Απο τη πρωτη στιγμη ηξερα οτι ο Ψινακης δεν θα μπει.Γιατι αν εμπαινε θα φευγαν ολοι οι αλλοι.Επικοινωνιακο κολπο ηταν και οσοι τον ξερουμε το περιμεναμε.Ομως με κοραντη τον πρωην προεδρο των ταξιαρχων τον βετουλη καναμε σοβαρες μεταγραφες.Φυσικα και δεν θα ηθελα ψινακη και για πολους εχω επιφυλαξεις αλλα αν θες να αυξησεις τα ποσοστα σου πρεπει να κανεις ανοιγματα.Σημασια εχει τι ανοιγματα θα κανεις.Σε γενικες γραμμες ιδιαιτερα με κοραντη και βετουλη ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα και για ανατολακη και καποια αλλα ονοματα που δεν ειναι πολυ γνωστα.Τωρα το ποιος ειναι περαστικος κανεις δεν το ξερει.Θα δειξει.
Damnation669 δεν ξέρω αν ο Ανατολάκης το σηκώνει το χεράκι του, αλλά ξέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό στο πολιτικό επίπεδο. Ο Τύπος είναι ένας ξύλινος αμυντικός που απλά έπαιζε μπάλα . Περιμένω να ακούσω τις προτάσεις του και τις ιδέες του. Τι έχει να πει για τα θέματα του αθλητισμού της χώρας? έχει άποψη? Ξέρει πως να την εκφράσει? Πολύ αμφιβάλλω αν ο Ανατολάκης ξέρει που είναι η βουλή και τι γίνεται εκεί…Οι κινήσεις πάντως του κόμματος δείχνουν ότι ποντάρει σε ανθρώπους που έχουν αναγνώριση χωρίς να εξετάζει αν έχουν πολιτικό υπόβαθρο. Σαρρή, Ανατολάκης, Ψινάκης, κωνσταντάρας…
Για τον Ζαφειροπουλο, πρωην υπαρχηγο της Χρυσης Αυγης , και υποψηφιο στο νομο Αχαιας με το ΛΑΟΣ, τι εχεις να πεις??? Αυτος ειναι φασιστας η οχι??? Η επειδη εφυγε απο την Χρυση Αυγη αλλαξε η ιδεολογια του???
Η να σου θυμισω τις βουλευτικες του 2004, με επικεφαλης στην Α’ Αθηνας τον Κωστα Πλευρη. Ουτε αυτος ειναι φασιστας??? Η το ΛΑΟΣ αλλαξε απο το 2004???
Kοίταξε να δεις… Καταρχήν ο τρόπος διακυβέρνησης ενός κόμματος στο συγκεκριμένο σύστημα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Υποστηρίζω πως αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί, όχι να αλλάξουν τα πρόσωπα που το διαχειρίζονται διότι όσο το σύστημα παραμένει ως έχει ότι κόμμα και να ανέβει στην εξουσία πάνω-κάτω έτσι θα κυβερνήσει.
Τώρα οι ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στους κολλημένους και στους βολεμένους. Οι πρώτοι ψηφίζουν σαν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας (έλα μωρή ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!), οι δεύτεροι έχουν το βύσμα τους σε ενα από τα δύο μεγάλα κόμματα και τα ψηφίζουν. Εννοείται πως ούτε με αυτούς μπορώ να κάνω κουβέντα. Με ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μπορώ να κάνω ενα διάλογο διότι ακόμα και αν διαφωνώ με την απόφαση τους να στηρίζουν μέσω της ψήφου τους το σύστημα (ειδικά αφού ούτε το κόμμα τους θα το αλλάξει ακόμα και αγνές προθέσεις να έχει κάτι για το οποίο επίσης αμφιβάλλω υπερβολικά) την σέβομαι.
Άλλα οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ Τολκι είναι άλλη κατηγορία. Δεν μιλάμε για ανθρώπους με ψευδαισθήσεις. Ένας συνειδητοποιημένος ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ είναι νοσταλγός του Παπαδόπουλου και του Χίτλερ, θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τον οποιοδήποτε ξενο λόγω ελληνικού DNA κτλ κτλ. Sorry αλλά δεν μπαίνω καν στον κόπο να μιλήσω με επιχειρήματα απέναντί τους.
Διαφωνώ.
Οι πραγματικοί φασίστες είναι απελπιστικά λίγοι στην Ελλάδα. Δες τι κάνανε τα ακροδεξιά κομματα πριν το ΛΑΟΣ (πατριωτικές συμμαχίες, επεν και λοιπά μιάσματα). Τα @@ μου πέρνανε. Ο καρατζαφέρης πέραν των ακροδεξιών προσέλκυσε μεγάλες απολιτίκ μάζες που έχαψαν το παραμύθι ότι “οι ξένοι φταίνε για όλα”, που θυμήθηκαν τα “πάμε μωρή πατρίδα” που ακούγαν στο σχολείο, που γενικώς είναι στον πούτσο τους και ψήφισαν σαρρή ή άδωνι επειδή είναι σελέμπριτις.
ΑΥΤΟΙ μπορούν να ξυπνήσουν.
δεν διαφωνούμε επί της ουσίας.
Αλλά οι συνειδητοποιημένοι του ΛΑΟΣ είναι λίγοι. Ίσως και λιγότεροι από τους (αλεξιπτωτιστές) ψηφοφόρους των Οικολόγων. Κι εγώ δεν μπορώ να κάνω κουβέντα με ακροδεξιούς. Βγαίνω από τα ρούχα μου. Και έχω και συγκενικά πρόσωπα που ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία και όποτε συναντιόμαστε μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.
