Mεγάλε ο Στάλιν λες να το άφηνε ανοιχτό το ρόκινγκ (και το οποιοδήποτε φόρουμ επιτρέπει στον καθένα να γράφει ό,τι θέλει);
Δες τι παίζει με το ιντερνετ στην Κίνα…
Στην πράξη υπάρχει μία σύγκλιση μεταξύ του αυταρχισμού του κάθε άκρου ως προς τα αποτελέσματα.
Παιδιά ας μην ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα Εκλογές 2009. Δεν έχει νόημα να τη λέμε συνέχεια στον damnation, ούτε μας νοιάζει ιδιαίτερα τι γνώμη έχει για το κάθε ζήτημα. Από όσα έχουν ήδη λεχθεί, ο καθένας μας μπορεί να βγάλει αρκετά συμπεράσματα.
Ας μιλήσουμε για τα 23 κόμματα που τελικά θα συμμετάσχουν.
Κάπου διάβασα ότι οι οικολόγοι του Παπανικόλα (αυτός στο τηλεφώς) απορρίφθηκαν επειδή δεν είχαν καταθέσει συνδυασμούς, και γράφτηκε (ανεπίσημα) ότι αυτό έγινε επειδή πολλοί του κόμματός του τελικα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια του… λα.ο.σ.! Αληθεύει άραγε;
Εννοείται ότι θα έκλεινε το ίντερνετ γενικά! Αλλά, άλλες εποχές, άλλα ήθη
α)zouglaou να σου πω αλλα οχι εδω γιατι ειναι εκτος θεματος.
β)Πες τα ρε mule.Ολα τα ακρα το ιδιο επικινδυνα ειναι.Γιαυτο εγω λεω μακρια απο τα ακρα.Μετρον αριστον που λεγαν και οι αρχαιοι.Αλλωστε ο χιτλερ με τον σταλιν μερικα εκκατομυρια διαφορα σε θυματα ειχαν.
Τον έφαγε παρατρίχα στο σκόρ?
alucard θελω ενα εκατομυριο ευρω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επειδη δεν το εχω δεν θα παω να δουλεψω για 600 ευρω (Αν με πιανεις…).Αυτο που με καλυπτει με 2 λεξεις ειναι φιλολαικη πολιτικη στα οικονομικα κοινωνικα δηλαδη αριστερος στην οικονομια και δεξιος στα εθνικα θεματα.Το ποστο μου ειναι η ψηφος μου και η προσπαθεια σταματηματος της ιδεολογικης ηγεμονιας της αριστερας γιατι την θεωρω επιζημια και ανθελληνικη και σε ενα βαθμο φασιστικη,
damnation θελεις να μας εξηγήσεις την οικονομική ατζέντα το ΛΑΟΣ ? δλδ οκ με τα μεταναστευτικα κ την ασφάλεια. με την οικονομία τι θέλει να κάνει ?
Και παράκληση να μη ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα μας:)
Ναι, βεβαια αυτο το παραδειγμα ισχυει οταν δεν υπαρχει δουλεια που να σε ικανοποιει με 1 εκατομμυριο ευρο, και πρεπει να συμβιβαστεις.
Στην πραγματικοτητα μας, υπαρχουν πολλα κομματα που δε φημιζονται για τις δημοκρατικες αντιληψεις τους.
Κατα τη γνωμη μου το ΛΑΟΣ ειναι ενα απο αυτα και αυτος ειναι νομιζω ο λογος που το υποστηριζεις.
Οχι οτι ειναι δημοκρατικο κομμα αλλα κανεις την καρδια σου πετρα σε αυτον τον τομεα και το υποστηριζεις γιατι σε καλυπτει σε αλλα θεματα οπως μας λες.
Ετσι το βλεπω εγω το πραγμα. Τωρα δεν ξερω… Το σταματαω εδω. Ο Σεντ Ανγκερ εχει δικιο. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Αλλα καποια πραγματα πρεπει να ξεκαθαριζονται και νομιζω ολοι εδω συμφωνουμε οτι το ΛΑΟΣ δε θεωρειται φασιστικο κομμα αδικως.
Νa βγουνε τα λεφτα απο τα σεντουκια της Ελβετιας.Στις τραπεζες τις Ελβετιας στην λιστα με τις περισσοτερες καταθεσεις μια απο τις πρωτες θεσεις εχουν Ελληνικα λεφτα.Αυτα πρεπει να μπουνε στην πραγματικη οικονομια.Για να γινει αυτο πρεπει το κρατος να κανει τα στραβα ματια για ενα διαστημα μεχρι να τα λεφτα αυτα να γινουν σπιτια,αυτοκινητα,μπλα μπλα.Το σκεπτικο ειναι οτι απο την εισοδο αυτων των χρηματων το κρατος τσιμπαει 19 αρια απο το φπα και κερδιζει πχ απο ενα σπιτι και ο οικοδομος και ο ηλεκτρολογος και ολοι οι αλλοι.Η ουσια ειναι να υπαρξει ρευστοτητα στην αγορα αμεσα γιατι εχει στεγνωσει και συνεχως κλεινουν μαγαζια.Αρα με μια προταση πρεπει να δωσουμε κινητρα να βγουνε τα λεφτα απο τα σεντουκια και κινητρα στους μικρομεσαιους επειχηρηματιες που ειναι η ραχοκοκαλια της οικονομιας μας.Τελος χρειαζεται να αρχισουμε να παραγουμε.Δεν ειναι δυνατον να κανουμε εισαγωγες πινεζες απο τουρκια.Η παραγωγη μας πρεπει να ειναι σε μεγαλο βαθμο εκτος των προιοντων επενδυνμενη στον τουρισμο.Και τουρισμος εκτος απο παραλια και φραπες ειναι και αρχαια.Εχουμε πολλα αρχαια και αρχαιολογικους χωρους αναξιοποιητους.Αυτα ειναι μερικα γιατι εχουνε γινει και αλλες προτασεις περι ενος ειδους ανταγωνισμου που μπουκοταρει τα μεγαλα οικονομικα καρτελ.ΠΧ εγω σαν κρατος δινω πουκαμισα παραγωγης μου 4 ευρω.Αυτο θα εχει πολλες συνεπειες.
