Πιασατε εφηβικη αγαπη οποτε ας πω εγω δυο κουβεντες για τα album τους μεχρι και το conspiracy. Τα επομενα τα εχω ακουσει το πολυ 2 φορες το καθενα, οποτε καλυτερα να μην εκφερω γνωμη
Ντεμπουτο: δεν το θεωρω αγουρο για ντεμπουτο και μου αρεσει πολυ η ωμη ενεργεια που βγαζει. Παντα ευχαριστο ακουσμα. Απο τα καλυτερα replayability ανα τα χρονια. Αγαπημενα: Τα “περιεργα” beheaded και tehran, τα πιο κλασικα elders και jennifer lost the war. Btw ποσο θυμιζει την εφηβεια πολλων απο εμας η φωναρα του Dexter Holland
Ignition: Οι συνθεσεις ειναι πιο κλασικες για το στυλ τους και λιγοτερο χυμα απο το ντεμπουτο. No filler και πολυ δυνατος δισκος Αγαπημενα: take it like a man, get it right, dirty magic, LAPD
Smash: Απο τον μεσηλικα/γερακο στο intro μεχρι την τελευταια νοτα μια συνεχομενη ενεση αδρεναλινης κατευθειαν στην καρδια. Κλασικη περιπτωση no-filler, χωρις ανασα. Οταν το ακουω αισθανομαι ξανα 15. Απο τους καλυτερους δισκους των 90s. Αγαπημενα: nitro, bad habit,come out and play, it’ll be a long time, genocide, smash.
Ixnay on the hombre: Ενα μεταβατικο βημα αναμεσα στην πιο χυμα (για punk/pop ή οτι παιζουν δηλαδη) προσεγγιση του Smash και την πιο εμπορικη/MTV friendly του Americana. Ηταν ο πρωτος δισκος τους που ακουσα “φρεσκο” και θυμιζει οπως και σε αρκετους απο εμας πολυ εκεινη την εποχη. Εχει και κομματαρες. Αγαπημενα: Me and my old lady, mota, gone away, way down the line, change the world
Americana: Χαιρομαι παρα πολυ οταν τοσο ωραιοι δισκοι οπως τα Smash,Ixnay και Americana φτανουν τοσο ψηλα στα charts και τους ακουει τοσος πολυς κοσμος. Ισως γερασε και λιγο αγαρμπα, αλλα τα the kids aren’t alright, feelings, why don’t you get a job, americana, pay the man ειναι κομματαρες.
Conspiracy of one: Εχει ωραια κομματια αλλα σε καποιο βαθμο του λειπει ο ενθουσιασμος/πορωση των προηγουμενων. Αγαπημενα: original prankster, want you bad, million miles away, living in chaos, vultures, conspiracy of one