Η άποψή μου είναι ότι αφού δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις το σκληρό πυρήνα, τουλάχιστον κάνε κάτι να ξυπνήσεις τους “τουρίστες” που έχαψαν την παραμύθα και έκαναν το ΛΑΟΣ δυνατό.
Καλά προφανώς. Δεν διαφωνούμε σε αυτό…
Οι “τουρίστες” βέβαια είναι πρώην ψηφοφόροι ΝΔ στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
Ε αυτοί καλύτερα να ψηφίσουν ΝΔ και να μην ενδυναμώνουν το κόμμα του Πλεύρη και του Άδωνι. Επίσης οι ποδοσφαιρόφιλοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣι ας δουν το γκολ της Ρόζενμποργκ στο Καραισκάκη( συνεργασία Ανατολάκη-Νικοπολίδη) και ας αναθεωρήσουν
Aδωνης ηταν ενα διωρο πριν σε Πρωτασαλτε και στον ΚΚετζη Καλαμουκη…Ο τυπος δεν ειναι κανας χαζος και το ξερουμε ξεφευγε ανετα απο τους κλασικους λαικισμους του Θυμιου και σε εναν που δεν εχει ιδεα απο πολιτικη και εχει και στο dna του αυτα που ειπαν bleedin και manson θα φανηκε η ιδανικη λυση:!:
Ο άδωνιςΣΣσΣςςςςς μια χαρά το πάει. Παντρεύτηκε και τη Τζουτζούκα, ποζάρει στα περιοδικά, όλα καλά.Το χει πιάσει το νόημα. Σημεία των καιρών…
Kαι ελεγε ποσο χαρηκε που εχουν στο ροστερ τους πρωην ΕΥΠατζη οτι δηλαδη λεει και ο εκπροσπωπος που εχουν στο ροκιν:D
Το χω ξαναπει και το ξαναλέω.
Μην γελάτε και μην κοροϊδεύετε τον Άδωνι για το σταριλίκι του. Είναι μελετημένο. Ξαναθυμίζω ότι ο κύριος φορέας που έσπειρε τον αντισημιτισμό στην προπολεμική ναζιστική γερμανία ήταν η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Der Sturmer, αντίστοιχη της espresso εκείνη την εποχή (δεν υπήρχαν τότε μεσημεριανάδικα).
Δοκιμασμένες πετυχημένες τεχνικές λοιπόν. Όλα βαδίζουν by the plan.
Δεν ξέρω αν ήταν αριστεροί ή όχι, πάντως ήταν νεκροοθάφτες κινημάτων και επαναστάσεων, ανεξάρτητα αν υποστήριξαν τη χρήση βίας ή όχι (και βασικά η ερώτηση σου δεν είναι σωστά διατυπωμένη γιατί βία χρησιμοποιούν ακόμα και οι ρεφορμιστές- η διαφορά βρίσκεται στο τι βία χρησιμοποιεί ο καθένας).
Άμα δεν τα θυμάσαι έτσι τότε μάλλον δεν ήσουν στο δρόμο αλλά κάπου αλλού. Απλά και ξάστερα.
Αν απειλεί το σύστημα αυτή η καταστορφή; Οι επόμενοι μήνες μετά το Δεκέμβρη τι σου λένε;
Είχε στόχο η εξέγερση να δυναμώσει το φοιτητικό/μαθητικό/εργατικό κίνημα; Από που το συμπεραίνεις εσύ αυτό;
Τα καμένα μαγαζιά και η τυφλή βία που συνεχίζεις να λες είναι κλασικά λόγια- κονσέρβες δεξιών ή ‘‘αριστερών’’. Ή ατόμων που δε βγήκαν έξω και είδαν πολύ τηλεόραση εκείνες τις μέρες. Επίσης εξήγησε ποια άτομα έννοείς, όταν λες: αμαυρωθηκε ο αγωνας μερικων ατόμων
Θα ΄θελα να απαντήσεις σε κάποια πράγματα που σε ρώτησε και ο άλλος και τα άφησες, αλλά καλύτερα απάντησε τα στο αντίστοιχο topic.
Ο ρεφορμισμός δεν είναι αρνητικό στοιχείο. Μία άλλη θεωρία για το πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε σοσιαλιστικές κοινωνίες είναι. Άσχετα αν χρησιμοποιείται υποτιμητικά.
Τι ακολούθησε, κατά την άποψη σου, το Δεκέμβρη?
Πάντως το κόμμα της χρυσής αυγής στις Ευροεκλογές μάζεψε 23.000 ψήφους…περισσότερους από την ανταρσία…
Το ότι εν έτη 2009 υπάρχουν στην Ελλάδα 23.000 σκληροπυρηνικοί φασίστες/χρυσαυγήτες/ναζιστές/δολοφόνοι/ζώα ή όπως αλλίως θέλετε να τους χαρακτηρίσουμε μου φαίνεται αξιόπρόσεκτος και ταυτόχρονα λυπηρός αριθμός…
Καλά, αυτά υποκειμενικές απόψεις είναι. Για το τι είναι αρνητικό και τι όχι.
Και όσον αφορά τι ακολούθησε, εννοούσα τη στάση του κράτους. Αλλά είναι off- topic, αν θες πάμε αλλού και το συζητάμε.
ξερνάω στην κάλπη
Προτείνω αυτό το κόμμα
http://www.danagennisi.eu/home.html
Αν και δεν νομίζω να το ψηφίσω γιατί δεν με καλύπτει απόλυτα έχει αξιόλογες θέσεις σε διάφορα ζητήματα…
Ψάξτε το πάντως γιατί διαφέρει και απο το ΛΑ.ΟΣ και απο τα υπόλλοιπα αριστερά κόμματα όπως το ΚΚΕ