Tool

παιζει τρελο site με τζαμπα bootlegs τους (audio/video) για κατεβασμα

οσοι πιστοι στειλτε μου pm για να σας δωσω την διευ8υνση

αυτα

φαση εχουνε

Διαφορα φασης εχουν θα ελεγα.
Γι αυτο και πολλοι δεν τους καταλαβαινουν…

:lol:

:thumbup:

ναι,αυτοι και ο σταματης γαρδελης

ποιος εισαι ο στηβ ντουζος απο το ροδα,τσαντα και κοπανα ?

κατω τα χερια απ τουσ tool… ειναι η απολυτη ψυχεδελικη μπαντα στο συγχρονο μεταλ και φυσικα ο κιναν απιστευτη φωνη και φυσιογνωμια:roll:

συμφωνω απολυτα

Ότι και να πούμε για τους Tool είναι λίγο. Για μένα ίσως η κορυφαία μπάντα στο κόσμο τα τελευταία χρόνια (αν και τελευταία με αυτά που ακούω μου φαίνονται σχεδόν όλα υπερεκτιμημένα). Ελπίζω να βγάλουν σύντομα το νέο άλμπουμ και να ξαναέρθουν Ελλάδα.

Προσωπικα τους θεωρω οτι καλυτερο κυκλοφορει, ωστοσο δεν με πειραζει αν κυκλοφορησουν το επομενο αλμπουμ τους και σε 10 χρονια! Αυτα που μου εχουν προσφερει τα θεωρω παρα πολλα! :slight_smile:

Ελλαδα να ερθουν, αλλα να γινει σοβαρη διοργανωση :wink:

αλμπουμ θα βγαλουν σε 3-4 χρονια να δουν πρωτα τι παιζει στην αγορα, θα παει 1ο στις πωλησεις, θα λενε ολοι “ωωω Tool τι τεχνη”
θα ερθουν εδω παλι θα παιξουν 1 ωρα (το εισητηριο θα εχει 40?) και αααααντε γειααα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γιατί οι tool είναι άτεχνοι και απλά κάνουν εφήμερα χιτάκια ε?

Κανεις αυτο που λενε οι μεταλικα…Open mind for a different view:lol:
Bρε Ουστ! :stuck_out_tongue:

δεν σε χαλασε που δεν εχεις καταλαβει καν τι παιζουν οι Tool και ομως τους κρινεις σαν ειδικος

:!:

εχω ακουσει ρε φιλε ειχα λιωσει το αενιμα,μαρεσουν αρκετα κομματια αλλα μια συναυλια τα χαλασε ολα…και πλακα κανω πιο πανω μην το παιρνεις στα σοβαρα

Εγω γιατι γουσταρα τρελα??
Μαλλον η προδιαθεση σου δεν ηταν η καταλληλη, οταν ακουγες τους Tool live δεν ενιωσες ποια μπαντα ακουγες…

Χμ, στο Ελληνικο σιγουρα δεν καταλαβαινες ποια μπαντα ακουγες αφου ΔΕΝ τους ακουγες! :lol:
Στο Terra Vibe ομως ο ηχος ηταν εξαιρετικος…

Μην του βρισκεις δικαιολογιες ρε συ :stuck_out_tongue:
Αφου λεει οτι ειχε λιωσει. Γαμησαν ρε οι Tool! Στα διαλα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στο Ελληνικό η θείλα ήταν στους Μάστοντον που είχε ακόμα χειρότερο ήχο (μαλλόν καθόλου ήχο - τα φωνητικά δεν ακούγονταν κυριολεκτικά), και όλοι είχαμε ξενερώσει και απλά κοιτάγαμε, και πέφτει ένας φίλος μου από το πιτ γκαρίζοντας “χωθείτε ρεεεεεεεεεεεεεε” :lol:

Καλα στους Mastodon δεν ακουγοταν χριστος!
Εγω στους Tool αν εξαιρεσεις τα 2 πρωτα τραγουδια ακουγα μια χαρα.Ημουν 10-12 σειρα.

Lewnidas Vranas >>>>>>>>>>>> 90s Burnout Night <<<<<<<<<<<< Swthrhs Diamanths

+ Special guest Appearance : The Gods From Planet Sirios

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;            Tool                                Faith no More                        Queens Of the Stone Age    &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Kyuss                                Soundgarden                               Monster Magnet

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;          Mars Volta                          Smashing Pumpkins                            Porcupine Tree       &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Nine Inch Nails                       Alice In Chains                               Pearl Jam

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;     Rage Against The Machine                 A Perfect Circle                                  RHCP             &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Place : Alley Cat , Kwnstantinoupolews 50 , Gkazi

Date : Thursday April 10th , 2008

Time : 22.30

Entrance : Free

Forward this msg to those who want to get in touch with the Gods from Planet Sirios.

This will be the party to erase all ‘psycho’ parties…

Prepare yourselves