Ρε ellanor, όλοι όσοι προσπαθούν να μιλήσουν με τον τυπά, μετά από 2- 3 posts τα παρατάνε. Τι το αρχίζεις κι εσύ; Λες και δεν ξέρεις. Άσ’ το, να λέει τα δικά του.
Για το μόνο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χαίρομαι σχετικά με τον damnation, είναι ότι ενώ όλοι εδώ (πάνω- κάτω) λέμε ό,τι θέλουμε, αυτός ο καϋμένος δεν μπορεί να εκφραστεί έτσι όπως εκφράζεται στα σχόλια του στο youtube. Πρέπει να νιώθει λίγο ασφυξία που δεν μπορεί να μιλήσει όπως θέλει εκ φυσικού του.
Πλάκα είχε σήμερα ο Γιωργάκης για ακόμη μια φορά. Τον ρώτησαν για το τραπεζικό σύστημα και επιτέθηκε στα στελέχη που παίρνουν χρυσά μπόνους από τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ τράπεζες #-o#-o#-o
Εγω αγαπητε λεω να παμε να παρουμε και την Μασσαλια και την Νις (Νικαια) της Γαλλιας καθως ιδρυθηκαν απο Φωκαεις αποικους. Να παμε να παρουμε και την Σικελια επισης. Α μην το ξεχασω να ζητησουμε και την αυτονομηση της Αστορια στη Νεα Υορκη.
Mιας και παμε απο Αμερικα πλευρα, να παρουμε την Αλασκα που -δεν μπορει- ελληνες πρεπει να εφτασαν κι εκει πρωτοι, και να μην ξεχασουμε να ζητησουμε και τη μιση Ασια. Σιγα μην τους χαριστουμε κιολας
Άσχετο, αλλά πόσο κοντά στην πραγματικότητα εκεί έξω βρίσκετε να είναι το poll? Έχω την αίσθηση πως είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό της κατάστασης… Όκ, το ΚΚΕ είναι πολύ πιο ψηλά και η ΝΔ πολύ πιο χαμηλά απ’ότι αναμένεται λογικά, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη νεολαία…
(αυτές οι ψήφοι στο ΛΑΟΣ και τους εθνικιστές μου κάθονται κάπως, αλλά τι να κάνουμε. Εξάλλου, μη ξεχνάμε, πρόπερσι στην αντίστοιχη ψηφοφορία είχε μπει κόσμος και άσχετος με το φόρουμ και είχε ψηφίσει…)
Πάντως εδώ που τα λέμε, και αυτές οι ψήφοι προς το ΛΑΟΣ αντανακλούν την κοινωνική πραγματικότητα…
Τι πιστευετε για την αποφαση του Παπανδρεου να μην συμπεριλαβει τον Σημιτη στο ψηφοδελτιο του Πασοκ ? Το συζητουσα με κατι φιλους μου χθες, και θελω να δω ποια ειναι η γνωμη σας .
Όσο αφορά τον Παπανδρέου και την απομάκρυνση Σημίτη, πιστεύω είναι ένα προεκλογικό τέχνασμα για να αναδειχτεί ο ίδιος ως “ηγέτης” και να ανυψωθεί η εικόνα του στα μάτια των υποψηφίων. Δυνατό ΠΑΣΟΚ και έτσι, ενωμένο, υπο τον ηγέτη, κλπ, τα γνωστά τεχνάσματα των κομμάτων.
αντί να κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, μακρυά από προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε να βρουν λύσεις για τα προβλήματα, κάθονται και τρώγονται ποιος θα τα κάνει πιο σκατά στην τελικά…
Τώρα θυμήθηκα ότι άκουσα τυχαία το πρωί στο ράδιο Γιωργάκη να υπόσχεται μπάτσους σε κάθε γειτονιά και να μας “υπενθυμίζει” ότι επί μΠΑτΣΟΚ η αστυνομία και οι πολίτες είχαν φιλικές σχεσείς!
Ναι ρε παπάρα, ειδικά με τους συνταξιούχους ήταν πολύ φίλοι.
Μέχρι και σφαλιάρες παίζανε! :lol:
@ελλανορ
Καλά ένα δίκιο το έχεις, αλλά προσωπικά θα ήθελα να δω μια τέτοια κίνηση εκ μέρους τους,πιστεύω θα ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα… έτσι απλά για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται λίγο και για τους υπόλοιπους…Αλλά ουτοπία…
τέσπα το είπα γιατί το σκεφτόμουν εδώ και λίγες μέρες…