ε μαλλον εχουμε αλλη αισθηση του χιουμορ τοτε !
το δικο μου ειναι φαλλοκρατικο. το δικο σου;
/κρυαδες
ε μαλλον εχουμε αλλη αισθηση του χιουμορ τοτε !
το δικο μου ειναι φαλλοκρατικο. το δικο σου;
/κρυαδες
πριν το 96 ηταν 12 ετων
βαρεθηκα.
Εμμενω στην αποψη μου.
Αι γυναικαι δεν νιωθουν.
Αν καποια νιωθει,θα ηθελα πολυ να τη γνωρικω.
:lol:
και εμενα ρε. και μονο που λεω “ελληνιδα γκομενα” στο ποστ μου φτανει για να το πεις φαλλοκρατικο#-o
…
Γελαω με αυτο το θρεντ χωρις καν να κατσω να το διαβασω!!!
:lol::lol::lol::lol:
Όλοι επηρεαζονται απο καποιον αλλον. Αδερφο/η, Γκομενο/α. Δεν εχει σχεση αν ειναι κοριτσάκι ή αγορακι. Εδω άλλοι αλλαζουν τις μουσικες τους προτιμήσεις ανάλογα με τον “βαθμο” που έχουν στο Ροκινγκ!
wow dude…
that was HEAVY
Αλήθεια λέει. Μάλιστα έχω υπολογίσει τον ακριβή βαθμό που χρειάζεται για να αλλάξει κάποιος μουσικές προτιμήσεις στο ρόκιν, και ο οποίος βγαίνει εύκολα απο την καταμέτρηση του αριθμού των ποστ μέσω της απλής πράξης: α/2 -μ+3,5 / αμ + 8±5.
Ροκιν τζιαρ φόρουμ, το φόρουμ που μπαίνεις μεταλλάς και βγαίνεις…?
a statistic?
Εμένα πάντως η πρώην μου μου έμαθε πολλά πράγματα για τη μουσική που δεν ήξερα και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ. Χωρίς την αυτήν δεν θα άκουγα ποτέ όμορφη μουσική όπως Διάφανα Κρίνα και Κότσιρα. Για να μην πω για καλλιτέχνες που οι true μέτσαλς αποκαλούν απαξιωτικά “σκυλάδες” (αλήθεια όλοι αυτοί οι και καλά τραγουδιστές του μέταλ που γκαρίζουν στα μικρόφωνα τι είναι, αηδόνια?) όπως Γονίδης, Μακρόπουλος. Υπάρχει και αλλού καλή μουσική και η γνώμη μου είναι ότι στο μέταλ οι γυναίκες δεν ψάχνονται γιατί εκεί κυριαρχούν οι πιο φαλλοκρατικές αντιλήψεις από οπουδήποτε αλλού.
Γι αυτό Vangelis, καλά στα λέει η Angel of Death, η Wretch και οι άλλες κοπέλες. Είσαι πολύ απόλυτος και αυτό ίσως οφείλεται σε κάποια ερωτική απογοήτευση.
Και dexter_ κρίμα, πραγματικά απογοητεύομαι όταν βλέπω κοπέλες να υποστηρίζουν τέτοια πράγματα. :thumbdown:
Kρισπ, προφανώς η κοπέλα σου ήταν εξαίρεση… Λίγες γυναίκες ξέρω που να είναι τόσο ψαγμένες, ανοιχτές στο να ακούσουν νέα πειραματικά πράγματα και ακόμα δε περισσότερο να επηρεάζουν και τους γκόμενούς τους… Πραγματικά σας καμαρώνω και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, αυτό το υπέροχο μουσικό δούναι και λαβείν…
Όσο γι’ αυτό…
Φίλε Κρισπ εγώ απλά δεν ονειροβατώ. Μου αρέσει η πραγματικότητα. Και η (πικρή, όντως!) πραγματικότητα είναι αυτή. Δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ, δεν ήταν προσωπική μου επιλογή. Ίσως ακουστεί λίγο μελό, αλλά τι να κάνουμε, είναι αλήθεια: δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη φύση.
