Από τους αγαπημένους μου σκηνοθετες…Ότι και να πεις είναι λίγο…Ψήφησα το Batman γιατί ήταν η μόνο μεταφορά του στον κηνιματογράφο που ήταν ξεχωριστή και μάλλον δεν θα υπάρξει καλύτερη…Το από τις άλλες δύσκολα ξεχωρίσεις.Το Big Fish kai ιδιαίτερα το Ed Wood είναι απίστευτα…
Καταπληκτικό. Ιδιαίτερα “άρρωστη” υπόθεση και σκηνικά, σε συνδυασμό με την σφραγίδα του Burton. Ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δεί σε κινηματογράφο τα τελευταία 3 χρόνια…
Εξακολουθώ να θεωρώ τον Ακέφαλο Καβαλάρη ως τη κορυφαία του όμως και το Big Fish που είδα πρώτη φορα το Σαββατο, μπαίνει άνετα στα καλύτερα του, και τελικά μάλλον αυτό θα έπρεπε να ψηφίσω για να ανέβει λίγο γιατί το αξίζει…
Είναι πολύ λατρεμένος σκηνοθέτης και η επιλογή δύσκολη αλλά ψήφισα άλλο μιας και η αγαπημένη μου είναι μια από τις πιο αδικημένες ταινίες όλων των εποχών, το Ed Wood.
Παιδιά εμένα πάντως το Σουίνι Τοντ μου φάνηκε μπούρδα. Και ο Μπάρτον έχει αρχίσει να με κουράζει. Είμαι μεγάλος φαν του αλλά έχω βαρεθεί να βλέπω τις ίδιες ταινίες ξανά και ξανά. Και επίσης έχω βαρεθεί να βλέπω τον Τζόνι Ντεπ να παίζει καρτουνίστικους ρόλους…
Χμμ, μαλλον ο Ψαλιδοχέρης. Υπεροχη ταινία. Και με εναν Johnny Depp, να είναι ο,τι πρεπει για το ρόλο.
Δεν έχω να πω ομως, μου άρεσαν πολύ και το Sweeney Todd, Sleepy Hollow και Big Fish. O ανθρωπος ειναι καταπληκτικός στο να δημιουργει σε μια ταινία, ατμοσφαιρα παραμυθιού (συνηθως γκοθικ).Επισης η μουσική υποκρουση στις ταινίες του προσδιδει το κάτι παράπανω:) (οπως και γενικα σε ολες τις ταινιες συμβαινει αυτο)
Τελικά το Ed Wood είναι ωραία ταινία? Όταν έκανα το poll δεν ήξερα οτι είναι κι αυτή μια απο τις ταινίες του Burton, θα έβγαζα άνετα (με βάση τα όσα ακούω) απο το poll τώρα τον Πλανήτη των Πιθήκων για να βάλω το Ed Wood στη θέση του…
Το Ed Wood είναι ψιλο καλτ φάση.Όπως θα έπρεπε να είναι αφού είναι μια ταινία για τον χειρότερο κινηματογραφιστή ever…Φυσικά ο Johny Depp είναι εξαιρετικός…
Οχι η καλυτερη του σιγουρα, αλλα βγαζει μια μουντιλα και σου περναει την τραγικοτητα και τον οτινανισμο του Ed Wood ως σκηνοθετη. Ο Ντεπ ρεστα οπως παντα.
βασικα το ειδα και εφαγα μεγαλο κολλημα αλλα αυτο που εχει την διασκευη απο my dying bride απο πισω ειναι ακομα πιο σκαλωματικο γιατι ταιριαζει απιστευτα…δεν πηγαινε ουτε στα μουσικα ουτε στα μη μουσικα απο youtube και αφου το κλου της υποθεσης ειναι το animation του burton το βαζω εδω(αυτα)