Λετε μαλακιες βασικα. Και δεν μου ειναι ευκολο να παραδεχτω οτι ισχυει αυτο γιατι πολυ απλα εγω δεν νιωθω ετσι ουτε για τον εαυτο μου ουτε οταν γνωριζω καποια ΝΟΡΜΑΛ κοπελα<—εναλλακτικη (ουαο) απαντηση στα κοριτσα που λενε “ναι δεν ακουνε μουσικη οι γυναικες” και ντρεπονται να πουνε οτι αυτες ΞΕΡΟΥΝ για να μην της πουνε ψωνια η οτι ψαχνουν/συμβαδιζουν με γκομενο.
Απο κει και περα Kylesa, White Zombie, Bolt Thrower.
μμμμμ…αυτος που γλειφει.:p:lol:
θα πρέπει να νοιάζεσαι πολύ για την γνώμη των άλλων σ οτι αφορα τις μουσικές σου καταβολές για να κάνεις τετοια επεξηγηση
η αληθεια ειναι πως αν μετα την κατηχηση καταφερει να εκτιμησει αυτα που ακουω το λιγοτερο που μου οφειλει ειναι σεξ!! :lol::lol:
Τυχαινει να μην μ’ αρεσει η ταμπελα ‘χαζογκομενα’ η ‘pathetic’ κτλ κτλ.
εδιτ/ και φυσικα το αν ακουω μουσικη για ευχαριστη η για γκομενο το ξερω εγω κι ας μην φαινεται οτι το αποδεικνυω.
Ράνια ΣΚΑΣΕ, πώς τολμάς να μπαίνεις εδώ, καμία δε πήγε από Green Day σε Helloween χωρίς να παίζει ΣΕΞ.
οι ταμπέλες είναι για το σουπερμαρκετ …τα υπόλοιπα ειναι εκτιμήσεις και eνιοτε εσφαλμένες οπότε who cares?
Βασικά για να το κάνουμε πιο γενικό (και για να μην αδικούμε εντελώς το γυναικείο φύλο) δεν υπάρχει ούτε ένας που να άρχισε να ψάχνεται λίγο παραπάνω στη μουσική ή σε άλλη μορφή τέχνης χωρίς να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι κάνοντας αυτό θα ξεφύγει απ’τη λεγόμενη μάζα του mainstream στα μάτια των φίλων του ας πούμε και ότι θα σχηματίσει στους άλλους μια εικόνα καλύτερου γνώστη των πραγμάτων, για να το θέσω έτσι. Για να μην κοροϊδευόμαστε δηλαδή. Μπορεί να αγαπάμε όλοι τις τέχνες αλλά αν δεν τους έδιναν οι άνθρωποι την αξία που έχουν στο πλαίσιο της “καλλιέργειας” και της κουλτούρας του ατόμου, δεν θα τους δίναμε και τόση σημασία.
Ωραίο το post του ellanor πιο πάνω, απλά τα ψαγμένα θηλυκά που έχουμε εδώ στο φόρουμ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνουν τόσο πολύ στα σοβαρά τις διάφορες γνώμες πάνω σ’αυτό το θέμα. Τουλάχιστον εδώ καλύτερα να παραδειγματιστείτε απ’τον σταρχιδισμό που διακρίνει την συντριπτική πλειοψηφία του ανδρικού φύλου σχετικά με την γνώμη των γυναικών για την καλλιέργειά τους.
Άλλωστε είναι εντελώς απίθανο να ρίξεις άτομο του άλλου φύλου επιδεικνύοντάς του τις μουσικές σου γνώσεις (και για τους μεν και για τους δε μιλάω) και όλοι το ξέρουμε αυτό.
edit:
Εννοείται πως στο poll ψήφισα το 2ο. :Pp σόρρυ γκερλζ αλλά έχω δει πολλά τέτοια παραδείγματα στην περιοχή που μένω. Σε φάση η πλέον άσχετη γκόμενα που κανονικά ακούει rnb και beatάκια (δεν έχω τίποτα με αυτά ούτε τα θεωρώ “κατώτερη” μουσική, απλά αναφέρω παράδειγμα)) να το παίζει ροκού ας πούμε επειδή ακούει την Χ πασίγνωστη μπάντα όπως ακριβώς ο γκόμενος, πήγε στο λάιβ της πασίγνωστης αυτής μπάντας (της οποίας το όνομα δεν θέλω να αναφέρω για να μην έχουμε άλλες διαμάχες με γνωστό μέλος του φόρουμ χαχααχαχ) με τον γκόμενο όπου φυσικά για να είναι τρου έβγαλε φωτογραφία με ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ. μέτσαλ πράγματα δηλαδή.
Tιμή και δόξα στον γκόμενο της Δέχτερ! 8)
Και εγώ που νόμιζα πως μόνο την δικιά μου έχω κάνει σαν τα μούτρα μου και πήγε μόνη της να δεί McLaughlin και Eric Johnson. :lol:
:lol::lol:
Νταξ, το κείμενο είναι αφοριστικό όπως όλα τα κείμενα του συγκεκριμένου μπλόγκερ. Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που ανακάλυψαν πράγματα στη μουσική και μόνες τους και δεν το έκαναν επιδιώκοντας αποδοχή, και ειδικά το παράδειγμα της Ράνιας που η μητέρα της της έδωσε να ακούσει Beatles είναι καλό, ειδικά για την γενιά αυτή όπου παίζει οι γονείς να άκουγαν περισσότερο ροκ σε σχέση με παλιότερες.
