Εκλογές 2009

Όποιος απέχει φίλε μου απλά είναι ένα υποχείριο της κατάστασης
Ένας καμμένος πολίτης

το θεμα εχει προχωρησει πολυ και δεν δυναμαι να διαβασω ολα τα προηγουμενα posts

εγω οπως και στις προηγουμενες, αλλα οπως και στις ευρωεκλογες θα απεχω, οχι επειδη την ειδα “επαναστατης”, αλλα διοτι κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα δεν με καλυπτει.

επισης δε σκοπευω να ριξω ακυρο ή λευκο γιατι για μενα δεν εχει νοημα.
εαν ψηφιζα θα ψηφιζα αυτον που θα ηθελα να με εκπροσωπισει και οχι τον κανενα.

οσο για το ποιος θα βγει, ε μαθημενα τα βουνα στα χιονια. ή οι μπλε, ή οι πρασινοι, με τα γνωστα μετεπειτα αποτελεσματα

κάτσε να ξαναξεράσω…

Ελπιζω να μην νομιζεις την δημοκρατικη αναγεννηση αριστερο κομμα ε:?..
Η διαφορα με το ΛΑΟΣ ειναι οτι ο Παπαθεμελης ειναι πολυ πιο πολιτικος απο τους καραγκιοζηδες τους ΛΑΟΣ…Δηλαδη ειναι οτι ειναι(συντηριτικος μεχρι εκει που δεν παει) αλλα εχει καποιες αποψεις χρονια τωρα και βαση αυτου δεν θα συγκεντρωσει και ποσοστο…Ο Παπαθεμελης στοχευει στο κοινο του ΛΑΟΣ που απλα δεν αντεχει τα καραγκιοζιλικια τους…

Aπόλυτο δίκιο έχεις μπλίντιν. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Και η ρητορική του Καρατζαφύρερ, ώρες και φορές λες και είναι κατευθίαν ξεσικωμένη απ’ το μάιν κάμφ.
Επίσης, στην παρούσα φάση, φαντάζουν απλώς σαν γραφικοί γελοίοι, οπότε άνθρωποι με άποψη θεωρούν ότι πολύ απλά δεν αξίζει να ασχοληθούν καθόλου με το φαινόμενο. Όμως να θυμήσω, ότι τέτοια αντιμετώπιση είχε στην αρχή και ο ταραξίας των μπυραριών και το κόμμα του στη γερμανία, μέχρι που ξαφνικά ξέφυγαν τα πράγματα και άντε να τα μαζέψεις μετά…
Οι καιροί είναι πονηροί, ας μην είμαστε αθώοι

Θα μας πεις και τι ειναι αυτοι που ψηφιζουν σε καθε εκλογες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ?
Ξερεις αυτοι που καθε μερα κλαιγονται για τη καταντια της χωρας.

Ενώ όποιος ψηφίζει τι είναι;

Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχουν πολλοί “άκαφτοι” και πάνε και τη ρίχνουν και πάει μπροστά ο κόσμος, γιατί αλλιώς τι θα γινόμασταν και μεις οι καμμένοι

το ακυρο ειναι το μονο σιγουρο… τι θα εχει μεσα ο φακελος δεν ξερω ακομα:p…
οποιος εχει καμια ιδεα…

Θα στο πω και από δω: ΛΑΟΣ πήγαινε να ψηφίσεις, ή πηγαινε στα χρυσά αυγά.
όποιος απορεί γιατί απαντάω έτσι, ας πάει στο “αθώος ή ένοχος” του off topic, για να δει - ποστ 1148.

http://www.youtube.com/watch?v=pn8PtLE4nLc

Επειδή το ΛΑΟΣ διαφέρει :slight_smile:

Πολυ γουσταρω που ολοι λετε για το Λα.ο.ς. και μετα τις εκλογες θα λετε περισσοτερα και να το θυμηθειτε.Η μονη σοβαρη πολιτικη δυναμη του τοπου θσ ξεπερασει σε ποσοστα καθε προσδοκια.
Υ.Γ. Αν περασει σε ποσοστα τους κομμουνιστο -συμμοριτες θα φαω μπαν?
Υ.Γ. 2 Freedom κανεις προπαγανδα θα σε κανω μπαν.:stuck_out_tongue:

Ναι, θα λέμε για άλλη μια φορά πόσο ντρεπόμαστε γι’ αυτή τη χώρα.

