Χαχαχα, έπος.
@stef ε, θεϊκός χρήστης. Μεταξύ άλλων, στυλοβάτης του τι φάγατε σήμερα, υπεύθυνος για κανα δυο ριξίματα των ίντερνετς φορ σουρ (οι φάτσες μας πχ) καιιι γι αυτό το αριστούργημα:
όχι απλά καλύτερες ατάκες, δικό του σαμπφόρουμ ήθελε αυτό κανονικά.
( δεν ξέρω πώς να τα κουοτάρω να φαίνονται όμορφα γαμώ)
Ενηγουεη, εύχομαι να είναι καλά! Κι αυτός και η ζουζούνα!
1 Like
JTN
March 25, 2020, 10:15am
3 Likes
martian
March 25, 2020, 10:28am
Γελάω πάρα πολύ με το τόπικ με την φανέλα, αυτό δεν το είχα δει ποτέ μου.
Storm
March 25, 2020, 10:38am
χαχα το θυμαμαι αυτο το τοπικ…παλι κλαιω…
razor7
March 25, 2020, 11:44am
και απο κατω ενα δικο μου ποστ
ωρε συμπτωση
Δεν υπάρχει
(όπως και από κάτω αναλύσεις…)
Πω-πω, μαλάκες, έχω πέσει κάτω από τα γέλια, κάποια δεν τα θυμόμουνα, κάποια δεν τα είχα δει καν. Γιατί δε γράφονται πλέον τέτοια πράγματα εδώ μέσα;;;
1 Like
Bump
Θα με πεθάνεις ρε πούστη
Η πηγή του κακού:
Kαι η απόλαφση
:")
@ChrisP λείπεις
Επίσης
Μιας και το '12 φεύγει σιγά-σιγά, εγώ κράτησα το παρακάτω από το θρεντ για τον φετινό δίσκο Neurosis (λογικά θα έχει ξαναμπεί αλλά βαριέμαι να ψάχνω).
[image][image][image]
Από τα πιο πετυχημένα από τότε που είμαι στο φόρουμ.
[SPOILER]έπιταφ υποθέτω… :’)[/SPOILER]
Καιιι
[image]
Μπαίνω στο δισκάδικο της κυρα-Αφροδίτης με τον κολλητό μου, τον Στηβ, για να τσεκάρω τη φάση (κλασικά οι καρεκλάδες με κοίταζαν περίεργα γιατί ήμουν πάνκης και τσατίλας). “Τι χαμπάρια?” της λεω και συνεχίζω προς το εσωτερικό του μαγαζιού. Από πίσω έπαιζε ένα χλεχλέδικο κομμάτι, κάτι βλαχοτινέιτζερς χόρευαν παραδίπλα… Κλείνω το μάτι στον Στηβ - “πολυ ‘γεια σου’ οι τύποι” του λέω…
O Στηβ γελάει και προχωράει προς το section με τα πάνκικα, εγώ μην έχωντας φράγκο πάνω μου, λέω να το ρίξω …
Γιατί έχουν πεθάνει τα φόρουμ και έχει αλλάξει η κοινωνικοποίηση μέσω ίντερνετ.
Έχω λιώσει με τις καλύτερες ατάκες, μυθικά μαργαριτάρια.
1 Like
Παλια μαζευομασταν για μπαλα καποιες φορες.
Και αυτο σταματησε.
Άμα σε παρηγορεί, τώρα δεν πάει ούτως ή άλλως κανείς. ;p
3 Likes
Ειμαι διατεθειμενος να καρφωσω σανιδια εξω απο ολες τις πορτες και ολα τα παραθυρα της πολυκατοικιας.
5 Likes
Neniel
July 8, 2020, 12:55pm
Έχω μπει σε πειρασμό να κάνω νεκρανάσταση σε κάθε καμμένο θρεντ απ’τα παλιά. Νοσταλγία χτύπησε κόκκινο!! Βλέπω μερικοί παλιοί είστε ακόμα εδώ παλιόπαιδα!
4 Likes
ΕΕΕΛΛΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΨΨΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ
2 Likes