The Guitarist's Thread

έχω μια jackson kelly και όταν την είχα αγοράσει μου είχαν δώσει την ακριβή θήκη-μπαούλο που έχει και ενίσχυση μέσα.Είναι όμως πολύ δύσκολο να την μεταφέρω με αυτή τη θήκη καθώς περπατάω κανα 20λεπτό μέχρι να πάρω λεωφορείο για το studio και αμάξι δεν έχω.Θέλω λοιπόν να πάρω μια απλή θήκη που μπορώ να την πάρω στην πλάτη μου ή έστω απο το χέρι χωρίς όμως να έχει τόσο μεγάλο βάρος.Μπορώ λοιπόν να πάρω μια οποιαδήποτε θήκη ή να πάρω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Συνήθως για τις kelly αγοράζουν θήκες για explorer αλλα είναι αρκετά ακριβούτσικες αυτές (50 με 60 ευρώ)

__Οχι-όχι, φύγε απο 'κει :smiley: (έτσι το είπα, ψάξε μόνος και αποφάσισε, εννοείται).

__Οσοι φίλοι κιθαρίστες έχουν πάρει “rockbag” είναι ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι. Φτηνές, ελαφριές και με πολύ καλή ενίσχυση και δεσίματα για να προστατεύεται η κιθάρα.

http://www.warwick.de/catalog/export/

__Tώρα για ελλάδα, δεν ξέρω που θα βρεις… Αλλά τις έχω δει αρκετές φορές, ψάξτο. :slight_smile:

έχω βρεί rockbag απλά αυτό που μου είπαν απο το μαγαζί που πήρα τηλέφωνο είναι πως δεν θα μπορέσει να μπεί η κιθάρα μου λόγω του ιδιαίτερου σχήμα της.Είπαν ότι δεν θα χωράει και να δοκιμάσω τη θήκη για explorer.Το πολύ πολύ να πάω να δοκιμάσω καμιά rockbag και να δώ γιατί δεν τους πολυπιστεύω

Παίδες τι παίζει με το Creative Bundle στο Thomann?
Έχω βάλει κιθάρα-ενισχυτή-case-stand-καθαριστικά και η τιμή δεν είναι όσο θα ήταν αν τα έπερνα όλα αυτά χωρίς bundle… Επίσης όταν πρόσθεσα το stand στο bundle (περίπου 15?) δεν άλλαξε καθόλου η τιμή απ’το bundle…

Είναι κάποιο είδος εκπτωτικού πακέτου δηλαδή…???

Κάπως έτσι!!!

Βέβαια ξανατσέκαρε το basket μην έχει γίνει κανά λάθος,και αν τα δεις όλα σωστά έχεις φύγει για checkout :wink:

παιδιά ψήνομαι αυτές τις μέρες να δόσω τα λεφτά για την Hellraiser C1 την ασπρουλιάρα! τη έχετε να πείτε για αυτήν την κιθάρα ?? :slight_smile:

Δεν μπορώ να πώ πως είναι άσχημη κιθάρα.Σίγουρα θα αξίζει τα λεφτά της.Γενικότερα ακούγονται καλά λόγια.Πάντως εγώ δεν έχει τύχει να την πιάσω ποτέ στα χέρια μου

απο σεπτεμβριο φευγω εξωτερικο για σπουδες και θελω να παρω την ηλ. κιθαρα μαζι.Το ζητημα ειναι οτι λυση ενισχυτη δεν παιζει,τουλαχιστον τον πρωτο χρονο οποτε σκεφτομουν να επενδυσω σε καποιο pod της line 6…με ενδιαφερει εκτος απο το πρακτις,να μπορω να ηχογραφησω και καμια ιδεα στο pc,τα κρυα βραδια του βρετανικου χειμωνα:roll:
τι προτεινετε?:smiley:

άμα είσαι φραγκάτος πάρε το hd500…

Λοιπόν, εγώ θα σου πω το εξής απλό. ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΗΣ! :wink:

Α και Vachor δοκίμασε να χρησιμοποιησεις το Guitar Rig (αν έχεις και κάποια έστω μέτρια ηχεία) και μπορείς να ηχογραφήσεις με το Cubase (5 πάντα)!

Γεια σας
λοιπον ο ενισχυτής παίζει μεγαλο ρόλο στον ήχο? δηλαδη αν εχω αλλον ενισχητη απο αυτον που χω θα ακουγεται διαφορετικα η κιθαρα…?

εχω ενισχητη roland

Ναι,υπάρχουν τεράστιες διαφορές.

Έχω ακούσει πως όταν ανεβαίνει το μπάτζετ,ο ήχος βελτιώνεται περισσότερο από τον ενισχυτή από ότι από την κιθάρα.

Μάλιστα (πάλι άκουσα) ότι όσο τείνει η ποιότητα-τιμή του ενισχυτή προς το άπειρο (:p),η κιθάρα και στο 400ευρο να είναι,ο ήχος θα είναι εξαιρετικός.

Eυχαριστω για της πληροφωριες
Μετα τι χορδες μου προτεινετε να παρω για ηλεκτρικη κιθαρα.? εχω μια Paul Stanley 80k(wasburn)και θελω να βγαζω poser/glam ήχω

ψαχνω δασκαλο για ιδιαιτερα κιθαρας.επειδη λογικα θα ειναι δυσκολο να προτεινει καποιος εδω[διαφημιση κλπ] οποιο παιδι εχει καναν καλο υποψιν του μπορει να μου στειλει ενα πμ

μιλαμε για αθηνα και επιπεδο…πανασχετος:p

Εχει κανείς εμπειρία από το Zoom GFX 8?

Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για ηχογράφηση στο pc, και ίσως για τα effects του για τον ενισχυτή μέσα από το send/return του. Αν και δε νομίζω να αξίζει για σοβαρό ήχο (λόγω της εταιρείας κυρίως).

http://www.zoom.co.jp/english/products/gfx8/

Πόσο πάει συνήθως το σετάρισμα ηλεκτρικής κιθάρας?

Κανένα 20αρι…

Σου προτείνω να μάθεις μόνος σου να σετάρεις την κιθάρα να γλυτώνεις και τα έξοδα.Μπορούμε να σε βοηθήσουμε οι κιθαρίστες του φόρουμ.

Καλά θα ήταν, αλλά λογω 3ης Λυκείου δεν υπάρχει χρονος. :stuck_out_tongue: