Tool

Μια χαρά θα μπορούσε να είναι το πρώτο και καλύτερο και πο όμορφο απ’ το δεύτερο.Το θέμα είναι ότι η λέξη ‘καλύτερο’ και η λέξη ‘όμορφο’ καθορίζονται απο εντελώς υποκειμενικούς παράγοντες.Δλδ με τι κριτήρια λες ότι το δεύτερο είναι καλύτερο του πρώτου?Καιμε ποια επιχηρήματα μπορείς να πείς ότι τα κριτήρια σου είναι πέρα απο κάθε αμφισβήτηση?

Φυσικά δνε αναφέρομαι μόνο στους πίνακες,αλλά και στο θέμα γενικά:wink:

… no comments.

και δεν λέω εγώ κατι για τον σαντάνα αλλά ο Satchel ! (shrapnelistas κιθαρίστας ! russ parrish ex-fight) και αρκετοί άλλοι…
o οποίος σαντάνα είναι ενας υπερεκτιμημένος σταφιδιασμένος, μεξικάνος παπούλης που γράφει κομέρσιαλ σαπουνόφουσκες. Ο ΝS του πέταγε τα μάτια όξω στα 20 του… οπότε πήρε ποδι… !!! Ευτυχώς γιατί οι
JOURNEY μαμάνε !..

Καργια εισαι οφ-τοπικ.
Εδω λεμε για τους τρισμεγιστους Τουλ.

Αμα θες μπορεις να ανοιξεις θρεντ “γιατι δεν γουσταρω Σαντανα”…

http://www.rocking.gr/article4283.php
8O
Τόσο γρήγορα; Αλλιώς τα ξέραμε για τα διαστήματα μεταξύ των δίσκων :stuck_out_tongue:
Τι λέτε; Εμένα μου φαίνεται απίστευτο πως θα έχουμε Tool album στα χέρια μας ξανά σχετικά σύντομα… 8O

Όμορφα, αν και το ξεκινάμε ηχογραφήσεις από το θα βγάλουμε νέο άλμπουμ, στην περίπτωση των TOOL δεν έχει καμμία σχέση.Αλλά εφόσον οι A Perfect Circle στη ουσία είναι ανενεργοί, ίδωμεν. Νέο άλμπουμ, περιοδεία και να επαναφέρουν το “Third Eye” και το “Grudge” !

Συμφωνώ με το μπολντ, όμως σίγουρα δε θα υπάρξει το ίδιο διάστημα αναμονής μεταξύ Aenima-Lateralus και Lateralus-10,000 days :smiley:

Σίγουρα δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο διάστημα μέχρι να βγάλουν το επόμενο άλμπουμ, αλλά αν το βγάλουν στο τέλος του χρόνου θα είναι μεγάλη έκπληξη. Το 10.000 days πάντως προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Είχε μερικά ωραία κομμάτια, όπως το θεϊκό The Pot, αλλά ήταν αρκετά κατώτερο των προκατόχων του…

Η μπορεί να λένε πάλι πίπες. Το χουν ξανακάνει. Πχ για το όνομα του Lateralus…

Μιας και το ανεφερες και εχω την απορια:το’’ dim my eyes" πως μεταφραζεται εννοιολογικα??ξερει κανεις?ειναι απο το ‘‘jambi’’.

http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=3530822107858590145&offset=25&page=2

ευχαριστω

θα σε απογοητευσω με την γνωμη μου μαλλον
ειχα πορωθει με το aenima το καιρο πριν την συναυλια στις 16/12/2006 και σε συνδυασμο με τον ενθουσιασμο μου (τοτε) για τους Mastodon και την καλη παρεα κατεβαινουμε αθηνα.εκεινη η συναυλια τα αλλαξε ολα!ξενερωσα με tool ξενερωσα με mastodon(στο rockwave ηταν πολυ καλυτεροι αλλα κουρασαν τεσπα)
απαραδεκτος ηχος,πολυ μπλαζε εμφανιση(52? εδωσα φιλε μην μου γυρνας την πλατη! και μην παιζεις 1.30 ωρα οταν ερχεσαι πρωτη φορα στην χωρα μας)
και δεν μου κανε εντυπωση που βγηκε 2η χειροτερη συναυλια του 2007 στο χαμερ λιγο που διαβασα…αλλα μου κανε τρομερη εντυπωση και διαφωνω πληρως μια ατακα συνακτη του ιδιου περιοδικου που λεει για την κριτικη εκεινης της συναυλιας “ξερεις οτι θα δινες το νεφρο σου ξανα και ξανα να τους ξαναδεις” κατι τετοιο τεσπα…ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ δεν συγκρινονται με μεγαθηρια οι Tool, γτ ετσι το καταλαβαινω…

