Red Rum & outlaw ειστε οντως τοσο χαζοι η τα λετε για πλακα?
Αμα βομβαρδισεις μια περιοχη της Ρωσιας με ανθρωπους μιας οποιαδηποτε εθνικοτητας που δεν εχει στοιχειωδη παιδεια και αρχες , και μιλανε μονο τη στη γλωσσα τους ειναι θεμα χρονου μεχρι να τους σιχαθουν οι υπολοιποι.
Εσυ μπορει οντως να εχει βομβαρδιστει το χωριο που επισκεπτεσαι καθε καλοκαιρι απο Πακιστανους/Αφγανους κ.λ.π. και να μη σε πειραζει, αλλα τους περισσοτερους τους πειραζει. Εννοειται πως δε μιλαμε για ποσοστο 1% μεταναστες σε μια περιοχη.
Όταν απλά βρίσκονται σε ένα λεωφορείο φαντάζομαι πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν πια χρειάζεται να συμβιώσουν μαζί, να εργαστούν στο ίδιο περιβάλλον, να κάνουν συζητήσεις (ώστε όντως να έρθουν πιο κοντά), πως θα συννενοηθούν? Με νοήματα? #-o :-k
Καλά τώρα αυτό με τα λεωφορεία κτλ νταξει, είναι τραγικό σαν δικαιολογία.
Εμένα οι έλληνες στα λεωφορεία μου τη σπάνε περισσότερο. Σήμερα μια γρια στον ηλεκτρικό την έλεγε σε ένα παλικαράκι επειδή έπαιζε με ένα από τα αυτοκόλλητα που έχει εκεί, αλλά όταν την ρώτησα γιατί δε σπάζεται που το ταύρος- πειραιάς το έκανε σε 50 λεπτά μου έλεγε ότι δε θα γίνω άνθρωπος ποτέ.
Όσο για τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, απλά σπρώχνεται, όπως στις προηγούμενες εκλογές σπρώχνανε το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι τραγικό σαν παράδειγμα γιατί πολύ απλά κυρίες σαν την γριά που αναφέρεις υπάρχουν πολλές, και πολλοί παπούδες βέβαια…
Στις προηγούμενες ψήφισα Metallica-Death, ε τώρα επειδη ελάφριναν τα γουστα μου … Δαγκωτό Μetallica-Nevermore,σ’ ένα από τα κωλόχαρτα που θα μου δώσουν…Η αποχή πάντως δεν είναι λύση. Καλύτερα 5 μύρια άκυρα, παρά αποχη.
Άλλο λέω και δε με νιώθεις. Λέω ότι τραγικό είναι που υπάρχει αυτή η ξενοφοβία.
Οι ξένοι στα λεωφορεία στις γειτονειές μας, κλέβουν τις δουλειές μας (ποιες δουλειές? δεν έχω δει κανένα Έλληνα να ζητάει δουλειά σε οικοδομή)… κλπ.
Κ.Λ.Α.Σ.Ι.Κ.Ο.Τ.Α.Τ.Η. καραμελα αυτη. Ναι σιγουρα αυτος που χει σπουδασει σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και τελος παντων ειναι μεγαλωμενος με ολα τα αγαθα , δε θα θελει να δουλευψει ως οικοδομος θεωρωντας το ως απαξιωτικο. Αλλα μαλλον ειστε μακρια απο την αληθεια αν α) νομιζετε πως ολοι οι ελληνες το θεωρουνε αυτο απαξιωτικο, β) αν νομιζετε πως δεν υπαρχουν ελληνες που δουλευουνε σε οικοδομες και γ) αν νομιζετε πως δεν υπαρχει κανενας που να ζηταει δουλεια σε οικοδομη. Μερικες φορες ξερεις η οικονομικη πιεση κανει ακομα κι αυτους που το θεωρουν απαξιωτικο αυτο, να το κανουν. Φυσικα και οι εργοδοτες δε θα προτιμησουν τους ημεδαπεις αφου υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ζητησουν παραπανω μισθο (εκτος κι αν ο βαθμος εξαθλιωσης δεν το επιτρεπει ).
White Zombie εσένα ποιο είναι το χωριό σου, από πού κατάγεσαι?
