Εκλογές 2009

Έτσι όπως τα είπε ο karvou είμαστε καταδικασμένοι μια ζωή να μας “κυβερνούν” ή ο Πασοκ ή η ΝΔ…αν κατάλαβα και εγώ καλά…

δυστυχώς τα ίδια είναι όλοι!δλδ τι να ψηφίσεις???ΝΔ και πασόκ???μπααααααα
κκε???μπαααα
λαος???μπααα
συριζα???μπαα και πάλι…

δλδ είναι ένα μπααα μόνο…μόνο αν φύγουν όλα τα γερόντια που έχουν βάλει κόλα στις καρέκλες του και έρθουν νέα πρόσωπα, τότε μπορεί κάτι να γίνει…

Now playing: Amorphis - The Orphan
via FoxyTunes

[QUOTE=Angel_Death;691792]Έτσι όπως τα είπε ο karvou είμαστε καταδικασμένοι μια ζωή να μας “κυβερνούν” ή ο Πασοκ ή η ΝΔ…αν κατάλαβα και εγώ καλά…

δυστυχώς τα ίδια είναι όλοι!δλδ τι να ψηφίσεις???ΝΔ και πασόκ???μπααααααα
κκε???μπαααα
λαος???μπααα
συριζα???μπαα και πάλι…

δλδ είναι ένα μπααα μόνο…μόνο αν φύγουν όλα τα γερόντια που έχουν βάλει κόλα στις καρέκλες του και έρθουν νέα πρόσωπα, τότε μπορεί κάτι να γίνει…

Ε ολα μπα εισαι!
Δεν θα σταθω σε νδ και πασοκ.
Δενθα μεινω στο συριζα γιατι δεν με αφορα.
Το λαος αστο…
ΚΚΕ ομως γιατι δεν ψηφιζεις?
Αιτιολογησε αυτο το μπα για να μπορεσει να γινει συζητηση.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eλεος.Θυμιζεις Ιεχωβα.
Προφανως γιατι δε γουσταρει.

Αληθεια γιατι η Αλεκα κυκλοφορει με πανακριβο αυτοκινητο?
Γιατι το παιδι της πηγε σε ιδιωτικο σχολειο?
Γιατι το σπιτι του λαου φυλασσεται και δε μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε?

Αυτο ειναι κομμουνισμος?
δατς γουαη εισαι μικρος ηλικιακα για να κατανοησεις καποια πραγματα.Ολοι στην ηλικια σου το ιδιο ειμασταν πανω κατω.
Η θεωριες των “κομουνισμος” “αριστερα” “δεξια” δε νμπορεις να φανταστεις ποσο απεχουν απο την πραξη.
Μη σε πορωνουν τα λαμογια ρε.

Έχουν μείνει 800 χρόνια πίσω…
μπορεί αυτά που θέλουν και επιδιώκουν να είναι σωστά, αλλά δεν γίνονται και να ψηφίσει ο θεός ο ίδιος…
είναι κολλημένοι στο τότε και δεν κοιτούν μπροστά…
και στο κάτω κάτω, δε πα να πεινάμε σαν λαός δεν πα να έχουμε όλα τα κακά τις μοίρας μας, ότι λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να κάνουμε και σαφώς σε αυτό διαφωνώ…

δεν είναι το μέλλον, γιατί κοιτάζει στο παρελθόν, και έτσι όπως έπεσε πριν χρόνια, έτσι θα πέσει και πάλι…

Now playing: Amorphis - The Orphan
via FoxyTunes

Δεν ξερω τι θυμίζω,ιεχωβα δεν εχει τύχει να γνωρίσω.
Αληθεια γιατι η Αλεκα στον λογαριασμο της στην τραπεζα εχει ενα ελαχιστο ποσο.
Αλήθεια γιατι η Αλεκα μενει σε ενα μικρο σπιτι?
Το πανακριβο αμαξι που λες δεν το χω δει ποτε,θυμίζω ομως οτι αμα αναφέρεσαι στις μερσεντες αυτες δινονται απο το κράτος,τι θες να πει το κομμα οχι δεν τις δέχομαι?
Τωρα για το παιδι της,θα σου φερω ενα παραδειγμα υποθετικό αμα ο πατερας μου ηταν κομμουνιστης και ειχε καταφερει να μαζεψει μερικά χρήματα και με στελνε σε ιδιωτικο αυτοματως δεν θα χαρακτηριζοταν ως μη κομμουνιστης?Αφου η παιδεια μας ειναι σκατα και αφου μπορεσε οπως μπορεσε να προσφερει κατι καλύτερο στο παιδι της γιατι να μην το κανει?
Δεν γνωριζω τι εννοεις οταν λες το σπιτι του λαου,αμα εννοεις τον Περισσο αυτο μας ελλειπε να εμπαινε ο οποισδηποτε.
Νταξει ειμαι μικρος ηλικιακα δεν θα το αρνηθω.Αλλα τι σημαινει αυτο?
Δηλαδη οσοι μεγαλωσαν και συνεχιζουν να στηριζουν τα λαμογια που λες ειναι ηλιθιοι η απλα εχουν συμφερον?
Δεν μπορω να καταλαβω κατι,εφοσον εγω υποστηριζω ΚΚΕ και καποιος το βαζει στο ιδιο τσουβαλι με τα αλλα κομματα ειναι κακο να του πω κατσε ρε φιλε γιατι?

