Για ‘μας τους πρακτικούς τύπους που έχουμε 40 ποστ/σελίδα να υποθέσω είναι από το ποστ του greenblooded υπ’ αριθμόν 198 στο counter του θρεντ και κάτω?
Οχι φιλε. Τπτ δεν ειναι τοσο ευστοχο οσο αυτο.
Γουσταρω ψυχαναγκασμο για να καταφερουν να ακουσουν ολοκληρο το αλμπουμ dream theater
πάτησε πόδι, πήρε τη ζωή στα χέρια του
:""") ωραία απόδοση!
Ας βάλουμε και τούτο
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ!:
βυζγια
XAXAXAXAXAXAXA. ΚΛΑΜΑ!!!
<3 <3 <3
τσιρίζω
off topic γιατί δεν είναι ατάκα μέσα στο φόρουμ αλλά είναι πολύ καλή για να μην την ποστάρω, chat με crimson στο fb για καινούριο ΕΡ Haken.
Τελευταιο κομματι στο επ, 25 λεπτα με τυμπανα πορτνοι
Μιλαμε ο ανθρωπος παιζει παντου
Φοβαμαι να παω στην αυλη, παιζει να τον πετυχω να παιζει με τα γατια!
και
Τι γελας. Πας στο γουικι, κοιτας ασοσιετετ ακτς, και εχει ενα καταλογο μεγαλυτερο απο την τηλεφωνικη αναλυση οταν ειχε περασει η πρωην μου συρο πριν απο 14 χρονια
χαχαχαχαχα. κλασικές επικές ατάκες κρίμσον!!
ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Κανατε το φορουμ κυριλε…
Ας υπάρχει κι εδώ το ιστορικό τούτο ποστ
Πω-πω, ρε shewolf, τι το ξέθαψες, αυτό το topic είναι εθισμός, ξαναδιαβάζω τα πάντα πάλι.
Χαχαχαχαχαχα σ’ αγαπώ λίγο παραπάνω όταν σκαλίζεις και ξεθάβεις τέτοιους θησαυρούς
Μιλώντας για τους οπαδους των σοαδ στην Ελλάδα, ο Λεπερ φρόντισε να με βάλει στο κλίμα
Και πριν βιαστείτε
Τα οπαδάκιαν.
Μην είναι Μαλακιαν όμως ο δισκος.
Άντε, γιατι ψωλαρμενιζουν τόσα χρόνια
Προσπάθειες για νέο “sympetherion” ε; (by YoungAtlas)
Αφού αναστήσαμε το topic:
Και μια φωτό για μύστες. Από πότε είναι και σε τι event. Και ποιος είναι δεξιά δίπλα στον Het.
Γάμος Hammett / Scott Ian
Οκ, νόμιζα πως παντρεύτηκαν ο Hammett με τον Scott Ian και σκάλωσα προς στιγμήν.
Δεν ποστάρω την φάτσα μου, γιατί ο @pantelis79 με έχει τραυματίσει συναισθηματικά. Εκείνος μπορεί να μην το θυμάται καν, εγώ ακόμα πονάω! Όταν είχαμε γνωριστεί από κοντά, λέμε σε κάποια φάση για δουλειές κλπ και μου λέει “Α, δουλεύω εκεί”. Ωπα λέω, πελάτης της εταιρείας που δούλευα τότε και είχα συνεργαστεί προσωπικά μαζί τους. Τον ρωτάω λοιπόν “Τι έχετε κάνει για το Χ θέμα;”, όπου Χ θέμα το αντικείμενο της δουλειάς μου. Και μου απαντάει: “Είχε έρθει ένα παιδάκι μια μέρα και μας έκανε ένα σε…