Ωστόσο κι εγώ έχω επηρεάσει μουσικά τον γκόμενό μου. Τι Within Temptation, τι Tarja (ΣΟΛΟ ΚΑΡΙΕΡΑ εννοούμε πάντα, έτσι!!!1!!!1?), τι Evanescence… Ακόμα και λίγη Avril Lavigne ακούει
Αφισακια λαζουα?
Dexter_ λιγότερη ειρωνεία δεν βλάπτει.
Δεν είναι ανάγκη να χαλάμε όλα τα θρεντ στα οποία μπορεί να γίνει μια κάπως πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση.
ChrisP ισως να χεις ενα δικιο. ισως ολα να ξεκινησαν απο μια κασετα ποιυ χα γραψει σε μια συμμαθητρια μου στο γυμνασιο με σοντομ, ντιστραξιον,νταρκ εϊντζελ κτλ και πηρα την απαξιωτικη απαντηση “τι βλακειες ειναι αυτες που ακους;” και τοτε σκεφτηκα “βεβαια,που να καταλαβεις και συ; γυναικα δεν εισαι;”
παντως τωρα που το σκεφτομαι, οι γυναικες ισως να μην ακουν ψαγμενη μουσικη και να θελουν κατι πιο ευθυμο η οτι παιζει το ραδιο γιατι τους βοηθαει στην διαθεση οταν εκτελουν τις καθημερινες τους υποχρεωσεις. ας πουμε οι mars volta δεν πανε με το σφουγγαρισμα. ειναι δυσκολο και το καταλαβαινω.
Απο περιέργεια, τι υπαγορεύει αυτή η “φύση”?
Εσυ οταν σφουγγαρίζεις τί ακους;
Κρισπ δεν ειρωνεύτηκα πουθενά.
Βανγκέλις, σε αυτό που λες με τους Mars Volta και το σφουγγάρισμα έχεις δίκιο :(:oops:
Έλανορ, τι εννοείς τι “υπαγορεύει”; Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις αρχέγονες ορμές που μας σπρώχνουν να κάνουμε διάφορα πράματα. Τι υπαγορεύει λοιπόν, δεν το γνωρίζω. Μπορώ όμως να σου πω ότι η γυναικεία μας φύση περιγράφεται πολύ εύστοχα στο εν λόγω κειμενάκι, το οποίο σχολιάζουμε.
Αυτό ακριβώς αναρωτήθηκα κι εγώ αλλά όπως βλέπεις και πιο κάτω…
Αυτή είναι ακόμα η αντίληψη του μέσου Έλληνα για τη γυναίκα.
Λογικό βέβαια για μια χώρα που συνεχίζουν να κάνουν κουμάντο οι παπάδες και οι κάθε λογής μισογύνηδες.
τα παραδειγματα που φερνεις ειναι εγκυρα για τη δικη σου περιπτωση.
Οχι, δεν θεωρω σκυλά κανενα αλλο πλην των πραγματικων σκυλαδων αλλα αυτο εχει να κανει με τις ορεξεις του καθενος.
Δεν αντιλεγω, παντου μπορεις να βρεις ομορφη μουσικη, ανεξαρτητως φυλου,χρωματος ή ειδους.
Το θεμα ειναι να σου κανει.
Εγω για παραδειγμα, μπορω να ακουσω ελαχιστα ελληνικα (ελληνικο στιχο).
Εχω εργοστασιακο προβλημα απο μικρος.ΔΕΝ την παλευω με τον ελληνικο στιχο…εκτος αν ειναι κατι που πραγματικα βγαζει ματια.Και παλι ομως (οπως στην περιπτωση των διαφανων κρινων) εχει να κανει και με την αποδοση.
Εγω δεν μπορω να τον ακουω τον μπουλη…οσο ομορφη και να ειναι η ποιηση που μελοποιει.
Και εννοειται οτι στο ροκ/μεταλ/γουατεβα εχουμε τα ιδια.
Εχω συμφιλιωθει με την εννοια “Λαϊκο καψουροτραγουδο”…μονο που ειναι με αγγλικο στιχο (μη με ρωτησεις γιατι…) και το παιζουν οι Whitesnake.
πιστευω πως ειναι σωστο να κραταμε καποια στανταρτς και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα στο ονομα του δηθεν “προοδευτισμου” και της νεας ταξης πραγματων.