“Κρατήσου. Μην ποστάρεις…” (βαθιά ανάσα)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΟΚ. (ανάσα ανακούφισης)

α)Θα επρεπε να ξερεις οτι ο καθε βουλευτης κοστζιει στον Ελληνα φορολογουμενο καθε μηνα 50.000 ευρω απο μισθους,χορηγιες της Βουλης κ διαφορα.Εχει κ πολλα μαλιστα…
β)Δεν εχει μονο ενα
γ)Ναι να πει δε το δεχομαι.Να παρει ενα φτηνο κ να δωσει τα υπολοιπα σε ερανο.Γιατι ο λαος της το πληρωνει.Αυτο ειναι κομμουνισμος?
δ)Αρα δεν ειναι σπιτι του Λαου αφου δε μπορει να μπει ο οποιοσδηποτε.

Αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι:

Δημοκρατια:Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει και εξασκείται από το λαό.

Εχεις δει καμια εξουσια να πηγαζει κ να εξασκειτε απο το λαο?Αν απαντησεις “ναι με την ψηφο” θα σου απαντησω,γιατι τοτε ο λαος ασκει εξουσια κατα του λαου?
Γιατι λοιπον αφου οι αντιπροσωποι του λαου ειναι στη Βουλη δεν ειναι μεσα ο tolkki o thats why o karvou o Vic Vega?Eμεις δεν αντιπροσωπευουμε τον μεσι Ελληνα πολιτη?
Μηπως τελικα δεν εχουμε δημοκρατια?
Ισως θα πρεπει να κατσεις να σκεφτεις καποια πραγματα και ποσο πολυ απεχουν οι θεωριες απο την πραξη.

Ειναι σαν να προσπαθω να σου αποδειξω οτι υπαρχουν νεραιδες ενα πραμα

Νταξει τολκι δεν εχουμε κομμουνισμο τωρα ομως.
Μα εγω δεν διαφωνω μαζι σου αστικη ΄΄δημοκρατια΄΄ εχουμε.
Δεν μπορω να καταλάβω που θες να καταληξεις μου λες οτι τα πραγματα ειναι σκατα και οτι δεν εχουμε δημοκρατια,ε χαιρω πολυ δεν διαφωνουμε.
Αλλα με την λογικη σου οι βουλευτες του ΚΚΕ θα πρεπει να αρνιονται τον μισθο που παιρνουν.Σωστα?
Δεν γινεται αυτο ομως,τα κομματα εχουν εξοδα καλως η κακως.
Και δεν γινεται να λειτουργεις σαν να εχεις κομμουνισμο ενω εχεις καπιταλιστικο συστημα.
Τωρα για το ποσα σπιτια εχει η αλεκα δεν εχω κατι να σου απαντησω,και συ μια κουβεντα στον αερα λες.
Που το ακουσες το ποσα σπιτια εχει?
Επισης τολκι εσενα σου φαινεται λογικο να μπαινει ο καθενας στον περισσο?
Και στην τελικη ειλικρινα απο ολα αυτα που γινονται στα αλλα κομματα σε πειραξε οτι στο σπιτι του λαου δεν μπορει να μπει ο καθενας?
Α κρισπ μαθε να σεβεσαι ξερω γω την αποψη του αλλου δεν κανει κακο.

α)Ο μισθος δεν εχει καμια σχεση με τα εξοδα των κομματων.Ο μισθος ειναι που βαζω στη τσεπη για να τον φαω το βραδυ στις πουτανες.Αυτα που παιρνει το κομμα ειναι αλλα.
Ναι να τον αρνηθει.Προσφατα αν θυμαμαι καλα ο Καρατζαφερης (που δεν παω καθολου) εκανε δωρεα ενα μυριο ευρω τα λεφτα για τον προεκλογικο αγωνα των ευροεκλογων.Του εβγαλα το καπελο οσο μουνι κι αν ειναι.

β)Με αυτη τη λογικη ο κομμουνισμος δεν υπαρχει.
Αν θα βγεις στην εξουσια παλι σε καπιταλιστικο συστημα θα εισαι (Ε.Ε) αρα…κομμουνισμος για να χαιδευουμε τα αυτια

γ)Εφ’οσον λέγεται σπιτι του λαου ναι.Ας το βγαλουν σπιτι του κυρ Θαναση.

