Tool

Δηλαδή ποτέ…:lol:

Όχι, τότε θα κλείσει το φόρουμ.

Συνεντευξεις με Adam, Danny, Maynard απο το 2006:

ναι άλλα ταυτόχρονα - ενισχύεται και η αποψή μου - αφού επιβεβαιόνονται απο πολλά ποστ και μερικά που λέω.
όταν θα πεί το kerrang οτι οι pax cecilia είναι θέοι, να δείς οτί 302032030203 drones θα πούν το ίδιο.

οι tool, δεν μου αρέσουν διότι είναι το μηχανικό χτύπημα ενός ρολογιού. ΤΠΤ περισσότερο και τπτ λιγότερο.
Κάποιες στιγμές σημαίνει την ώρα, αλλά συνήθως χτυπά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. και ΝΑΙ δεν μπορώ να δω κάτι ιδιαίτερο σε αυτό… πωπω και είδικα στο AENIMA… χαχα - κανει μπάμ αυτο…
α ναι και το eulogy ε μέσα στην προτωτυπία… gimme fodder !

αλλό απλό - άλλο καλό. απλό και καλό μπορούν να συνηπάρξουν. Δεν σημαίνει οτι ότι είναι απλό είναι και καλό.

Οι king crimson,fates warning,dream theater κλπ κλπ εκτιμούν τους tool.
----- μαστούρα, θέλουμε να γίνουμε μοδάτοι, θέλουμε να είναι οι άλλοι χειρότεροι απο εμάς.
το οτι δεν πλασαρουν τους εαυτους τους στα βιντεοκλιπς τους,ενω αντιθετως προσφερουν κατι διαφορετικο,δεν σου λεει κατι αυτο?(ψευτοκουλτουρα ειναι και αυτο??)
---- STADAR όμως. Μαλλόν είναι άσχημοι και κάνουν καράφλα (ειρωνία).
το οτι μεχρι το lateralus διατηρουσαν low profile, χωρις φωτογραφιες τους στα αλμπουμ τους και σε περιοδικα, και παρολα αυτα καταφερανε να γινουν νουμερο 1,παλι δεν σου λεει τιποτα?
---- και άλλες 500 μπάντες δεν έχουν φωτογραφίες στα βιβλιαράκια - your point is ? το οτι γίνανε no 1
μου λέει οτι το nerd herd, αυξάνεται όπως και το fan club του star trek.
το οτι ανεβηκανε στη σκηνη για να τζαμαρουν μαζι τους μουσικοι οπως o kirk hammet,dave lombardo,phil campbell και ο robert fripp,παλι δεν λεει τιποτα?
----kirk hammet - κουλάδα απο την μπάντα προδότη του μεταλ.
ο τύπος τζαμάρει με τον σαντάνα… στους τουλ θα κόλλαγε ?
dave lombardo what a waste of a fast drummer’s time-ing
phil campbell - που είναι οι SWEET SAvAGE ?
robert fripp, μαστούρα στο τετράγωνο.

Οι TOOL είναι Γαμάτοι

NOT !!!

Πέραν των αμπελοφιλοσοφιών και χωρίς να υπάρχει λόγος ουσιαστικός να εξάρω και να αποθεώσω ένα εκ των πολύ αγαπημένων μου συγκροτημάτων από την εποχή του Aenima, όταν στην Ελλάδα τότε η κόντρα maiden ή metallica ήταν στα φόρτε της, απλά να δηλώσω ότι οι Tool πάντα θα μνημονεύονται ως ένα από τα συγκροτήματα που έθεσαν τις βάσεις για την μουσική του μέλλοντος. Οι παραφιλολογίες και τα εμπορικά τρυκ από την μία δημιουργούν νέους “σοφότερους” οπαδούς (lol, κλασσικοί fanboyδες) και από την άλλη οι πολέμιοι αυξάνονται γιατί υποτίθεται βλέπουν δηθενισμούς κτλ. Ο καθένας όπως τη βρίσκει.

Το αν παράγουν τέχνη ή ψευτοκουλτούρα, δεν θα το κρίνουν ούτε οι πωλήσεις, ούτε το hype. Το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την τέχνη και την αισθητική, έχει να κάνει μόνο με το προσωπικό βίωμα την ώρα που απολαμβάνει το έργο - άλμπουμ - βιντεοκλίπ - artwork κτλ. Τα ίδια ισχύουν και για κάθε καλλιτέχνη, είτε αφορά avant garde θεότητες όπως οι Tool για παράδειγμα, είτε αφορά guitar heros ή post groups της σειράς.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xaxa

VS

όχι μάνο απλά πάμε να βγάλουμε το πρώτο καλύτερο απο το δεύτερο.

πραγματικα βρισκεις ευφανταστες απαντησεις!!εισαι μοναδικος!!
και οι hanoi rocks να βγαιναν δημοσια να λεγανε οτι ειναι στιγμες που ακουμε tool,για να μην τους παραδεκτεις θα λεγες:

α)δεν τους αρεσουν,το πανε για πλακα
β)ητανε μαστουρωμενοι
γ)τους μπερδεψατε!ητανε οι tribute band των hanoi που το πανε αυτο
δ)οταν ελεγα εγω οτι ακουω hanoi,το λεγα για πλακα

αναφερεις την λεξη κουλαδα μιλωντας για τον hammet,που σημαινει βαζεις την τεχνικη σαν κριτηριο
και απο την αλλη μιλας απαξιωτικα για συγκροτηματα με τεχνικη (επειδη προφανως δεν σ’αρεσουν)!!
μιλας και για εναν διεθνως αναγνωρισμενο καλλιτεχνη,πριν απο την εποχη της μουσικης που γουσταρεις,που τα πραγματα ητανε ροδινα,λεγωντας την λεξη μαστουρα για τα γουστα του.οτι να ναι δηλαδη
μιλας για media σημερα,ενω τα ιδια συμβαινανε και την δεκαετια του 80.ποσες μπαντες προωθουνταν απο τα media τοτε?αλλα ξεχασα το hard rock ειναι αγιο…

τεσπα δεν ξανασχολουμαι.
οτι και να πεις δεν προκειται να πεισεις κανενα.
δεν σ’αρεσουν και τελειωνει εκει το θεμα
ελπιζω να μπορεσεις να το καταλαβεις μια μερα στη ζωη σου!