Από εκεί και πέρα όμως, ισχύει το παράδειγμα του Λεβιάθαν για την άσχετη γκόμενα που πήγε ACDC λόγω γκόμενου και πόζαρε με κερατάκια κλπ, με έναν τρόπο που δεν ισχύει αντίστροφα. Παίζει σίγουρα σε μεγλύτερη ένταση από το αντίστροφο (γκόμενα να παρασύρει άσχετο γκόμενο σε ροκ συναυλία και αυτός να μπεί αμέσως και στο κλίμα με μπλουζάκια κλπ.) που να πώ την αλήθεια δεν το έχω δεί να πολυσυμβαίνει. Αλλά και να συμβαίνει τελικά δεν έγινε τπτ, η μουσική χρειάζεται και τους “περαστικούς” για να είναι οικονομικά βιώσιμη.
Eπίσης,παίζει με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα να εντοπίσεις στην δισκοθήκη κοπέλας ένα “διαμάντι” που δεν περίμενες με τπτ και δεν κολλάει με τις γενικότερες γνώσεις της από μουσική και η εξήγηση θα είναι πάντα η ίδια “είχα έναν φίλο που μου τους έμαθε” κλπ.
Ό,τι και να λέτε εδώ πέρα δεν έχει καμία σημασία. Το τόπικ είναι ξενέρωτο από τη στιγμή που λείπει αυτός.
http://www.rocking.gr/modules/forum/member.php?u=6883
Όσοι ξέρουν, έχουν πιάσει ήδη το νόημα. 8)
το blog ειναι 8εικο και το εχω μπουκμαρκ απο το καλοκαιρι που το ανεφερε καποιος εδω (τοτε που ειχε το αρ8ρο με το metal)
ουπς…δεν το ανακαλυψα μονη μου (ειμαι χαζη,μονο για να μαγειρευω, να πλενω πιατα κλπ)#-o
ο τυπος πηρε ολα τα κλισε της ελληνιδας γκομενας και τα εβαλε μαζεμενα.
για αλλες ισχυουν αυτα και για αλλες οχι.τοσο απλα.
σαν κειμενο εχει χιουμορ αλλα μην τρελλα8ουμε οτι ισχυουν κιολας οσα λεει(πχ μην μου πει κανεις οτι ΟΛΕΣ οι ελληνιδες δεν ξερουν τη σωστη σταση του 19)
αν 8ελετε αναλυουμε και τα σημεια ενα ενα αλλα ειναι λιγο βαρετο:wink:
οσον αφορα το ψαξιμο στη μουσικη συγκεκριμενα, ειναι και μερικες που ακουνε metallica πχ απο τα 15 οχι γιατι η8ελαν να ανηκουν σε μια “ομαδα” αν8ρωπων (εξαλλου 8α μπορουσαν να διαλεξουν την “ομαδα” που ακουει τσιφτετελοτραγουδα) αλλα γιατι αυτο τις αγγιζε και τις πορωνε.
μεγαλωνοντας και συνεχιζοντας να ακουνε μουσικη ανακαλυψαν και αλλες μπαντες απο τον γκομενο τους/lastfm/myspace klp που και αυτος με τη σειρα του τις ανακαλυψε απο ενα φιλο του/lastfm/myspace klp.
εκτος αν καποιος απο εδω μεσα ανακαλυψε πχ τους tool επειδη τον πηρε ο maynard τηλεφωνο την μερα που εβγαινε το πρωτο αλμπουμ και του ειπε “φιλε ειμαστε μπανταρα και βγαζουμε αλμπουμ, ακουσε το και πες το και στη γκομενα σου”
παρεν8εση :
ποτε δεν καταλαβα το κολλημα με το “ανακαλυψα μια μπαντα”
αραξε, δεν ανακαλυψες και την τηλεμεταφορα, καποτε 8α εφτανε και στα αυτια μου αφου ακουω αυτη τη μουσικη απλα μου την εφερες νωριτερα,οκ αυτο στο αναγνωριζω
κλεινει η παρεν8εση
ps: ανεφερα τους tool γιατι οντως τους εμα8α απο ενα boyfriend.
eternal respect και ευγνωμοσυνη.
αλλα και εγω του εμα8α τους russian circles:p
Διακριτικοτατη
μεγιστη αποδειξη οτι οι γυναικες ΔΕΝ νιωθουν…
ΔΕΝ!
σιγα μην εβρισκα ενα ωραιο μπαντακι και το μοιραζομουν με γυναικα!
μονο με κολλητους!
μονο με αυτους που ΞΕΡΩ οτι θα εκτιμησουν,θα νιωσουν, θα το ψαξουν παρακατω!
και ναι…δεν ειναι τηλεμεταφορα, καθως μιλαμε για μουσικη.