Οι Ελληνες θα χαιρονται σιγουρα γιατι θα εχουνε ισχυρη αντιπροσωπευση εκτος αν ξερεις καποιο πιο πατριωτικο κομμα.Οι μονοι που θα μπορει να στεναχωρηθουν ειναι οι λαθρομεταναστες ομως γιαυτο εχουμε τον συνασπισμο το κ.κ.ε. και το πασοκ.

Υ.Γ. Εμπρος για μια νεα Ελλαδα πολυπολιτισμικη.

Δαμνέησον, αλήθεια, την υπογραφή του Orwell τι την έχεις? Το ξέρεις πως ήταν αριστερός? Και πως είχε πάει να πολεμήσει σε μια ξένη χώρα, με έναν ξένο λαό (τους Ισπανούς), για σκοπούς διεθνιστικούς?

Δεν κολαω στις ταμπελες.Τις ταμπελες της εχω για να μπορω συμβατικα να προσδιοριστω και να αφησω ενα στιγμα.Οι ταμπελες χωριζουν και ειναι κακο να πεφτουμε σαυτην την λουμπα.Αλλωστε οποιος αναλυσει σε βαθος ιστορια μετα το 21 θα δει οτι παντου επαιζε ξενο δαχτυλακι.Και επειδη εχει και γνωσεις σιγουρα τα γνωριζεις αυτα.Απο κει και περα αν καποιος αριστερος ειπε κατι που με αντιπροσωπευει δεν θα πω α ειναι αριστερος στην πυρα.Αμα καταφερουμε να ριξουμε τις κουρτινες της ανασφαλειας και της αγκυλωσης που μας εχουνε επιβαλλει θα δουμε πολλα διαμαντια που ενω τα ειχαμε διπλα μας δεν τους δωσαμε σημασια ποτε.

εμένα από μικρό παιδί μια απορία είχα. μάλλον δεν ωρίμασε το μυαλό μου μεγαλώνοντας για να μου λυθεί δαύτη. οι πατριώτες/εθνικιστές από διαφορετικές χώρες, κάτω από ποίο πρίσμα (δικής τους) λογικής αλληλοϋποστηρίζονται?

Ήταν κατι παραπάνω απο απλά “δαχτυλάκι”… :slight_smile:

Τέλος πάντων, έχεις που έχεις επίγνωση λοιπόν πως χωρίς τους ξένους αυτή εδώ η χώρα (και κάθε χώρα) δε θα είχε υπάρξει, θα πρεπε να καταλάβεις λοιπόν πως κάθε λαός ορίζεται σε σχέση με τους άλλους λαούς και πως στην ουσία η ιδέα περί “Μεγάλης Πατρίδος” στην εποχή που ζούμε είναι μια μεγάλη φούσκα, και μάλιστα επικίνδυνη… Δε το καταλαβαίνεις όμως, και εδώ βρίσκεται το θέμα. Δεν είσαι ο μόνος. Ονειρεύεστε μεγαλεία και το βαπτίζετε πατριωτισμό. Δε βαριέσαι…

Πατριωτισμό με Ανατολάκη, Ψινάκη και Σαρρή :lol:

αυτο ξαναπες το

νταξει η ιδεολογια του καθενος ειναι δικη του υποθεση και δεν κατηγορω κανεναν για αυτην, αλλα οταν βλεπεις πχ σαρρη (φτου) στο ψηφοδελτιο, αυτο λεει πολλα