Μια αλλη πραγματικα εκπληκτικη προταση ειναι οτι εγω σαν κρατος παρεχω δωρεαν ενα συγκεκριμενο ποσο μοναδων στο τηλεφωνο και στο ρευμα και νερο .Δεν γινεται το κρατος σε αυτον που δεν εχει να πληρωσει αντι να τον βοηθαει να του κλεινει το ρευμα και το νερο.Αυτο δεν ειναι κρατος προνοιας.Χονδρικα ειναι αυτα για την ιστορια παντως η οικονομοια αχετιζεται και με το μεταναστευτικο.
Που άμα δεν υπήρχε το “μεταναστευτικό” θα είχαμε χρεοκοπήσει καιρό τώρα.
Tα λέω μην ανησυχείς. Και συνεχίζω να λέω πως το ΛΑΟΣ των Βοριδοπλέυρηδων είναι άκρο και συνεχίζει να μοιάζει με λύκο ό,τι προβιά και να φορέσει.
Σε ευχαριστώ. Γιατί είχαμε προβληματιστεί λίγο πάνω στο θέμα με τον Ισις παλιότερα.:roll:
Πες μας λοιπόν πως την οραματίζεσαι αυτή την φιλολαϊκή πολιτική. Έξω από την ΕΕ και την ΟΝΕ σωστά; Για να μπορούμε να τυπώσουμε και χρήμα για τον λαουτζίκο, σωστά; Xωρίς να μας ζαλίζουν τον έρωτα οι Ευρωχαρτογιακάδες. Ωραίες πληθωριστικές δραχμούλες.
Επίσης αυτοί οι Εβραίοι δεν είναι υπερβολικά πλούσιοι; Δεν θα πρέπει να γίνει ένα πογκρόμ για να αναδιανεμηθούν οι περιουσίες τους για τις ανάγκες των πολλών;
Ti πάει να πεί αυτό το τελευταίο ήταν σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ; :-s
Κωλώνετε να το υιοθετήσετε; Στην πράξη το ίδιο δεν λέτε και εσείς; Αλλά με γνώμονα το “Εθνικό” συμφέρον πάντα, όχι σαν τους “συμμορίτες”… :roll:
Σε ρεαλιστικα πλαισια mule.Oλοι ξερουμε πως τωρα δεν κανουμε κουμαντο εμεις σαν χωρα.Θα επανελθω το βραδακι να τα πουμε πιο αναλυτικα γιατι εχω και δουλιτσα.Θα απαντησω σε ολα δεν αποφευγω τιποτα.
Γράψε και άλλα, φτιάξε με, δικαίωσε τον Hayek! :lol:
Κολοκύθια τούμπανα. Ο ΛΑΟΣ δεν έχει ποτέ ότι είναι υπέρ της αποδέσμευσης της χώρας από την ΕΕ και ούτε πρόκειται (αδιάφορο αν κατά καιρούς επιδίδεται σε “αντιδυτικές” και “αντιαμερικάνικες” κραυγές), γιατί (και) σ’ αυτόν τον τομέα έχει την ίδια πολιτική με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ: οι πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, στο όνομα της ανάπτυξης που θέλει η ΕΕ.
Ενω με το ΚΚΕ θα γινονταν οι πλουσιοι φτωχοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι.
Κάπως έτσι.
Περίμενε ως το βράδυ που θα μας εξηγήσει τις θέσεις τους, μην προτρέχεις…
Eγώ είμαι σίγουρος πως οι του ΛΑΟΣ δεν πρέπει να είναι και τόσο άνετοι στην ιδέα πως η προσφορά χρήματος σε αυτή τη χώρα καθορίζεται στη… Φρανκφούρτη!!!8O
Nτροπής πράγματα…
Τουλάχιστον το ΚΚΕ έχει μια πολιτική. Σωστή/Λάθος/ σκατά ότι θες βάλε δίπλα. Το ΛΑΟΣ είναι το πιο λαικίστικο κόμμα έβερερ.
Τοτε να λεγεται Σοσιαλιστικο Κομμα , οχι Κομμουνιστικο Κομμα.
Η αποτυχια του κομμουνισμου (που εσεις πιστευετε βεβαια οτι κομμουνισμος δεν εφαρμοστηκε ποτε, anyway) φανηκε ξεκαθαρα στο χωρισμενο Βερολινο.
Στη Ρωσια νομιζω εχετε την εντυπωση οτι ηταν γαματα ε ?
Η μηπως οτι οι ιστορικες συνθηκες εφταιγαν για τη λανθασμενη εφαρμογη ?