Ομως αν την ανακαλυπτα θα εβαζα γυναικες να κανουν ξανα και ξανα και ξανα την ιδια μερα (εκεινη που τους εδωσα το τιπ για το “ψαγμενο” μπαντακι) σαν τη “Μερα της μαρμοτας” μεχρι να τα κανουν ολα ΣΩΣΤΑ!
αμπαλλες.:lol:
αν διαβασεις παρακατω το ps καταλαβαινεις οτι εκανα χιουμορ:-k
εννοειται οτι ειναι χιουμορ!
και το δικο σου
και το δικο μου.
Ξερουμε ομως και οι 2 οτι δεν μιλαω για το ποιος εκανε “τι”.
Για καποιο αγνωστο λογο δεν εχω τη δυνατοτητα να μπολνταρω…εβαλα ολη τη παραγραφο καθως εκει μεσα κρυβεται η πραγματικη κατασταση η οποια φανερωνει το οτι δεν νιωθεις :lol:
η ειρωνια με τη τηλεμεταφορα δειχνει βαθυτερα μηνυματα τα οποια ,δυστυχως, δεν μπορουν να αγνοηθουν καθως τα εξωτερικευεις τοσο ευκολα.
Πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης,οποτε μπορει και να μη τους μαθαινες.
Βεβαια δεν μιλαω για το παραδειγμα που μου εδωσες,καθως ο αμπαλλος στην προκειμενη ειναι ο μποϋφρεντ!:lol:
communication breakdown
και εξηγω :
η ειρωνεια με την τηλεμεταφορα ΗΤΑΝ το χιουμορ.αν καταλαβες απο το ps το οτι λεω “eternal respect” σε καποιον που μου εμα8ε τους tool σημαινει οτι για εμενα ειναι οντως τοσο σημαντικο σαν να ανακαλυψε την τηλεμεταφορα και να μου την εδειξε και εμενα.
το “8εμα τυχης” ισχυει σε ολα. px truckfighters ειχα ακουσει απο myspace,μετα ακουσα το mania, meta εμα8α οτι ερχονται για live, πηγα, καηκα, κολλησα.
“8εμα τυχης” ηταν οτι τους ακουσα στο myspace,8εμα τυχης 8α ηταν αν ησουν ο boyfriend moy και μου ελεγες “ακου Truckfighters γα@@νε”.
οσο για το “αμπαλος” αστο δεν ισχυει.
off topic
Αουμ ρε. Αυτο που κανεις τωρα ειναι εξ ισου λαθος με οτι κατηγορεις. Φιλικα, γενικα: Το να βλεπει κανεις τη φαση λιγο ανεμελα ειναι οτι καλυτερο, μην αντιμετωπιζετε τη μουσικη σαν τσιφλικι. Ξερω πως δεν το εννοεις ετσι, αλλα μονο και μονο, επειδη μπαινεις στη διαδικασια να το σκεφτεις, εχει μια αλφα βαση εκει το πραμα. Ας πουμε, οταν ακουγα Russian Circles τους γουσταρανε 10 νοματαιοι ολοι κι ολοι κι αυτο χαιρομαι να το λεω, επειδη ξερεις τι; Χαιρομαι που τους εμαθε κοσμος. Λυπαμαι που βγαζουν δισκους κατω του αναμενομενου, αλλα χαιρομαι που τους εμαθε κοσμος και δεν ξερω, απο τη στιγμη που ειναι ενα γεγονος και το βλεπω τοσο απενεχοποιημενα (towards all sides), δε νομιζω να εχει κανεις το δικαιωμα να μου απαγορεψει το οτιδηποτε. Και δεν στη λεω τωρα, ε, προς θεου, απλα θελω να δειξω μια αλλη αποψη.
/off topic
Edit: α, κι αν δεν τα βλεπα ετσι, πιστεψε με, δεν θα προτεινα ποτε τιποτα. ειδικα στο ροκιπεδια, παιζει να βρεις τη μιση μου δισκοθηκη.
Και να πατε ολοι να ακουσετε το πρωτο Προτομεν αντι να σκεφτεστε τετοια πραματα για να γινουμε πολλες.
ειναι πραγματικα ενδιαφερον το ποσο μη “χιουμοριστικη” δειχνεις σε αυτη την ανταλλαγη αποψεων.
in the words of the virgin Mary…Come again?
καπου,σε καποιο σημειο στιξης, σε χανω.
Τελικα, το να σου μαθει καποιος τους Κοοl ειναι, ή οχι σημαντικο?
Ειναι σημαντικο γιατι νομιζει οτι ανακαλυψε την τηλεμεταφορα και το μοιραζεται μαζι σου?
βασει των παραδειγματων σου,για εμενα, ειναι.
Tool και “ψαγμενο ακουσμα” ισχυει μονο αν σου τους εμαθε το '96-97 'η πιο πριν.
μαλλον δεν τον τιμα το παραδειγμα σου.
same here, αυτο εννοουσα:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΑ8Ε ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ.
Η “παρεν8εση” μου ηταν το χιουμορ(προφανως αποτυχημενο γιατι κανεις δεν το καταλαβε:-k)