Ναι δίκιο έχεις, για αυτό και μίλησα για πραγματικό εισόδημα . Το πραγματικό εισόδημα είναι αυτό που έχει σημασία, γιατί δείχνει την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή. Μπορεί δηλαδή το μέσο εισόδημα να ανεβαίνει και το πραγματικό να μειώνεται. Όπως ακριβώς μπορεί η οικονομία να έχει θετικό ρυθμό ανάπτυξης και ο κόσμος να χρωστάει σε 5 τράπεζες.
O πλευρης ειναι εθνικιστης.Το εχει πει αλλα δεν το ακουσες οτι δεν γινεται να εισαι και Ελληνας και να εισαι και με τους εχθρους τον Ελληνων.Δεν γινεται να εισαι και με τον αμυνομενο και με τον επιτιθεμενο.Το να ειναι καποιος αντισιμητης δεν σημαινει οτι ειναι και ναζι.Οσο αναφορα το βοριδη το εχει δηλωσει οτι τοτε ειχανε παει να βοηθησουνε εναν συντροφο τους που τον ειχανε χτυπησει αναρχικοι και βρισκοταν σε αμυνα.Δεν ειναι ομως εκει το θεμα μας.Αν λοιπον ειναι φασιστικο κομμα γιατι εβαλε τοτε την σαρη η πιηγε να βαλει τον ψινακη και τον ανατολακη?Δεν γινεται να εισαι και φασιστας και λαικιστης και απο ολα.Και αν ειναι ο ΛΑ.Ο.Σ. φασιστικο κομμα η χρυση αυγη τι ειναι?Οπως και να το δεις το θεμα ειναι οτι δεν ψηφηζουν καρατζαφερη μονο οι φασιστες.Ουτε μπορεις να πεις 250 χιλιαδες κοσμο φασιστες.Γιαυτο και γω οποτε βλεπω αυτον τον χαρακτηρισμο θα αντιδρω γιατι με θιγει και ειναι περισσοτερο χαρακτηρισμος για να προκαλει εντυπωσεις παρα χαρακτηρισμος ουσιας.Στην τελικη πρακτικα το ΛΑ.Ο.ς. ειναι το πιο δημοκρατικο κομμα θεσμικα και στο λεω εγω που εχω δηλωσει αντιδημοκρατης.Μπορει να βλεπουμε τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια ομως θεωρω οτι οπως δεν ειπιτρεπεται ηθικα να μιλαω για ολους τους αριστερους με χαρακτηρισμους οπως απλυτοι,συμμοριτες και προδοτες ετσι και η αλλη πλευρα δεν θα πρεπει να μιλαει με χαρακτηρισμους ακραιους για τους πολιτικους ιδεολογικα αντιπαλουςΕιδικα αυτοι που κραταν τις ισσοροπιες εδω και εχουν θεσμικα το ρολο του ταξιθετη θα πρεπει να τηρουν ισες αποστασεις για την ομαλη διεξαγωγη της κουβεντας.Αυτα και δεν θα προσθεσω κατι αλλο για να μην κουρασω.Ξαναλεω ομως οτι οσο ακουγονται ακραιοι και ψευδεις χαρακτηρησμοι που δεν βασιζονται σε στοιχειωδη επειχηρηματα για το κομμα του λα.ο.ς. εγω θα αντιδρω και θα απαντω οσο μου δινεται η δυνατοτητα παντα στα πλαισια της νομιμοτητας.
