Εκλογές 2009

Δυστυχώς αυτά που λέτε ισχύουν. Επί ΠΑΣΟΚ υπήρχε αυξημένη αστυνομική βία και ασυδοσία.

Ευτυχως που βγηκε η νδ και έχουμε ησυχασει.

Βλακειες… Τωρα θα ξαναβγει η ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας και θα ξαναεχουμε σοσιαλισμο στον πονεμενο αυτο τοπο.
Για την νικη, τον σοσιαλισμο, τον πρασσινο ηλιο και τα κεφτεδακια!

Μόνο στα κεφτεδάκια συμφωνώ.

Κι εγω :wink:

Και η δικια μου απαντηση για τον Σημιτη αρχιζει απο Χ και τελειωνει σε -εστηκα αλλα μαλλον σωστη αποφαση ηταν να μη συμπεριληφθει ο Σημιτης στο ψηφοδελτιο αφου απο τοτε που εφυγε απο την αρχηγια ποια ηταν η προσφορα του εστω στο κομμα…(να μη συζητησω για τη βουλη:p)

Και ποια ήταν η προσφορά του κόμματος στην κοινωνία;
Η πλάκα είναι ότι τότε τον έβριζαν όλοι, τώρα κλαίγονται ότι θα τους λείψει από τη βουλή. Οι τύποι είναι μαιτρ στην υποκριτική.

Πως ρε. Επι ΠΑΣΟΚ έγιναν έργα. Γέφυρες, μετρό… :stuck_out_tongue:

Κι όμως. Είναι κλασικό επιχείρημα υποστηρικτών του πασοκ αυτό!

Κλασικό από ΑΜΑΝ:
Πασοκάρα βέβαια! Δεν υπάρχει άλλο κόμμα! Από που ν’αρχίσω και που να τελειώσω; Οι δρόμοι; Autoban! Τα σχολεία; Κολλέγια! Τα νοσοκομεία; Να χαίρεσαι να αρρωστήσεις! Δουλειές; Να φαν κ οι κότες! Το μετρό; Σύνταγμα-Σεπόλια σε 4 λεπτά!
και μετά…
Ποια Ελλάδα; Εγώ στη Γερμανία ζω, ήρθα να ψηφίσω και φεύγω! Αλλά 20 χρόνια τώρα με το πασοκ στη Γερμανία… περνάμε καταπληκτικά!

Το ΠΑΣΟΚ είναι για γέλια. Ο Παπανδρέου στον πρόσφατο λόγο του ρίχνει ευθύνες για πράξεις των δικών του στελεχών -αν είναι δυνατόν- στην ΝΔ. Μα, για πόσο μαλάκες μας περνάει; Κανένας σεβασμός στην νοημοσύνη μας. Καλά έκανε ο Καραμανλής και τον έκραξε. Όχι ότι έχει ελπίδες για να κερδίσει, αλλά αυτά που λέει ο Παπανδρέου για τις αυξήσεις στους μισθούς είναι μεγάλο ψέμμα.

Γενικά διατρέχουμε μία εποχή φρενίτιδας όσον αφορά τις γκάφες των πολιτικών. Ό,τι θέλουν λένε, όποιον θέλουν βάζουν στους σχηματισμούς τους και εμείς τρώμε κουτόχορτο… Το ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει αυτοδυναμία και όλοι -πέραν κομματόσκυλων- το ψηφίσουν θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Το ίδιο βέβαια είχε γίνει και με την ΝΔ προ πέντε ετών… Κάκιστες επιλογές, κάκιστα αποτελέσματα.

Ρε γιγαντες το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι κραζουμε κραζουμε και το πασοκ εδω μεσα μετα το λευκο πρωτο ειναι.Δηλαδη οκ θα τρελαθω.

Ε και το ΛΑΟΣ κράζουμε, αλλά έχει ψήφους :stuck_out_tongue: Το δημοψήφισμα έχει περιορισμένο κοινό και είναι λογικό να είναι κάπως ιδιαίτερο.

Αυτό το αναρωτιόμουν και εγώ. Γιατί ΠΑΣΟΚ πρώτο -από τα κόμματα- στο rocking.gr; Αν μπορεί κάποιος εκλιπαρώ να μου δώσει βάσιμες θέσεις. Και επίσης είναι λυπηρό να μην περιλαμβάνεται ποτέ ένα Κεντρώο κόμμα στα poll.

Κεντρώο? Τι εννοείς?

'Ενωση Κεντρώων - Β.Λεβέντης. CORN BEEFS!

Εδω παει το δεν γ…ας που δεν γ…μας δεν πας για ψαρεμα?:lol::stuck_out_tongue:

η δεν γ…κανα ψαρι? παντως περα απτην πλακα…εχει κατσει κανεις σας να σκεφτει τι θα γινοταν αν εβγαινε να κυβερνησει ενα τετοιο κομμα?εγω τους αγαπαω τους κυνηγους,θα επεστρεφαν πισω την δημοσια ιππασια,τα τοξα και τα φτιαγμενα με τριχες πλατης μανογουορ παλτα…καλτ γμτ.

Σίγουρα καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ. Ναι, ακόμα και οι Κυνηγοί.

Ναι να βάλουμε και το Λεβέντη πάνω…Βέβαια , να μου πεις εδώ παίρνει ψήφους ο Άδωνις, άρα τι γράφω #-o