20% μεταναστες εχουμε ,οι μισοι στις φυλακες ειναι μεταναστες,Ελληνα δεν βρισκεις στο κεντρο της Αθηνας προβλημα ασφαλειας παντου και μιλανε για ξενοφοβια.Ρε αριστεροι ειστε καλα ?Ελεος με τους ρατσισμους σας και τις ξενοφοβιες σας.Και καλα οι κομματαρχες που ξερουν γιατι κανουν αυτην την προπαγανδα αλλα και εσεις?Δεν βλεπετε οτι λετε χαζομαρες συνεχεια?Για να ερθουμε 100 ατομα στο σπιτι κανενος θολοκουλτουριαρη να ζητησουμε φαι και να μεινουμε και μονιμα να δουμε τι θα κανει.Σας επιασε η σκορδοκαιλα ξαφνικα.Τουλαχιστον μην προσπαθειτε να περασετε παραλογες θεσεις σαν λογικες.Πειτε το ξεκαθαρα.Μισουμε την Ελλαδα και οτι ειναι Ελληνικο και θελουμε να την διαλυσουμε.Γιατι οι αληθινοι τρομοκρατες αυτο εχουν κινητρο.Και στην τελικη εκτος απο το να καταστροφολογειτε και να αντιδρατε σε ολα πειτε και καμια προταση γιατι μονο χαρακτηρισμους κανετε και νομιζετε οτι ειναι μαγκια.Ας ειναι ομως…αν ο Ελληνικος λαος εφτασε στο σημειο ακομα και τωρα να δινει εστω και 15% στα κομματα της αριστερας και να χαρακτηριζει με ασχημο τροπο το κομμα καρατζαφερη σαν ακραιο και ρατσιστικο και αλλες αηδιες τοτε ας γινει το θελημα του Γιωργακη και να παμε στην ληθη της ιστοριας.Ακομα και ο καλος θεος της Ελλαδος ισως να μας βαρεθηκε.Φατε οικολογους λοιπον και βιολογικα μακεδονικα προιοντα?Τι πια Μακεδονια?Αυτη βρε την οικολογικη…
Τι έγινε ρε σε λάθος φόρουμ μπήκα ; Ο ΣΥΡΙΖΑ λιγότερους ψήφους απο το ΛΑΟΣ ;
Καλα ειναι.Και πολλοι ειναι μετα απο ολα οσα περασαμε τον περασμενο Δεκεμβρη.Εδω ο Αλαβανος ειχε πει στο κοινοβουλιο οτι ειναι τιμη του να τον αποκαλουν υποστηρικτη των αναρχικων.Μα ειναι δυνατον?Το συριζα ειναι το πλεον ανθελληνικο κομμα με την σταση του για τους μεταναστες,τους αναρχικους και την εξωτερικη πολιτικη.Και περα του κουβελη για μενα δεν εχει και αξιολογα ατομα στον χωρο της πολιτικης.Εδω βγαινει ο εκπροσωπος τυπου τους με σκουλαρικι.Σιγα ρε φιλε… στο γηπεδο πας?Για μενα ο συριζα ειναι ο εκφυλισμος του νεοελληνα.
Η αλήθεια είναι ότι ογκόλιθους σαν τους Ανατολάκη, Σαρρή, Άδωνι και Πλεύρη κανένα ευρωπαϊκό κόμμα δεν διαθέτει. Πού να γινόταν και το μπαμ με τον Ψινάκη, θα μιλούσαμε για κόμμα που μπορεί να κατακτήσει μέχρι και την Αμερική.