Καλά καλά, να αντιδράς, να φωνάζεις τους ταξιθέται, να φωνάζεις και τους αστυνομικούς, φέρε και ασφαλίτες να επιβάλλουν την τάξη. Κάποια πράγματα ομως είναι δεδομένα. Στο κόμμα του ΛΑΟΣ βρίσκονται φασίστες, ακροδεξιοί, αντισημίτες, ναζί και λαικιστές ολκής. Αυτοί που βρίσκονται σε εκλόγιμες θέσεις δηλαδή. Got it? Άσε λοιπόν τους εξυπνακισμούς του στυλ “δε σέβεσαι 250.000” ψηφοφόρους του Λάος. Θες να ξαναποστάρω τις φωτογραφίες του τσεκουράτου Μάκη Βορίδη??? Α ξέχασα ήταν σε άμυνα. Ναι , να πούμε του Ζίκο αύριο να δώσει τσεκούρια στους αμυντικούς μας. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
…
" Το να ειναι καποιος αντισημιτης δε σημαινει οτι δεν ειναι και ναζι". Μαλιστα…
Μπαινω λοιπον στο site της Λογχης και βλεπω οτι τα βιβλια Πλευρη βρισκονται διπλα στο “Ο Αγων μου” του Χιτλερ, διπλα σε βιβλια του Παττακου, διπλα σε βιβλια που εξυμνουν τα Waffen SS. Μαλιστα στο ιδιο site πωλουνται λαβαρα των SS, η σημαια του Τριτου Ραιχ κλπ… Μαλιστα, μαλιστα… Ο “κυριος” Πλευρης μαλιστα εχει δηλωσει εθνικοσοσιαλιστης οπου εθνικοσοσιαλισμος = ΝΑtionalsoZIalismus, μας αναγκαζεις να εκχυδαιζουμε την κουβεντα μιλωντας για τα πλεον προφανη.
Δηλαδή το να είναι αντισημίτης από μόνο του είναι αποδεκτό; :-s
Πες μας Damnation είσαι αντισημίτης;
Προσωπικά έχω χαρακτηρίσει τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ φοβισμένους και όχι φασίστες αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, αλλά προφανώς μέσα στο κόμμα αυτό υπάρχει και ένας πυρήνας ανθρώπων που με κάθε αντικειμενικό κριτήριο μόνο ως φασίστες μπορούν να χαρακτηριστούν.
Τέλος πάψε να αντιπαρατίθεσαι με τους αριστερούς μόνο γιατί δεν είναι οι μόνοι που έχεις απένατνι σου. Και εγώ το ΛΑΟΣ γτπ το έχω και μπορείς να με πείς αριστερό όσο και βαζέλα! :p:lol:
Παπανδρεϊκός ο δαμνέισον λοιπόν.
Όποιος διάβασε τα παραπάνω και του πήρε λιγότερα από 5’ να συνέλθει από τα γέλια και να απαντήσει σοβαρά έχει πρόβλημα.
Δηλαδή κρυφοπασοκτζής… Και μας πουλάει φούμαρα για λα.ο.ς!
Στον χολαργο η διασκεδαση των νεων ειναι το περιπτερο του λαος
και τα ελληνικα τσιμπουσια που κάνουνε.
Το θεμα ειναι αν ειμαι αντισημιτης?Ωραια,και μετα να λενε οτι εγω αποπροσανατολιζω την συζητηση.Οχι δεν ειμαι καν ρατσιστης.Ελπιζω να σε καλυψα
Με τους αριστερους δεν εχω καμια σκορδοκαιλα να ερχομαι σε κοντρα και δεν το κανω εκτος της περιπτωσης που ασχολουνται αυτοι με μενα η χαρακτηριζουν ασχημα το κομμα.Οταν ο διαλογος γινεται μεσα στα θεσμικα πλαισια δεν εχω προβλημα και θα κοιμομουν ηρεμα αν το σαιτ δεν ηταν τοσο κοκκινο.Καποιος πρεπει να κανει και τον αντιλογο
quote of the decade ευκολα…
Αν το λαος ειναι δημοκρατικο κομμα δεν ξερω τι ειναι οι υπολλοιποι.
Και καλα ρε νταμν, εσυ που εισαι αντιδημοκρατης, τι κανεις στο πιο δημοκρατικο κομμα που εχει να αναδειξει η χωρα κατα τα λεγομενα σου?
Το οτι ψηφιζουν 250.000 ανθρωποι ΛΑΟΣ ειναι ασχετο. Αν οι 200.000 απο αυτους ειναι εθνικιστες, φασιστες, χουντικοι και νεοναζι, δεν θα πρεπει να το λεμε το κομμα φασιστικο επειδη εχει αλλους 50.000 που δεν ειναι? Ναι οκ… σωστη λογικη.
