The Dark Knight

Manson το ξαναδςς ρε θηριο? Και γω ψηνομαι παντως… :smiley: Από τις λιγες ταινιες που θελω να τις ξαναδω στο σινεμα…

E, δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Ήθελα να το δω άλλη μία φορά, πιο αποστασιοποιημένος και πιο χαλαρός χωρίς να με έχει στην τσίτα η αγωνία όπως την πρώτη φορά…

σωστος, και γω θα το ξαναδω…με πρηζει και ο μπρο :stuck_out_tongue:

Να δούμε πότε θα έρθει Σύρο…

Θα πάω να το ξαναδώ σήμερα με μισή τιμή8)

Πάντως αν δεν ήταν ο Joker δεν θα έβγαινε 1ο στο imdb.
Νωρίς είναι και θα πέσει η βαθμολογία του.

Edit
http://www.idontlikeyouinthatway.com/

3η είδηση…

Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Καλώς ή κακώς, όσο και αν ο Λίντζερ ξεπέρασε τον Νίκολσον, την ιστορία του Τζόκερ την μάθαμε από το “Batman” του Τιμ Μπάρτον. Έκει είδαμε ότι ο Τζόκερ ήταν ένας μαφιόζος που έπεσε σε κάτι χημικά, το πρόσωπό του παραμορφώθηκε και κάπως έτσι γεννήθηκε ο Τζόκερ. Ξεχάστε τώρα την ταινία του Μπάρτον. Υποθέστε πως δεν την έχετε δει ποτέ. Υποθέστε πως είδατε κατ’ευθείαν τον “Σκοτεινό Ιππότη” και πως “γνωρίσατε” εκεί για πρώτη φορά τον κακό που λέγεται Τζόκερ. Σε αυτή την ταινία λοιπόν δεν αποκαλύπτεται τίποτα για το παρελθόν του Τζόκερ. Έρχεται ουρανοκατέβατος στην Γκόθαμ χωρίς γνωστό παρελθόν, χωρίς κανένα στοιχείο. Βλέποντάς τον για πρώτη φορά θα κάνατε την υπόθεση πως ο τύπος μέσα στην τρελή παράνοιά του, είναι έτσι γιατί βάφει το πρόσωπό του; Σκεφτείται το. Βγάλτε από το πίσω μέρος του μυαλού σας τον Νίκολσον. Δεν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για τον Τζόκερ. Κάνετε την υπόθεση πως βάφεται;

Δεν έχω δει ακόμα την ταινία… Αλλά μια ερώτηση: ΤΟΣΟ καλή ρε παιδιά; Στο imdb έχει 9,5/10 με 100.000 ψήφους (μεγάλο νούμερο) και μπαίνει στην πρώτη θέση παιρνόντας κατά 0,4 μονάδες το αξεπέραστο Godfather!

Μήπως είναι λίγο υπερεκτιμημένη;

Και τελικά, μήπως ο θάνατος του Χηθ (θα πρέπει να έτριβαν τα χέρια τους οι παραγωγοί γιατί η ταινία προωθήθηκε απίστευτα με αυτό το τραγικό γεγονός) οδήγησε την ταινία σε τέτοια πληθωριστική βαθμολογία;

Θα τη δω μέσα στην εβδομάδα για προσωπική άποψη…

Κοίτα, μιας και το το Imdb έγινε δημοφιλές μαζί με το Ίντερνετ, τα τελευταία χρόνια that is , είναι λογικό να γεμίζει μέρα με τη μέρα και πιο “χαλαρό” σινε-κοινό, το οποίο ας πούμε μπορεί να μην έχει καν παρακολουθήσει ταινία πριν το 2000. Δες πόσες ταινίες από το 2005 και μετά είναι στο Τοπ-250 ας πούμε. Επίσης, περισσότεροι θα ψηφίσουν για μία νέα ταινία που θα βγει σήμερα-αύριο-σ’ένα-μήνα και θα μπουν στο λινκ της να τσεκάρουν πληροφορίες (άσε που πολλοί ψηφίζουν πριν καν κυκλοφορήσει η ταινία - βλ. 300), παρά για το Νονό παραδείγματος χάρη, ο οποίος δεν είναι στην επικαιρότητα και δεν τρώει το υπερβολικό προμόσιον των καιρών μας.

Γενικά, οι αξιόπιστες μέρες (στη βαθμολογία και μόνο) του Imdb έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κοίτα το περισσότερο ως πηγή πληροφοριών/τρίβια.

Αυτό δε σημαίνει ότι η ταινία δεν είναι ωραία ε, κάθε άλλο. Αλλά ξέρω γω υπό άλλες συνθήκες, με το ζόρι θα έμπαινε στο Τοπ-250.

Έντιτ: Και φυσικά συμφωνώ με τα περί Λέτζερ. Όσο σκληρό και αν ακούγεται, δεν τους χάλασε.

ρε μανσον
δεν καταλαβα την ερωτηση σου

μπορεις να την ξαναδιατυπωσεις??? :slight_smile:

Η ταινία έχει την βαθμολογία αυτή λόγω Joker.
Tην ξαναείδα σήμερα.8)
Και κατάλαβα μερικές σκηνές που δεν είχα “πιάσει” την προηγούμενη φορά.

Η ερώτηση του Μάνσον είναι σαφής.
Ποιος είναι ο Joker?