Γιατι ρε γιγαντα δεν ειναι θεουλης ο πλευρης και ο αδωνης?Καταρχην ο Αδωνης ειναι ο μονος που εκανε ρομπα την Κανελλη στην τηλεοραση.Δεν γραφω βιογραφικα στοιχεια γιατι θελω ωρες.Μακαρι να ειχανε ολοι Αδωνηδες στα κομματα τους.Πολυ θα θελαν.Και αυτος ομως και ο Πλευρης και ολοι οι βουλευτες του Λα.ο.ς. ειναι στην πρωτη δεκαδα σε ολες τις θεσεις που απαιτουν συμμετοχη στο κοινοβουλιο (επιτροπες,ομιλιες κ.τ.λ.),
Αρα τιμανε την ψηφο που τους εδωσε ο λαος και δεν ειναι σαν καποιους αλλους που δεν εχουνε πατησει ποτε στην βουλη.Απο κει και περα η πολιτικη ειναι και στρατηγικη.Δεν γινεται να εχεις μονο δικηγορους η μονο ιστορικους στο κομμα.Ολα τα κομματα εχουνε πχ ηθοποιους,τραγουδιστες κ.α. Απο κει και περα μερικες τετοιες μεταγραφες πετυχενουν και αλλες οχι.Φυσικα και δεν θα ηεθελα ψινακη και σαρρη.Αλλα εγω για τον ψινακη απο την πρωτη ωρα καταλαβα οτι ειναι κολπο του προεδρου.Τωρα ξερεις…
Εμενα αυτο που με χαλαει ουσιαστικα ειναι οτι βρεθηκανε 10 ανθρωπο νοικοκυραιοι που θελουν να βοηθησουν την χωρα και αμεσως επιτεθηκαν 100 κορακια να τους κατασπαραξουν σαν να ηταν εγληματιες.Τουλαχιστον ισα μετρα ισα σταθμα.Εκτος αν ειναι δημοκρατια να μαζευονται 20 ατομα να δερνουν εναν επειδη μοιραζει υλικο του Λα.ο.ς. στο πανεπιστημιο και μετα να τον διαπομπευουν και στο νετ.Ε αυτο δεν ειναι δημοκρατια.Δημοκρατια και τρομοκρατια και αναρχια δεν πανε μαζι.Πρεπει καποτε να αναπτυξουμε πολιτικο πολιτισμο ολοι και πρωτα οι πολιτικοι.
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι που δεν έχετε τον Ψινάκη στα ψηφοδέλτια.
Η, έστω, την Αννίτα Πάνια.
Πώς περιμένετε να σας ψηφίσει ο κόσμος?
Συνειδητοποιείς πως γράφεις σε ένα ροκ φόρουμ και όχι σε φόρουμ των “10 νυκοκυραίων” που επικαλείσαι πιό κάτω;
Πόσοι εδώ μέσα λες να ενοχλούνται από το αν ένα δημόσιο πρόσωπο φοράει σκουλαρίκι; :roll:
Ή για πόσους εδώ είσαι σίγουρος πως δεν φοράνε και οι ίδιοι σκουλαρίκι; :roll:
damnation πάλι είχαμε γκρινιες κ εν μέρη δικαιολογημένες. σε αφήνουμε (…) να μιλάς για τις πεποιθήσεις σου, αλλά μην αρχίζεις αυτά τα “εσείς οι ανθέλληνες, εμείς οι Έλληνες” γιατί το χιούμορ μας κάπου εκεί τελειώνει. όλοι Έλληνες είμαστε, αν κ ξέρω πως δε το βλέπεις έτσι. δικαίωμά σου, αλλά μην το γράφεις κ προκαλείς
Και γω φοραω αλλα δεν ειμαι πολιτικος.Εμενα παντως δεν μαρεσει η εικονα πολιτικου με σκουλαρικι.Αν και ειναι ασημαντο μπροστα σε αλλα θεματα.Απλα δειχνει και ενα υφος που θελει να περασει του στυλ εμεις ειμαστε με τους νεους και αλλα παρομοια.
Αυτό είναι το λιγότερο. Στο τρίτο ποστ ουσιαστικά και ο ίδιος ο damn παραδέχεται ότι το κόμμα λαικίζει και ότι ο ίδιος είναι οκ με αυτό.
Όσο για το τι έχουν τύποι σαν τον Άδωνη ή τον Πλεύρη, έχουν γραφτεί τόσες φορές αυτά που βαριέμαι ακόμη και να κάνω λινκ τα ποστ :roll: Αλλά καλά κάνει και τους υπερασπίζεται, νοικοκυραίοι άνθρωποι να συναντάν τόση άδικη μεταχείρηση, κρίμα δεν είναι?
Damnation αφου θεωρεις τοσο αξιο και τιμιο πολιτικο τον Θανασακη τον Πλευρη για σχολιασε μου το παρακατω βιντεο και το ξεσκεπασμα που εφαγε απο τον Μπογιοπουλο…