Αν και τιποτα πλεον δεν μου κανει εντυπωση…Για πες μας ρε damnation 2 πραγματακια…
Αφου εισαι αντιδημοκρατης 1Γιατι συμμετεχεις εσυ και το κομμα σου στην θεωρητικα δημοκρατικη διαδικασια που λεγεται εκλογες και περιμενεις ψηφο?
2Αν εβγαινες στην εξουσια θα κατελυες τη δημοκρατια?:!:
Περιμενω απαντηση για σε βλεπω να θαβεσαι μονος σου.
Δηλαδή τι περιμένεις ακριβώς, να βρει πετρέλαιο?
α) Γιατι με καλυπτει ιδεολογικα και για να ειμαστε ρεαλιστες αυτη η δημοκρατια ετσι οπως την εχουν κανει ειναι μια μαυρη πραγματικοτητα που δεν ειναι ευκολο να ξεριζωθει γιατι εχει βαθειες ριζες.Οποτε ο καθενας πολεμαει απο το ποστο του.
β)Βγηκε φασιστομετρο και δεν το ξερω?Και καλα ενταξει μεταξυ μας να τα λεμε και να κανουμε και την πλακα μας που λενε ρε αδερφε.Καποιοι ομως που τρωνε αυτο το παραμυθι πανε και βαζουνε βομβες και απειλουνε ανθρωπινες ζωες και την κοινωνικη ταξη.Και εκει ειναι το θεμα.Να μην δινουμε ηθικη καλυψη και ερεισμα σε τετοιες πραξεις.
Mας λες :
Με τους αριστερους δεν εχω καμια σκορδοκαιλα να ερχομαι σε κοντρα και δεν το κανω εκτος της περιπτωσης που ασχολουνται αυτοι με μενα η χαρακτηριζουν ασχημα το κομμα.Οταν ο διαλογος γινεται μεσα στα θεσμικα πλαισια δεν εχω προβλημα και θα κοιμομουν ηρεμα αν το σαιτ δεν ηταν τοσο κοκκινο.Καποιος πρεπει να κανει και τον αντιλογο
και λιγες μερες νωριτερα…
Πολυ μεγαλος κωλοτουμπας εισαι αδερφακι μου…
Οχι απλα εχω παρει αυτο το δικαιωμα απο τα πλαισια διαλογου που γινονται.Προσαρμοστηκοτητα λεγεται.
Οπότε, μια από τις πρώτες αποφάσεις μιας (φανταστικής) μελλοντικής κυβέρνησης του λα.ο.σ. θα ήταν το κλείσιμο του rocking.gr (αφού είναι… κόκκινο ). Τώρα που το σκέφτομαι, θα έκλειναν όλα τα σάιτ, ως απειλή για το έθνος, την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια!
Όταν κάποιοι ακόμα μιλάνε για “συμμορίτες” τι να περιμένει κανείς; Ε ρε Στάλιν που σας χρειάζεται!
Συνεχιζω να μην καταλαβαινω. Πως σε καλυπτει ιδεολογικα εσενα εναν αντιδημοκρατη, το πιο δημοκρατικο κομμα της χωρας? Συνεχιζεις τον αγωνα απο το ποστο σου (κατα της δημοκρατιας υποθετω? Εγω αυτο καταλαβα…) το οποιο ειναι ποιο? Να υποστηριζεις το πιο δημοκρατικο κομμα? Η σε αρνηση βρισκεσαι, ή εισαι υποκριτης, ή μπερδεμενος μεχρι τα μπουνια. Δε βλεπω αλλη εξηγηση.
Ακριβως επειδη το ΛΑΟΣ μαζευει κοσμο που μοιραζεται τις δικες σου αντιληψεις, το εχουνε ονομασει φασιστικο.
Damnation669 τι γνώμη έχεις για τους εβραίους? Πως κρίνεις τη στάση του χίτλερ απέναντι τους?