δ)Οχι μιλαω με εσενα για τον υποτιθεμενο κομμουνισμο.
Ολα τα κομματα τα ιδια σκατα ειναι.

Οσο για το μπολντ δε συμφωνουμε καθολου.Θεωρω οτι ΔΕΝ εχουμε καν Δημοκρατια

Κοιτα το ΚΚΕ διαφερει απο τα αλλά κομματα και σε αυτο το θεμα.
Δεν κρατάει βουλευτης τα λεφτα απο τον μισθο αναλογα τις αναγκες του παιρνει λεφτα.
Ναι ο Καρατζαφερης εκανε δωρεα γιατι μπορει να χει χιλιες δυο εταιρειες να του τσονταρουν λεφτα .
Δεν καταλαβαίνω απο που συμπερανες το οτι ο κομμουνισμος με την λογικη που ανεφερα δεν υπαρχει,αν βγει οντως ο λαος στην εξουσια δεν θα σαι σε καμια περιπτωση σε καπιταλιστκο συστημα θα σαι εκτος ευρωπαικης ενωσης.Α επίσης νταξει μιλαμε για σοσιαλισμο δεν γινεται σε μονο μια χωρα να υπαρχει κομμουνισμος.
Ρε τολκι τι δεν καταλαβαινεις πες μου.
Θες ο περισσος να γινει μουσειο για να το βλεπει ο καθενας?
Ολα τα κομματα τα ιδια σκατα ειναι?Αληθεια να δεκτω για νδ και πασοκ οτι το χεις ζησει αλλα για το κκε φανταζομαι οτι το φαντάζεσαι.
εγω εγραψα αστικη΄΄δημοκρατια΄΄!

α)Συνεχιζεις να κανεις σαν Ιεχωβας
β)Ετσι σας λενε?Το ημερομισθιο του βουλευτη ειναι 370 ευρω.Υπολογισε το μηνα
γ)Οι αλλοι που εχουν τις διπλασιες εταιρειες απο πισω δεν εδωσαν φραγκο γι’αυτο του εβγαλα το καπελο.
δ)Θα βγει η Ελλαδα απο την Ε.Ε?Και ποιος θα σε χρηματοδοτει ρε καραμητρο?Μα τα σκεφτεσαι αυτα που λες?
ε)Οχι.Ας αλλαξει ονομα.Οταν ακους εσυ σπιτι του λαου τι σκεφτεσαι?
στ)Ε ναι με τοση πληση που εχεις φαει φανταζομαι…
ζ)Το πολιτευμα που εχουμε προσβαλλει τον ορο “Δημοκρατια”

Τι σημαινει κανω σαν ιεχωβας ρε τολκι?Επειδη δεν δυμφωνω μαζι σου?
Ναι τολκι ετσι μας λενε.ξερω ποσο ειναι το ημερομισθιο εγω σου ανεφερα οτι οι βουλευτες μας δινουν τα λεφτα στο κομμα και αναλογα τις αναγκες τους παιρνουν λεφτα!
β)οι αλλοι που εχουν δεν εδωσαν ναι.Το κκε τι εχει απο πισω?
Γ)Ναι ρε τολκι θα βγει η ελλαδα απο την ευρωπαικη ενωση.
δ)λεπω τωρα που μας χρηματοδοτει ολοι ζουμε αξιοπρεπεστατα!!!
Εγω οταν ακούω σπίτι του λαου σκεφτομαι ενα κτιριο με ικανα ατομα τα οποια συζητανε συσκεπτονται και μελετουν πως θα δυναμωσει το εργατικο κινημα.Καπως ετσι το φανταζομαι.
στ)Ναι εχω φαει πολυ πλυση,σκεψου ποσο πλυση εχεις φαει εσυ ομως που πιστευεις οτι το ΠΑΣΟΚ με εναν αξιολογο προεδρο θα βοηθουσε την ελλαδα εστω και αν ετρωγε λεφτα.
ζ)Το συστημα το καπιταλιστικο προσβαλλει την εργατικη ταξη.