Ούτε όνομα ξέρουμε και γενικότερα τίποτε…Ίσως το εξηγήσει αργότερα.
Ο Νίκολσον είχε όνομα.

Το μόνο που εξηγεί στην ταινία είναι 2 εκδοχές που δίνει για το πρόσωπό του.
Και πήγε να εξηγήσει ακόμη μία αλλά ο Μπάτμαν δεν τον άφησε:p

Είναι απλό… Ο Τζόκερ πιστεύεις πως βάφεται;

To ειδα κι εγω.Πολυ καλο,αλλα σιγουρα οχι η καλυτερη ταινια ολων των εποχων.Παρα πολυ καλες και οι ερμηνειες απο τους βασικους ηρωες,ξεχωριζει φυσικα ο παρανοϊκος Τζοκερ αλλα θα συμφωνησω με τον Ανχολη.Ο θανατος του Λετζερ εφερε και την σποθεωση της ερμηνειας του και την ταινια εκει που ειναι.Και κατι μου λεει οτι θα του δοθει και Οσκαρ ως φορος τιμης.

Παντως η μεγαλη διαρκεια κουρασε αρκετους.Ειδικα τις κοπελες.

Mην τις παίρνεις μαζί δικιέ μου!

Σωβινιστές στο ρόκινγκ, βοήθεια, βοήθεια:!:

Πφ σιγα μην επαιρνα γυναικες στο Μπατμαν.
Ειχε απο γυρω κατι βλαμμενες που ολο αναστεναζαν και λεγαν “ουφ αντε τελειωνει” και τετοια.

Στα Village το είδες να φανταστώ, ε; Αυτό το γαμημένο το κοινό δεν παίζεται…

Για μένα πάλι ήταν απ’ τις λίγες ταινίες μεγάλης διάρκειας που ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν 2,5 ώρες.

Ναι Village,ειχε και προσφορα σημερα 7,50 ευρα τα 2 εισιτηρια και ηταν γεματη η αιθουσα.

Η ταινια τα σπασε… ασχετο:ι ποτε δεν υπηρξα μεγαλος φαν του μπατμαν, τον εβρισκα πολυ σοβαροφανη για τα γουστα μου…#-o

Λοιπον, επειδη ειδα οτι υπηρξε θεμα για το απο που προεκυψε ο τζοκερ κτλ επειδη το χα ψαξει λιγακι το θεμα σας λεω οτι ο τροπος που το παρουσιασε σε αυτη η ταινια ηταν ο σωστοτερος. Το κομικ ποτε δε μας διευκρινησε τπτ για το παρελθον του τζοκερ, ενα τευχος που ειχε βγει σχετικα με αυτο, το “κιλλινγ τζοουκ” ειχε πολλες εκδοχες για το πως εγινε οπως και ποτε δεν επιβεβαιωθηκε το ονομα του αν και ακουστηκαν καποια. Αυτο γιατι ο τζοκερ ειχε πολλες προσωπικοτητες και αναλογα με ποια ειχε και αλλο παρελθον. Εκει ειναι η μαγκια της ταινιας αμα θυμαστε, καθε φορα ελεγε κ αλλη ιστορια για το χαμογελο του. Η εκδοχη του μπατμαν ρετερνς ηταν μια απο αυτες.

Τωρα για το αν βαφοταν, για το κομικ (δεν ειμαι σιγουρος) νομιζω οχι… αλλα και στις 2 ταινιες βαφοταν(ε ας ειναι και λιγο ρεαλιστικο). Στου μπαρτον μονο το χαμογελο απεκτησε απτα τοξικα.

Επισης για μενα η ταινια δικαια ειναι τοσο ψηλα στο imdb… οπως και στο νονο που ειχε πολυ καλο σεναριο πολυ καλη σκηνοθεσια, ομως αυτο που την απογειωνε ηταν οι ερμηνειες… το νταρκ ναιτ ειχε και αυτο τεραστιες ερμηνειες αν και ο bale ηταν με δεμενα τα χερια ως μπατμαν

ΜΑ ΤΙ ΘΕΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!Πηγα και την ξαναειδα χτες!:smiley:
ειναι να μη δω ταινια με psycho, καταδιωξεις,εκρηξεις και μπουνιες:p αυτο ηταν! Θα ξαναπαω και τριτη φορα!:smiley:

Αν δεν ειχε και τοσο κοσμο καλα θα ηταν…απορω γιατι μερικοι πανε σινεμα αφου σκυλοβαριουνται. Ειχα εναν διπλα μου που μιλουσε ολη την ωρα στο κινητο, και ξεφυσαγε…του στυλ “ποτε τελειωνει ρε παιδια?”[-X κτλ…ελεος δλδ!

εδιτ:

Tιιιι??? Ποιες κουραστηκαν να μου τις δειξεις!!!:stuck_out_tongue: αν ειναι δυνατον να βαριουνται σε τετοια ταινια!!8O 8O 8O
Ντροπη και αισχος. φτου.
(προσωπικα,δε θα με χαλαγε να κραταγε και παραπανω…)

στην ταινια?
ναι
γιατι σε αλλες σκηνες ητανε ποιο καλοβαμμενος
και σε αλλες που ειχε ταλαιπωρηθει ητανε ψιλοχαλια το μεικ απ