τεσπα
εξαιρετικη μπαντα,μου αρεσουν πολυ μερικα κομματια αλλα δεν μαρεσει να καθομαι και να αφοσιωνομαι για να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης…(ισως βεβαια εξαρταται και απο τον ενθουσιασμο σου προς την μπαντα)
να μην πολυλογουμε τους βρισκω υπερεκτιμημενους…μισηστε με τωρα…

Και γιατί να σε μισήσουμε? Κοίτα και εμένα μου τη δίνει ο Maynard. Είναι αυτή η στάση που έχει προς το κοινό. Και εμένα με ξενέρωσε η συναυλία (αν και γούσταρα απίστευτα σε φάσεις, ειδικά στο 10000 που είχε και τα λέιζερ, σε συνδυασμό με τα video wall έκαναν μία τριπάτη ατμόσφαιρα…), αλλά για τον ήχο δε φταίνε ούτε οι tool ούτε οι mastodon. Η διοργανώτρια φταίει…

Ε! Ο τυπας απο πανω ζηταει εμμεσως ban!:stuck_out_tongue:
Εγω θα εδινα το νεφρο μου παντως!(ενα εχω :stuck_out_tongue: )

δεν ζηταω ban
:lol: :lol: :lol: :lol:
ενταξει τα λειζερ ηταν καλη φαση
και οντως φταει η διοργανωτρια αλλα με τοση απογοητευση καπου πρεπει να ξεσπασεις

Μεγάλη φασαρία για το τίποτα, αρκέτα μας τα έχουν κάνει με τους TOOL.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Παίζουν σε 4/4 ε;

Η γνώμη μου γι’ αυτό που λες έχει ως εξής:
Επειδή πληρώνεις κάποιον, δε σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι γουστάρεις εσύ. Είναι καλλιτέχνης και θα εκφραστεί όπως θέλει. Ο Maynard είναι αρκετά επιβλητικός στη σκηνή, κι ας μη φαίνεται σχεδόν καθόλου. Δεν είναι απ’ τους frontmen που θα χοροπηδάνε πέρα-δώθε. Μπορεί να είναι πολύ μπλαζέ το στυλ του, αλλά αυτό είναι, τι να κάνουμε. Εμένα με ικανοποιεί μουσικά, σαν άνθρωπος γιατί να με ενδιαφέρει τι είναι; Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω παρέα μαζί του ή κάτι τέτοιο. Πάνω στη σκηνή είχε ενέργεια, παρά τον σκατά ήχο.
Όσο για την ώρα, έχεις σκεφτεί πόσο απαιτητικά είναι τα τραγούδια της συγκεκριμένης μπάντας; Πολύ πολύπλοκα και είναι λογικό να κρατάει τόσο η συναυλία. Άσε που δεν είναι απλά εκτελέσεις των τραγουδιών, αλλά οπτικοακουστικό show (οθόνες, λέηζερ και τα συναφή).
Όλα αυτά συνοψίζονται στο ότι, πληρώνοντας έναν καλλιτέχνη δεν τον αγοράζεις. Αυτός θα εκφραστεί όπως θέλει, ακριβώς για το λόγου του ότι είναι καλλιτέχνης. Το αν σε ικανοποιεί ή όχι, είναι άλλο καπέλο :wink:

Ακριβώς αυτό…
(όπως είχε πει και ο μέγιστος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού)

Νταξει, δε με καλύπτει εμένα αυτή η άποψη. Τι σημαίνει είναι καλλιτέχνης δηλαδή? Πλήρωσα 52 ευρώ (στη συγκερκιμένη περίπτωση) και έχω κάθε δικαίωμα να αισθάνομαι απογοητευμένος άμα δε κάλυψε αυτό που είδα και άκουσα. ¶μα το πάμε εκεί, επειδή ακριβώς είναι καλλιτέχνης, να πληρώναμε μόνο τα μεταφορικά στα cds τους και τις συναυλίες να τις κάναν τζάμπα… :wink: