Εκλογές 2009

Debate uber alles. Ωραίο και το πανηγυράκι που στήθηκε στα κανάλια για την ανάλυση του. καλύτερο όλων το Mega, που είχε δίπλα στον Τσίμα τον Κωστόπουλο. Ο άνθρωπος του Nitro, του Κλικ και του πασοκο-ψευτοκυνικο-τζοβενισμού σχολίαζε και έκανε πολιτικές τοποθετήσεις. Που είναι τα ζαρζαβατικά ρεεεεεεεεεεε!

Πραγματι. Οσο για τον Τσιμα, η αποσταση απο το αριστερο παρελθον στα σαλονια της αστικης πολιτικης δεν ηταν τελικα και πολυ μεγαλη. Καθεις αφ ω εταχθη!

Και σε ποιον ακριβώς πρέπει να απολογηθεί ο Τσίμας?

Πλέον μόνο στα αφεντικά του για το “αμαρτωλό” παρελθόν του.

Συμφωνώ με όσα του προσάπτεις αλλά η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος πάντα έκανε πολιτικές τοποθετήσεις. Ποτέ δεν έκρυψε ούτε πως είναι ΠΑΣΟΚτζής, ούτε πως το ΠΑΣΟΚ τον είχε διορίσει σε θέση στις Βρυξέλλες, ούτε την φιλία του με τον Λαλιώτη. Να φοβάσαι περισσότερο κάτι “ανεξάρτητους” και “ασυμβίβαστους” δημοσιογραφάρες…:wink:

Μπα, η πορεία του όπως και μερικών ακόμα δείχνει πως σε αυτή τη χώρα εκτιμάται η συγκεκριμένη προϋπηρεσία. :wink:

Kαλα βασικα απο τετοιους μιλουνια…Ειναι πολυ ενδιαφερον φαινομενο ανθρωποι που στα 70s και στην περιεργη εποχη της μεταπολιτευσης να βρισκονται στα εξοκοινοβουλευτικα και στο ΚΚΕ και τωρα να ειναι στη κυβερνηση και το ΠΑΣΟΚ:D…Αναρωτιεμαι αν και στα επομενα χρονια θα συνεχισουμε να βλεπουμε τετοιες ‘‘μεταφορες πληθυσμων’’ η απλα ηταν ενα σημειο των καιρων και της υπερεκτιμημενης γενιας του πολυτεχνειου…:slight_smile:

Απλά με ενοχλεί το όλο προφίλ του Κωστόπουλου. Αυτοδημιούργητος, τζόβενος, επιτυχημένος και καλά νεοέλληνας. Ο τύπος είναι σύμβολο της νεοελληνικής παρακμής. Και καλά Μύκονος και αντίπαρος άμα λάχει γιατί ακούμε και ροκ και 100 πράγματα που πρέπει να χεις κάνει μέχρι τα 5 σου . Ου ρε!

Δε φτάνουν όλες οι μαλακίες που δείχνει το MSN στο startup (αυτό το ελεϊνό παράθυρο με τα νέα). τώρα πρέπει να βλέπω κι αυτό :

???

Μας δίνει πολλές επιλογές…

• 1000

Ρε μη το λέτε αυτό για τον Κωστόπουλο. Εγώ έμαθα πολλά απο άρθρα τύπου “100 και ένα πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ο άντρας ως τα τόσα του”, πιστεύω γενιές του χρωστάνε.

(αν και αν το καλοσκεφτούμε, το lifestyle που προβάλλει χτυπάει βαθιά στη ρίζα όλου του νεοελληνικού πολιτισμού… τέλος πάντων, βγαίνω εκτός θέματος)

@ Το msn to είδα και γω και με εκνεύρισε. Ποιος θέλετε να γίνει “πρωθυπουργός” (σε εισαγωγικά παρακαλώ!!!), σε στυλάκι “ποιές είναι οι ομορφότερες γυναίκες των ποδοσφαιριστών?”

Παρακμή δε λες τίποτα τελικά…

Εχει σιγουρα σημασια οτι η μεγαλη πλειοψηφια οσων αναφερεις ειχαν στελεχωσει σταλινικες οργανωσεις, ειτε μιλαμε για το “ενα και μοναδικο κομμα” (του λαου - αλλα οχι της εργατικης ταξης) ειτε μιλαμε για το σταλινομαοϊκο “μ-λ” ρευμα (ΕΚΚΕ, ΟΜΛΕ που μετα έσπασε σε 2-3 τμηματα κλπ). Ο Τσιμας ομως δεν ηταν ενα τυχαιο χαμηλοβαθμο στελεχος αλλα (τηρουμενων των αναλογιων) ηταν ο Μπογιοπουλος της δεκαετιας του '80. Οποτε το αμαρτωλο παρελθον νοειται για μενα εκτος εισαγωγικων, ως κυριολεκτικο. Θα συμφωνησω οτι η συγκεκριμενη προϋπηρεσια αποτελει “μπονους” στο βιογραφικο των τηλεοπτικων εντολοδοχων του αστισμου. Το ιδιο και για την πιο ακριβοθωρητη κυρια της ελληνικης τιβι, Ολγα Τρεμη. Να μην μιλησουμε για Ανδρουλακη (το δεξι χερι του Χαριλαου) και συσσωμο το πολιτικο γραφειο του ΚΚΕ στα ενδοξα 80s. :lol::lol::lol:

(αληθεια, συνιστουν και αυτα “αντικομμουνισμο”?)

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΨΗΛΑ

ΛΙΩΝΩ

EDIT: Το κκε βγαζει κυβερνηση στο rocking.gr. Print Screen της ιστορικης στιγμης.

Αυτό με το msn μπορείτε να το βγάλετε όμως.
Tools->Options->General
Εργαλεία->Επιλογές->Γενικά

soz για το οφφ τοπικ.

Ον τοπικ.
Παρακολούθησα στις ειδήσεις για το γαμώτο, μερικά πλάνα από το debate και πραγματικά είναι ο σκύλος και η γάτα.Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο, φαύλος κύκλος.Πραγματικά όσο πιο πολύ τους βλέπεις τόσο πιο πολύ τους σιχαίνεσαι

Now playing: Before The Dawn - Into You
via FoxyTunes

Λοιπόν, από χθες που βλέπω τον πίνακα αποτελεσμάτων με “τρώει” το χέρι μου να το σχολιάσω, μετά είπα στον εαυτό μου, “άστο, γιατί μπορεί να ανοίξει νέος γύρος πολέμου στο τόπικ”, αλλά τελικά είμαι επιρρεπής στον πειρασμό.
Βλέπω λοιπόν πρώτο το ΚΚΕ. Εκ πρώτης όψεως, θα μπορούσε κάποιος να κάνει την αφελή σκέψη ότι είναι κάτι το θετικό, ότι απομακρυνόμαστε από το δικομματισμό (σαν φόρουμ εννοώ), ότι στην τελική το φόρουμ είναι περισσότερο αριστερόστροφο και άλλα τέτοια. Εγώ όμως κάνω άλλες σκέψεις:
Καλά μωρέ, το ΚΚΕ;;; Που έχει στρογγυλοκάτσει στην αναπηρική καρέκλα που του προσέφερε τόσο απλόχερα ο αστισμός, θρέφει κώλο (συγνώμη, αλλά δεν γράφετε αυτό αλλιώς) και πουλάει εκ του ασφαλούς “κομμουνισμό”;;;
Έχουν σκεφτεί, όσοι με γνήσια αισθήματα και ιδέες το ψηφίζουν, ότι τελικά αυτή τους η ενέργεια είναι μια αντικομουνιστική πράξη;;

Ό,τι πεις. Εδώ προσπαθείς να πείσεις ότι ο Κορνάρος είναι νεοέλληνας, θα σου χαλάσουμε εδώ χατήρι?:lol::lol::lol:

Ρε συ Red, άσε τα παιδιά να γράφουν τα δικά τους να διασκεδάζουμε και λίγο!

Για την ιστορία, ο τελευταίος που θυμάμαι να κατηγορεί το ΚΚΕ για “αντικομμουνισμό” ήταν ο… Αλαβάνος. #-o :-s

Πρώτα πρώτα red η Κρητική σχολή ανήκει στη νεοελληνική λογοτεχνία, σ’ αρέσει ή όχι. Αλλά πήγαινε να ξαναδείς το συγκεκριμένο τοπικ αν θες, όπου το εξηγώ και με άλλες πηγές.
Το ποστ σου και εκεί είναι κομματικό. Ακόμα και στην ποίηση; (πουθενά δεν ξεφεύγουμε απ’ τη γραμμή ε;)

GRACCHUS, χαίρομαι που διασκεδάζεις καταρχάς. Αυτό είναι ευχάριστο.
Απλά επειδή μίλησες για Αλαβάνο, πρέπει να ξεκαθαρίσω πάλι τη θέση μου.
Ελπίζω πως δεν με μπερδεύεις με συριζαίους.
Δεν τους σχολίασα καν αυτούς, διότι αυτοί είναι σαφώς χειρότεροι. Δεν είναι καν αριστερά. Λίγο αριστερότερα του δεξιού πασοκ ίσως.

Αγαπητέ φίλε και σύντεκνε jm_rotten, να ξεκαθαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι δε δίνω δεκάρα αν υποστηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΑΡ ή ΣΕΚ ή Μ-Λ/(μ-λ) ή ΑΡΑΣ/ΑΡΑΝ ή οτιδήποτε άλλο (ή και τίποτα). Η αρχή μου είναι να μην παίρνω στα σοβαρά λογικές που προσπαθούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ “από τα αριστερά” (άτοπο). Μπορούμε χωρίς πρόβλημα να συζητάμε για μουσικούλα, ποίηση, σινεμά, να μοιραζόμαστε γενικότερες ανησυχίες κλπ. κλπ., αλλά σοβαρή πολιτική συζήτηση μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω να μη σε πειράζει! Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, αλλά με τη λογική που αναπαράγεις (λογική πανάρχαια). Και απαντάω μόνο σ’ αυτούς που χτυπάνε το ΚΚΕ από τη σκοπιά της κυρίαρχης ιδεολογίας.

Cheers!

Η’ οικολογους η’ ακυρο,δεν εχω αποφασισει ακομη…εδω παντως εβαλα τους οικολογους.

Προφανώς όσοι ψηφίσαν/ψηφίσουν Ρίτσο είναι μέλη του ΚΚΕ και θα γεμίσουν το φόρουμ. Φτου κακά!
Second that Gracchus.

Σύντεκνε, τη σέβομαι απόλυτα την άποψη σου και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Ίσα ίσα, ότι ποστ δικό σου έχω δει έχει ενδιαφέρον.
Πάντως πιστεύω ότι και πολιτική συζήτηση μπορούμε να κάνουμε (αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται).
Βέβαια αν δεν δίνεις δεκάρα για το τι πιστεύω και αν απαντήσω και εγώ το ίδιο, σίγουρα δεν κάνουμε συζήτηση. Επίσης θεωρώ ότι είναι λάθος να λες ότι δεν παίρνεις στα σοβαρά καμιά κριτική από τα αριστερά και να το θεωρείς και άτοπο κιόλας!! Αυτό ακούγιεται στα αυτιά μου ως “το κκε είναι η μόνη αριστερά, αριστερότερα δεν υπάρχει τίποτα”. Τέλοσπάντων, δικαίωμα σου είναι και σεβαστές οι απόψεις σου.
Όπως λες μπορούμε να συζητούμε για μουσική, ποίηση, σινεμά και αν βρεθεί και κιαμιά ρακί ομπρο μας θα πούμε και “εβίβα”!
Να σαι καλά!