Κι εμενα με πειραξε λιγακι αυτο, γιατι ο Batman σε ολες τις ταινιες και τα κομικ σχετικα μ αυτον ηταν ο ορισμος της αυτοπεποιθησης. Ενω στο Dark Knight φαινεται ο Joker να ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου και ο Batman να προσπαθει να βρει τον εαυτο του και παραλληλα να κανει ο,τι μπορει για να σταματησει τον πιο ισχυρο (οπως φαινεται) Joker
εμενα αυτο που μου αρεσε οσο αφορα τον Batman ηταν που το σεναριο βασιζοταν στην πιο ανθρωπινη πλευρα του (οπως και στο begins αλλωστε) …continued στο spoiler
δηλαδή στη σκηνή που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην κάποτε-τα-είχαμε γκομενά του και στο μέλλον ολοκληρης της Γκόθαμ και ευγενικο ηρωα Ντεντ, έτρεξε χωρίς δισταγμό στην αλλη [αν και ωραια του την εφερε ο Τζοκερ --> προβλεψιμο]. Ο “σωστος” ήρωας θα θυσιαζε τη τυπισσα για το καλο των πολλων αλλα ο batman δεν ειναι ο κατεξοχην καλος ηρωας ε? 8)
η ταπεινη μου αποψη anyway…
καλα ο ανθρωπος εβγαλε ολοκληρη ταινια πιωμα
και του λεγανε τα λογια με μικροφωνο στο αυτι!!!
και δεν πηρε οσκαρ!!!
αλλα δεν πειραζει
ετσι αντιδραση
οπως και στο σιντ και νανσυ!!!
gary rules!!!
Και στο State Of Grace απίθανος…
Μέγας!
καλα μην πιασουμε κουβεντα για τον θεο γκαρυ
για δεν τελειωνουμε ουτε του χρονου!!!
ον τοπικ
μια τρελη ραδιοαρβυλα εφερε στα αυτια μου οτι στον επομενο μπατμαν
τον τζοκερ θα τον κανει ο…
τζιμ καρευ!!!
δεν μπορει…ηταν ο riddler
δεν εχει και τη σατανικοτητα, καλυτερος θαταν ο Σταλονε
ΝΟΤ
Ξαναπήγα σήμερα και το είδα για τριτη φορά. Και καθε φορά μου αρέσει και περισσοτερο.
Για τον θεό Joker τα’χω ξαναπεί. Κάθε ατάκα του, και ένα μεγάλο ρισπεκτ.:respect:
Επίσης, αυτή η ταινία έχει φανταστικά νυχτερινά πλανα.
Μόνο 2 αρνητικά της βρηκα!
spoiler 1
1. Που ο Τζοκερ δε καταφερε να ανατιναξει τα 2 πλοια.[-X
spoiler 2
2. Που ο Μπατμαν ανακατευεται εκει που δεν τον σπερνουν και εμποδιζει το εργο του Τζοκερ! Ασε ρε φιλε τον ανθρωπο να κάνει τη δουλειά του!:lightsabre:
:o :o :o :-k
ελπιζω να παραμεινει ραδιοαρβυλα…
βάφω το μαλλί πράσινο και έρχομαι σε οργαζμό.
Το ειδα και εγω.Ε τι να λεμε τωρα?Αψογες ερμηνειες,φοβερη δραση και σεναριο.Γενικα φοβερη ταινια.8) 8)
μια τρελη ραδιοαρβυλα εφερε στα αυτια μου οτι στον επομενο μπατμαν
τον τζοκερ θα τον κανει ο…
τζιμ καρευ!!!
εχει κανει ηδη ο JIm Carey τον γριφο θα τον κανουν και τζοκερ?
νομιζω οτι ο Λετζερ εκανε την καλυτερη ερμηνεια τζοκερ Ever!!!
Πάντως εγώ θα ήθελα να δώ τον Κάρεϊ στον ρόλο…
Βασικα αν διαβασεις τα κομικ χωρις να εχεις δει τις ερμηνειες των Nickolson και Ledger θα νομιζεις πως ο χαρακτηρας του Joker ειναι φτιαγμενος για τον Carrey. Αυτο γιατι ο Joker (κυριως στα κομικ) ειναι αστειος, κινητικος, κοροιδευει και γελοιοποιοει τα παντα και τουλαχιστον εμενα (στα κομικ ξαναλεω) μου μοιαζει εμφανισιακα με τον Carrey:?
Αλλα μετα την (τρισμεγιστη) ερμηνεια του Ledger ο Carrey θα ηταν η χειροτερη επιλογη για τον ρολο
Συμφωνώ κι εγώ θα ήθελα να τον δω στο ρόλο.
Όσον αφορά τον joker,μη τρελαινόμαστε για πράματα που δεν πρέπει…Έτσι φεύγουν τα 10άρια αβέρτα μετά.
καλο θα ειναι να μην βαλουν το τζοκερ στην επομενη ταινια… ας μας μεινει ετσι με την ερμηνεια του Λετζερ…
τοσοι κακοι υπαρχουν αλλωστε…
Συμφωνω, αλλα ο χαρακτηρας του Joker ειναι πολυ ενδιαφερον και μυστηριος για να τον τελειωσουν σε μια ταινια… Και μη ξεχναμε πως στο Dark Knight δεν πεθανε αλλα τον πιασανε οι μπατσοι…
Εγώ θα γούστερνα Πιγκουίνο…:roll:
Ο nolan δε πρόκειται να χρησιμοποιήσει πιγκουίνο,το έχει πει και ο ίδιος.Δεν είναι αρκετά αληθινός για τις ταινίες του.
συνδυασμος twoface και catwoman θαναι θαρρω
Για catwoman ναι,υπήρξε ένα hint.Ο twoface παραμένει ένα μυστήριο όμως.
εε οχι και μυστηριο…η μιση ταινια στον ντεντ αναφεροταν ξερω γω…
θα μου πεις τον εξιλεώσαν καπως…αλλα και παλι… χλωμο να μην εχει καποιο ρολο