α)Οχι βλεπεις οτι κανω διαλογο.
β)Εχει απο πισω τα λεφτα των βουλευτων του χο χο χο.Ο λαος πειναει οχι το κομμα ε
γ)Αυτο πρακτικως ειναι αδυνατο
δ)Αν δε σε χρηματοδοτουσε θα ησουν στο επιπεδο της Αλβανιας απο θεματα υποδομων
Φανταζομαι να ξερεις οτι αυτοι μεσα στο κομμα δεν εχουν εργαστει ποτε στη ζωη τους.Και θελουν να δυναμωσουν το εργατικο κινημα?
Εδω κανονικα παει εψιλον αλλα για εσενα
στ)Πλυση εγω να εχω φαει με τιποτα αφου δεν ανηκω σε καμια παραταξη.
Αυτο που ειπα ειναι οτι ναι το πασοκ μπορει να τα κανει χειροτερα με τον Γιωργακη.Αν ειχε καποιο πιο σοβαρο ηγετη (Βενιζελο) ισως να ηταν λιγο καλυτερα για τον τοπο.
Εχεις χασει την μπαλα με το αλφαβητο
ζ)Οποιος πολιτικος τολμαει και μιλαει για εργατικη ταξη ειναι στην καλυτερη αλητης.Ο λογος?Βλεπε το δευτερο μισο του δ)

Ναι ειμαι κουρασμενος και δεν εβαλα σωστα τα γραμματα.
Λοιπον τολκι κανουμε εναν κυκλο αλλα τελοςπαντων.
Ο λαος πειναει και το αμα το κομμα πειναει ασε με να πιστευω οτι δεν ειναι κανα πλουσιο κομμα.
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ?Διαφωνω.
Αυτοι στο κομμα εργαζονται ολοι τους την ζωης τους.
Αμα ανηκεις σε καποια παράταξη εχεις φαει πλυση εγκεφαλου?
Και παλι εχεις την λογικη του ολοι ειναι κακοι,αλητης οποιος πολιτικος μιλαει για εργατικη ταξη?Τι πιστευεις οτι στο κομμα ειναι αστοι?χαχαχ!

Ασε να ξερω ποσο δουλευουν…
Ο πατερας μου και οι συναδελφοι του βαμμενοι ειτε ΚΚΕ,ειτε ΣΥριζα.Αλλα το πεντοχιλιαρο καθε μηνα στη τσεπη ε.Και δουλεια στο δημοσιο…Καταλαβαινεις τι δουλεια μιλαμε…Εργατοπατερες ολοι τους

Κατα κυριο λογο ναι εχεις φαει.Γιατι δεν βλεπεις την αληθεια.
Αν δεν εχεις φαει ποιοι θα ψηφισουν ΝΔ στις εκλογες?Το 30% του λαου?Ε ημαρτον ρε

Ναι ειναι γιατι δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,τα εχει βρει ετοιμα κ δεν ξερει πως περναει ο μεσος Ελληνας πολιτης

Πραγματικα δεν βρισκω το ποιντ σου.
Για αρχη ασε τον συριζα,συζηταμε για κκε δεν εχει καμια σχεση ο συριζα.
Βαμμενοι κκε και καλα κανουν και βγαζουν καλα λεφτα.Νταξει τι να κανουμε δεν πρεπει να σαι φτωχος για να στηριξεις ΚΚΕ.
Τωρα το πως λειτουργουν στο δημοσιο δεν ξερω και δεν μπορω να κρινω.
Πραγματικα σκεψου λιγακι οτι αυτο που λες εσυ μπορει και να μην ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Και ποιος σου ειπε οτι δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του?
Βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα.
Εσυ τι κανεις ρε τολκι για να αλλαξεις τα πραγματα?Τους βριζεις ολους και δεν ψηφιζεις δεν κατεβαινεις σε απεργιες δεν συνδικαλιζεσαι δεν δεν δεν δεν?Πραγματικα εχω βαρεθει την λογικη ΄΄ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΡΕ ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ΄΄

Αν θεωρεις δουλεια να καθεσαι σε μια καρεκλα και να παιρνεις 5000 το μηνα παω πασο.
Και μη βγει κανεις και πει οτι απο καπου ξεκινησαν ε θα γελασω.Και μιλαω για ανθρωπους που εχουν βγαλει εξαταξιο και μονο…

Για το ερωτημα σου θα σου απαντησω δεν κανω τιποτα γιατι αν δεν αλλαξει το πολιτευμα σε Δημοκρατια δεν προκειται να αλλαξει απολυτως τιποτα.
Καηκε ολη η Αθηνα τον Δεκεμβριο.Τι αλλαξε?

Ναι αλλα εγω σου μιαλω για ατομα του κομματος οχι για ατομα που ψηφιζουν το κομμα.
Τι να κανει το κκε που ο πατερας σου και οι φιλοι του παιρνουν λεφτα καθονται και ψηφιζουν κκε?
Αρα περιμενεις ως δια μαγειας να αλλάξει το πολίτευμα!
Δεν συμφωνώ που κάηκε η αθήνα.

Οταν θα δουλευεις για 700 ευρω για να ζησεις και οχι για να τα φας στις πουτανες,φυγε απο τη δουλεια σου να πας σε πορεια (ειτε πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι ειτε οχι) και αμα την επομενη μερα εχεις δουλεια ελα να μου πεις ε