Την είδα προχθες. Πάρα πολύ καλή, με Joker, Batman, και εισαγγελέα μετά το "ατύχημα"¨να δίνουν ρέστα…
Την ξαναείδα κι εγώ και μου φάνηκε ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά
εξαιρετική ταινία, δικαίως σάρωσε τα πάντα. δεμένη, με πολύ καλές ερμηνείες και με ένα τζόκερ για όσκαρ. εξαιρετικό
Επίσης θεϊκή και η… “τραγική ειρωνεία” που λέγαμε και στην Ιλιάδα στο σχολείο…
[SPOILER]Διάλογος ανάμεσα στον Ντεντ και τον Άλφρεντ.
Ντεντ: Ξέρεις την Ρέιτσελ όλη της την ζωή, έτσι;
Άλφρεντ: Όχι, έχει ακόμα πολύ ζωή…
Λίγο αργότερα η Ρέιτσελ πεθαίνει…[/SPOILER]
Εμένα μου άρεσε που ο Τζόκερ δεν νικήθηκε.
Όπως και με τον Αντόν Σιγκούρ στο No Country For Old Men.
…
Spoiler ρε.
Καλά, συγκρίνετε το Dark Knight με το Νονό?!?!? ΕΛΕΟΣ!
τη συγκριση που την ειδες??
την ξαναδα και γω!!!
yeah
η σκηνη στο τελος με τον gary oldman να παρακαλαει να μην του σκοτωσουν την οικογενεια ειναι καταπληκτικη
καταλαβαινεις γιατι ο ανθρωπος ειναι ηθοποιαρα
κριμα που δεν του δινουνε πρωταγωνιστικους ρολους πλεον
πριν μια δεκαετια σκοτωνε
τεσπα
θεικο και την δευτερη φορα
κριμα που θα σταματησει στο επομενο
οταν του λεει ο φριμαν οτι η στολη του θα αντεχει απο γραντζουνιες γατων
λετε να ναι χιντ για τον επερχομενο κακο???
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Βρε λες;;;;;;
μεγας συνειρμος!
χωραει ομως και ο twoface μεσα?
να μη μεινει μονο στη τριλογια γαμωτεν!
μολις το ειδα κι εγω(επιτελους)και πραγματικα ειναι απιστευτο.οι σκηνες δρασης ειναι απλα respect,ο christian bale ως batman τελειος,ο twoface πιο φρικιαστικος δε γινεται.οσοι δεν το ειδατε καντε το
Υ.Γ.last but not least:το post ειναι αφιερωμενο στον μοναδικο ανθρωπο που αξιζε να φορεσει τα χρωματα και τα ρουχα του joker(πιο καταλληλος δε γινοταν)και που δυστυχως δεν προλαβε να δει την επιτυχημενη ερμηνεια του.
HEATH LEDGER
1979-2008
R.I.P
Την είδα χθες.
Δεν μπορούσα να μην κάνω στο μυαλό μου σύγκριση με το 1ο (με τον Jack Nicholson)… το οποίο ήταν και απ’τις πρώτες ταινίες που είδα στη ζωή μου.
Ήταν καλή, αν και σε ατμόσφαιρα μπορώ να πω αρκετά κατώτερη από το Batman Begins. Τα effects και οι σκηνές δράσης δεν είχαν ούτε ένα ψεγάδι. Ο Ledger ως Joker πολύ καλός, αν και προτιμώ μακράαααααν τον Nicholson.
Σε σχέση με το 1ο του Burton για μένα χάνει σαν σύνολο.
Αλλά ο Bale είναι ο καλύτερος Batman μέχρι τώρα. Δίνει τόσο στον χαρακτήρα του Batman όσο και του Wayne μια άλλη διάσταση, στον πρώτο περισσότερη σκοτεινιά (γιατί έτσι είναι ο Batman, σκοτεινός) και στον δεύτερο αυτό το είμαι-playboy-και-κάνω-παιχνίδι χαρακτηριστικό που έλειπε πάρα πολύ απ’όσους προσπάθησαν να υποδυθούν τον Batman.
Η Rachel ήταν αίσχος, sorry κιόλας. Καμιά καλύτερη δεν βρήκαν;
R.I.P. στον παράφρονα Heath.
Όντως… Σκέψου τον ρόλο του Γκάρι Όλντμαν στο “Λεόν” ή στο “Δράκουλα” και φαντάσου πόσο πολύ απέχουν από αυτό που είδαμε στην τελευταία σκηνή του “Σκοτεινού Ιππότη”. Εκεί καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μεγάλο ηθοποιό…
η Maggie σαν ερμηνεια εκανε καλυτερη απο την Katie Holmes, εδω διαφωνω. Συμφωνω για το Μπειλ.
Εγω μετα απ’αυτη τη ταινια εχω διαγραψει το τζοκερ του Νικολσον… δεν υπαρχει μπροστα στου Λετζερ οπως και να το κανουμε.
Το Dark Knight οπως εχει πει και ο Manson ειναι ταινια εξ ολοκληρου και οχι κομικ οπως του Μπαρτον, καλο και εκεινο, αυτο εδω ομως σορυ, αλλα ειναι πολυ μπροστα, και νομιζω πως ειναι ακριβως οπως το ηθελαν ολοι οι θαυμαστες/λατρεις του Μπατμαν.
Το Dark Knight είναι πολύ πιο κοντά στην ατμόσφαιρα των comic series του Batman απ’ότι οι ταινίες του Burton…
Όσον αφορά την Rachel, ήταν πολύ λίγη για γκόμενα του Batman… στον εμφανισιακό τομέα αναφερόμουν, έπρεπε να το διευκρινίσω
νταξει, εμενα μου λειπουν καποιες στιγμες οπως πχ αυτη που βγαζει ενα τεραστιο πιστολι απο το παντελονι του ή το τελος που πεφτει και πεθαινει και συνεχιζει να γελαει. γενικα πιστευω το προηγουμενο ειχε καλυτερο τελος, σ’αυτο ηταν καπως ξαφνικο το τελος του Joker, και η δραση περνα αμεσως στον Twoface. αν εξαιρεσουμε αυτο, συμφωνω με οσα ειπατε οι περισσοτεροι, ηταν ταινιαρα. ταινιαρα η οποια δεν σε αφηνει ουτε λεπτο να αναπνευσεις, σε περνα απο τη μια σκηνη δρασης σχεδον στην αλλη. αυτο ισως κουρασει κι ορισμενους, οπως και το γεγονος οτι ο Batman ΔΕΝ ηταν τοσο πρωταγωνιστης, οσο ο Joker. ο Batman εδω μοιαζει σαν καπως να ψαχνεται και να πειραματιζεται, οχι και τοσο σιγουρος για τον εαυτο του. επισης στα αρνητικα να προσθεσουμε την φωνη του, την οποια ειχαν κανει καπως παραξενη. και τελος, το Batmobile το οποιο δε μου αρεσε καθολου και προτιμω το παλιο του, μοιαζει πιο ολοκληρωμενο. παρολαυτα, ειναι μαλλον η καλυτερα ταινια του 2008 (τουλαχιστον μεχρι να δω κατι πιο αξιολογο)!
πηγα και γω πριν 2 βδομαδες και το δα σε θερινο σινμα…νταξει απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει τον τελευταιο καιρο…
Τι λες καλέ, και το χρώμα…