κατι που λειπει αρκετα εδω αλλα ειπαμε στο νταρκ ναιτ νικησε το κακο…[/SPOILER]

τωρα κατι που δεν ειδα να το χει αναφερει κανεις.

[SPOILER]δε σας φανηκε λιγο παραταιρο να δειχνει τοσο εμφανη στοιχεια της νεας υορκης;
δηλαδη οκ, δεν υπαρχει γκοθαμ σιτυ στον κοσμο αλλα θα μπορουσε να δειχνει λιγοτερα λαντμαρκς της περιοχης τυπου εμπαιρ στεητ μπιλντινγκ, το νεο ουωρλντ τρεηντ σεντερ.[/SPOILER]

Από τη ταινία, κρατάω [B]κομμάτι-ανθολογίας [/B]σινεμά τον…[I]υπόγειο εγκλωβισμό των αστυνομικών[/I]!!!

[B]Τι σκεφτόμουν, βλεποντάς το;;; [/B]Θα με μαλώσετε…

“-[COLOR=“DimGray”]Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα…δεν είναι το γκόθαμ αλλά η Αθήνα…και τα κακόμοιρα τα Μ.Α.Τ. εγκλωβίστηκαν από τον έλληνα Μπεην…και η κυβέρνηση δεν έχει κονδύλια να τους απεγκλωβίσει…και ο Μπάτμαν είναι αμερικανός υπήκοος- δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στα της Ελλάδας[/COLOR]…”

καπου εκεί ξύπνησα…