Τις squier ΔΕΝ τις λες μάπα σε τίποτα φιλαράκι
Απλά δεν είναι τόσο φτιαγμένη για μέταλ όσο είναι μια ibanez.Παίζει όμως τα ΠΑΝΤΑ.
Με ένα καλό distortion θα γίνει όσο κακιά φαντάζεσαι…
Τον Line6 τον έχω στο δωμάτιό μου…Λίγο ψεύτικος μου φαίνεται,δεν έχει και καλό sustain η βρωμιά του,θα στον πρότεινα μόνο αν θες να παίξεις με τα εφέ του…δεν θα τον αγόραζα αν ήμουν στην θέση σου.
Για τον Mustang έχω ακούσει καλά λόγια,αλλά αν δεν θα έχεις δικιά σου βρωμιά και θες να παίξεις βρώμικα,προτίμησε τον Marshall.Έτσι κι αλλιώς όποιον ενισχυτή κι αν πάρεις, αν θες να προχωρήσεις με το θέμα κιθάρα,θα είναι μόνο ο πρώτος σου…
Για να ανακεφαλαιώσουμε…τι θα έκανα εγώ…
Με 200 ευρώ θα κάλυπτα αυτά που ζητάς (με μία ΠΟΛΥ καλή κιθάρα,με ΔΙΠΛΟ μαγνήτη για…γκάζια,και εξαιρετικά καθαρά στο neck,και με έναν ενισχυτή που συνεργάζεται γαμάτα με πεταλάκια),και θα έπαιρνα ένα distortion,που με 100 ευρώ βρίσκεις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πράγματα…
Τα υπόλοιπα 150 δεν ξέρω τι θα τα έκανα
Αν δεν έχεις άλλες απαιτήσεις,δεν θα χρειαστεί να ξανασκάσεις λεφτά για πολλά χρόνια.In fact,είτε παίξεις κάποια στιγμή στο μπαράκι της γειτονιάς σου,είτε στο ΟΑΚΑ,το πεταλάκι θα σου μείνει.Κιθάρα και ενισχυτή,σίγουρα θα αλλάξεις κάποια στιγμή.
Στη θέση σου τώρα,καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου.Σου λέω άλλη μία φορά ότι με το κατάλληλο ντιστόρσιον η squier θα σου ακούγεται…xplorer.
Αλλά αν επιμένεις στην Ibanez,θα έπαιρνα είτε Ibanez+Marshall,είτε Ibanez+Mustang+distortion.Στον Line6 δεν θα κατέφευγα…
Και σου ξαναματαλέω άλλη μία φορά…δεν υπάρχει παγίδα στην τιμή της squier affinity και στο πακέτο της.Το μόνο μειονέκτημα στην περίπτωσή σου είναι ότι η κιθάρα δεν είναι όσο ‘hot’ είναι η Ibanez…
Αλλά όπως λέει και ο Stoupeace,καμία κιθάρα δεν είναι μόνο για μέταλ (και κυρίως η squier δεν είναι μόνο για ένα είδος,προς θεού :roll:).
Άσε που θα χρειαστείς λαμπάτο κάποια στιγμή που λέει και ο Stoupeace…εγώ ήδη μαζεύω