Tool

Lewnidas Vranas >>>>>>>>>>>> 90s Burnout Night <<<<<<<<<<<< Swthrhs Diamanths

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;            Tool                                Faith no More                        Queens Of the Stone Age    &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Kyuss                                Soundgarden                               Monster Magnet

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;          Mars Volta                          Smashing Pumpkins                            Porcupine Tree       &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Nine Inch Nails                       Alice In Chains                               Pearl Jam

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;     Rage Against The Machine                 A Perfect Circle                                  RHCP             &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Place : Alley Cat , Kwnstantinoupolews 50 , Gkazi

Date : Thursday April 10th , 2008

Time : 22.30

Entrance : Free

Prepare yourselves

το αμερικανικο περιοδικο revolver κυκλοφορησε ειδικο συλλεκτικο τευχος αφιερωμενο στους tool

αν ειστε φιλοι τους θα το γουσταρετε . εχει πολλα πραγματα μεσα ,οπως συνεντευξεις με τα μελη του γκρουπ για το πως γραφτηκαν τα διαφορα αλμπουμ τους, μια κουβεντα με τον alex gray κλπ κλπ

αξιζει νομιζω.

το βρηκα σε περιπτερο αποψε και εννοειται οτι το τσιμπησα με την μια εχει 8,60 euro μια μπυρα ειναι

και το aenima ειναι μακραν οτι καλυτερο εβγαλαν η θα βγαλουνε ποτε.

ηταν τεραστια μπαντα τοτε οι ατιμοι…

Τώρα δεν είναι τεράστιοι δηλαδή; :-k

Μεχρι εκει εφτανε ο ηχος προφανως :Ρ
Εμεις που ημασταν πισω τι να πουμε; Με λιγη προσοχη ακουγες αυτα που ελεγε ο διπλανος σου και απο τις λιγες συναυλιες που δεν χρειαστηκε να φωναξω στο αυτι του αλλου για να του πω κατι [-X

Περαν του ηχου ομως ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.

SOS για τους Tool Collectors:

Κασέτα του Woodshed Demo, σφραγισμένη…

http://eil.com/shop/moreinfo.asp?catalogid=438239

Α, ξέχασα, έχει 315 Ευρώ :stuck_out_tongue:

Όχι ρε γαμώτο, 15 ευρώ μου λείπουν! :vibrate:

όταν έπαιζαν στο ελληνικό πρόλαβα μόνο 5-10 λεπτά μάστοδον (ευτυχώς που τους είχα δει στο γκαγκάριν :p) και στις πρώτες νότες των τουλ σηκώθηκα κι έφυγα απ τα νεύρα μου… είχα πάρει κιόλας εισιτήριο από πρωτοδεύτερη μέρα κυκλοφορίας πανάθεμά με :D. στη μαλακάσα μπήκα τζάμπα όμως και ρέφαρα, οπότε… :lol:

το δεκα χιλιάδες gays δε μου έκανε κούκου γμτ, ειδικά στο δεύτερο μισό έχει κάτι κομμάτια μέσα, σκέτη απογοήτευση. προσκυνάμε όμως aenima & lateralus (το undertow δεν το χω ερωτευτεί).

Το τσίμπησα κι εγώ. Τεράστιο και πλήρες αφιέρωμα, με παλιές συνεντεύξεις μέσα κι ένα σωρό καλούδια. Επίσης ώρες-ώρες σκέφτομαι αν πραγματικά έχουμε καταλάβει τι δίσκο πέταξαν το 96, αν και είχα κολλήσει πιο πολύ με Lateralus επειδή το έζησα καλύτερα, έχω κατασταλάξει πλέον στο Aenima, το απόλυτο απαύγασμα το σκληρού ήχου. Με λίγα λόγια ότι κι αν ακούς ΠΑΝΤΑ στο Aenima θα καταλήξεις. ΤΕΛΟΣ

το Αενιμα επεσε απο το διαστημα βασικα καπου στην καλιφορνεζικη ερημο, δεν το εγραψαν οι Τουλ. Απλα αυτοι το βρηκαν πρωτοι και το πλασαρουνε για ανθρωπινο δημιουργημα :!:

Το Aenima είναι απλά άρρωστο. Δεν χρειάζεται άλλος προσδιορισμός για να το χαρακτηριστεί αυτό το album…

Ολοι μιλανε για Aenima, Lateralus που οντως ειναι τα 2 καλυτερα τους. Aπλα αξιζει αναφορας και το Undertow το οποιο μπορει να μην εχει την ιδιαιτεροτητα του Aenima και την “εξωγηινη” παραγωγη του Lateralus αλλα δεν σημαινει πως δεν ειναι δισκαρα. Επισκιαζεται ομως απο τα 2 επη τους και πλεον και οι ιδιοι οι TooL τον εχουν γραμμενο στα live τους δυστυχως

το πιστευεις οτι τα εχω λιωσει ολα εκτος απτο undertow? μεχρι και το opiate δηλαδη το ξερω απεξω, μονο το undertow δεν εχω πολυακουσει…

βεβαια τους ακουω λιγοτερο απο χρονο, οποτε σταδιακα μαθαινω τα cd… τωρα θα περιλαβω και το undertow:D

on topic: νομιζω ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα, παρα το λιγο χρονο που τους ξερω… με εχουν επηρεασει κομματια τους (πχ 46 & 2) και με εκφραζουν (οσο μπορω ν πιασω το πληρες νοημα τους)

εχουν περσει καμια δεκαρια χρονια και ακομη ολοι μιλουν γιαυτο το θεικο αλμπουμ:papas: :bow2: :bow: [-o<

aenima.pure mindfuck.

Tool :bow2: :bow2: :bow2:
Ας ειναι καλα ενα παιδι που με εβαλε να τους ακουσω απειδη τους γουσταρει πολυ… αργησα να τους ακουσω σοβαρα :frowning:

λες αν κανω και γω το ιδιο σε εναν δικο μου φιλο να πιασει?:-k

εχω βαρεθει να μου βαζει τον καθε μαυρο ραπερ που βγαινει στην αμερικη και την καθε αταλαντη ‘‘punk’’ μπαντα και να τους εκθειαζει!

αργησα να τους ακουσω αλλα τελικα αξιζε αφου εχουν γινει μια απ’τις αγαπημενες μου μπαντες…ασε,που εχουν και απιστευτα drums:p

προιον προμοσιον και μονο.αθλια μπαντα χωρις λογο υπαρξης.ενα δυο κομματια και αυτα με το ζορι.υπαρχουν πολοι ανωτερες προγκ μπαντες.

πωπω

ρε γαμωτο
σας πανε σε κατηχητικο?

σε οσους δεν αρεσει ο νεος ηχος συγκροτηματων
λενε παντα το ιδιο πραγμα
προωθηση
προωθηση
προωθηση
!!!

ελεος ρε γαμωτο

ποια μπαντα εγινε μεγαλη χωρις προωθηση???

απλα επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι ωραιο εχουν οι τουλ δεν μπορω να εξηγησω πως στο καλο γιναν τοσο διασημοι.οταν ο μεσος οπαδος των τουλ δεν ξερει rush,genesis,yes,king crimson και ξερει μονο τουλ και με κλασσικο μεταλ δεν εχει καμια σχεση τοτε μονο σαν συμπτωμα των καιρων το βρισκω.παντως παραδεχομαι πως εχουνε αφησει ιστορια.απο το σχολειο θυμαμε πως ακουγανε τουλ οι φιλοι μου.ειδικα με το λατεραλους μεγαλος σαλος τοτε.