Να σου πούν οι HANOI οτι ο μακαρίτης ο Stiv Battors μαμούσε είναι πιθάνο, να σου πούν για τούλ, δεν νομίζω… οπότε μαστούρα είς τον κύβο.
Σε κανένα avant garde δεκάλεπτο έπος των tool, ίσως να παίρνει χώρα το πραγματικά ευ-φανταστο αυτό σενάριο…

πρέπει σώνει και καλά να ενστερνιστώ τη γνώμη του fripp ?
ο portnoys - είπε απλά honοrary mention το Angular perception - διοτι πετάει τα μάτι έξω απο το εξαμβλvματικό, systematic chaos. Αυτό ναι κύριοι είναι μουσικάρα. Οι coheed and cambria που βαράει o άλλος το hi hat σα μαιμού ΔΕΝ είναι.
ο hammet - που ήταν οκ κιθαρίστας και έχει γράψει/παίξει όρεα θεματάκια στο παρέλθον (βλ. 80ς), με αυτα που παίζει (παπάτζες)και αυτά που δεν παίζει (σόλο) τα τελευταία χρόνια και με τις παπάτζες που κυκλοφορεί και τις @#@#@@ που δηλώνει,προφανώς και δεν μου κάνει αίσθηση αν αβάνταρε τους τούλ.
Είμαι πολύ ανετος στο να πώ οτι μαζί με δισκάρες το 80ς κυκλοφόρησε απίστευτο κίτς και τόνοι σαβούρας. Το hard rock άγιο ? μπά… εκεί να δείς σαβούρες ? Το NWOBHM ? ένα 30 % ναί το άλλο 70 είναι ΓΤΠ !δεν έχω τέτοιες παρωπίδες !

Προφανέστατε οι TOΟL ΔΕΝ μου αρέσουν, απλά δίνω και τους λόγους μου. Αν οι λόγοι σας είναι διαφορετικοί, fine… αλλά δουλέβει η ανταλαγή απόψεων, έστω και αν αυτές πέφτουν στο κενό εκατέρωθεν…

και για να αναφέρω και soad, my shit stinks much better than yours. και μοιάζει με μερέντα, μιαμ μιαμ !

Καργια χτες παντως που ελεγες οτι θα κανεις σεξ και γκριλινγκ ναιτ σε πετυχα ονλαιν κι αυτο φαινεται στα σημερινα σου ποστ!

εχμ, ευχαριστώ για την επισήμανση.
α. σεξ νταρλινγκ - είχε απο 7 περίπου μέχρι 11 μμ ?
β. αφήνω τον υπολογιστή, το μσν, κτλ κτλ κτλ ανοιχτά 24/7 εκτός απο όταν κρασάρουν.
γ. σατισφαίντ ?

γιατί πας ρε τολκι να μου βγείς με οφσαίντ και άτσαλο μπρείκ ντανς ?
εγώ έχω κάποια σχέση έστω και μίσους με τους στοουλ στα πόστ μου, εσύ πηγές τώρα να μου την πείς ?
τσ τσ τσ…

Πηγαινε στο προφαιλ σου και πατα “Find all posts by karja_kurunen”

hello —
7 περίπου μέχρι 11 μμ ? MM !??? το τελευταίο χτεσινό ήταν 17.ΧΧ και μετά ήταν μετά τα μεσάνυχτα ?
SO ? σε πειράζει που δεν έκατσα all night long ?!

Kοιτα αν εισαι απο αυτους που μετα το σεξ τραβανε και μια ετσι για το καλο εγω δεν εχω προβλημα.Σε αγαπαω με τα ελλατωματα σου! :slight_smile:

john lock warning

Τελευταιο (ελπιζω) ποστ που κανω επι του θεματος.

Καλυτερο παραδειγμα: Με τα ιδια κριτηρια θα κρινεις ενα heavy metal γκρουπ και με τα ιδια ενα jazz σχημα;

Ακομα και απο θεμα μουσικης καταρτισης μιλαμε για δυο διαφορετικες περιπτωσεις (π.χ. ο metal drummer αλλιως θα χτυπησει το πιατινι σε σχεση με τον τζαζιστα). Αλλη η ολη φιλοσοφια γενικως. Απλα κρινεις τους Tool λες και ειναι metal. Ενω δεν ειναι. Τα εξηγησα αναλυτικοτερα πιο πισω.

“ο τύπος τζαμάρει με τον σαντάνα…”

Απορία: τι έχει ο Σαντάνα;;;:-k :-k :-k

κ έλεος: γιατί πρέπει να μπερδεύουμε την γραβάτα με την κάλτσα;;;#-o #-o #-o

από όλα αυτά, εκεί κόλησες? :lol: :lol: :lol:

Μάλλον θα έχει πει και αυτός καλό λόγο για τους Tool…

tefal κ τα μυαλά στα μπλέντερ… άντε γεια!! 8O “απάντηση” 8O

8O 8O 8O 8O