Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

φανταζομαι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν επειδη δεν ακουνε mars volta στο αμαξι. Αχ Αχ. Πρεπει να μάθουμε σε ολες τις γυναικες μουσικη. Εχουμε ευθυνη. Καθηκον. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΜΕ. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

@ Vangelis:

Δεν μου κάνει εντύπωση που μένεις στην πόλη του Ψωμιάδη και του Άνθιμου (τον είδα και στην TV το πρωί, μπρρρ!). Λυπάμαι όμως όταν βλέπω τετοιες σκοταδιστικές αντιλήψεις…

Μόλις τώρα έδειχνε και τον Ψωμιάδη να μιλάει για τα stage. Μπρρ όντως :slight_smile: Αλλά οφ-τοπικ :wink:

Τελικά φαίνεται για άλλη μια φορά πως η όλη φάση με τη σύγχυση των “ρόλων” οδηγεί σε στροφές προς τα πίσω, προς το παρελθόν, τότε που όλα ήταν “ωραία και ξεκάθαρα”. Κάτι που παρατηρώ (γενικά) να το εντερνίζονται όχι μόνο πολλοί άντρες (αναμενόμενο) αλλά και πολλές γυναίκες (κάτι που επίσης, έχει να κάνει με αυτή τη σύγχυση και τη θέληση να μπει μια τάξη στα πράγματα…). Εγώ είμαι εδώ, εσύ είσαι εκεί, εγώ πουλάω ομορφιά, εσύ πουλάς μυαλό, κλπ.

Ακόμα και αν το συνολικό ποσοστό των αντρών που ψάχνονται είναι υψηλότερο, πάντα θα υπάρχουν οι γυναίκες εκείνες που θα αποδεικνύουν πως είναι κάτι παραπάνω απο εξαίρεση στον κανόνα. Και πως, μας αρέσει δε μας αρέσει, ο κόσμος προχωράει προς τα μπρος, όχι προς τα πίσω.

Προσωπικά παραδέχομαι τις γυναίκες που κάνουν αναζητήσεις. Ναι έχουν πολλά να μας μάθουν. Έχουν απο τη μία την δύναμη που πάντα είχε το γυναικείο φύλο, εκείνη του να τραβάνε σαν μαγνήτης τους άντρες. Και τη συνδιάζουν με μυαλό και αναζήτηση. Ίσως να μην είναι πολλές, αλλά έχουν δύναμη, και το ξέρουν.

ρε

ρε δεν ειναι σκοταδισμος…

αν μας κατσει καμια καλη και ψαγμενη (μουσικα και μη)
θα εχουμε κατι χειρροπιαστο.

Εσύ φίλε μου είσαι καλός και ψαγμένος (μουσικά και μη) δηλαδή?

με ειδες να το λεω πουθενα αυτο ρε προβοκατορα?

ειπα: Μια καλη και ψαγμενη περιπτωση γυναικος στο διαβα μου.και δεν θα εχω κανενα προβλημα.

το ψαξιμο ειναι για αυτους που ψαχνονται.Εσενα σου εδειξε μια τσουπρα καποια που γουσταρες.
Εμεις, ψυχη δεν εχουμε?

Οπως πιπες, σφουγγαρισμα, διαιτα, πλατιασμους, καλο βαψιμο…
Αλλο φυση αλλο θεση.

πω πω πω τι ενδιαφεροντα πραγματα βλεπω εδω
τα αντρικα τυμπανα μαλλον γονιδιακα ειναι φτιαγμενα για υψιστη μουσικη
ενω τα γυναικεια οχι…
μαλιστα…πολυ ενδιαφερων οντως
επισης η αντρικη ειναι η αρια φυλη ενω οι γυναικες δν ειναι ούτε για μουσικη,μπαλα και οδηγηση
δν θελω να ξερω τα βιωματα των περισσοτερων που γραψαν εδω:-k
αλλα πραγματικα ξενερωνω οταν βλεπω να αναπαραγουμε ταμπελες κ παπαρολογιες
δν χωριζονται ολα τα πραγματα σε θηλυκα κ αρσενικα και ειδικα η μουσικη
το φυλο ειναι κοινωνικη κατασκευη και καλα θα κανουμε όταν μιλαμε για γουστα να ξεφευγουμε από τετοια στερεοτυπα, υποτιθεται ειμαστε νεοι-εξυπνοι ανθρωποι…
εγω να δεχτω ότι περισσοτεροι αντρες ακουνε μεταλ πχ παρα γυναικες
εξηγειστε μου γιατι πρεπει να μπει σε πλαισιο καλης-καλυτερης-κακης μουσικης ενώ μιλαμε για γουστα, ποιος κρινει το ένα ειδος ανωτερου του αλλου??
Κ γιατι πρεπει να τα ερμηνευουμε όλα με μεσους ορους,η πλειοψηφια των γυναικων κτλ. τωρα αν επιμενετε να λειτουργειτε στη ζωη σας και να σκεφτεστε με μεσους ορους, πειτε και στη γκομενα σας πως εχετε ανωτερα γουστα στη μουσικη και ειμαι σιγουρη πως θα καταληξετε μπακουρι και επειτα να γραφετε σε μπλογκ για την ανωτεροτητα της αισθητικης σας (αν βεβαια είναι η μεση γυναικα θα το δεχτει και θα παει να πλυνει πιατα ;-)το θεμα είναι που θελει να ανηκει κανεις, στο μεσο η την εξαιρεση και αυτό δεν εχει να κανει με φυλο αλλα με ατομα.
Και καταληγω βιωματικα ,επηρεαστηκα απο γκομενο σε θεματα μουσικης οπου όμως παταγε σε προσωπικο μου γουστο ,αν εβγαινα με σκυλα δν νομιζω να ακουγα κιολας, όπως και επηρεασα μουσικα γκομενο που νομιζε πως ο παττον εχει να κανει με την μπατονετα
[-X

Δυστυχώς CandyLike, ακόμα και εμείς τα αγόρια που έχουμε τέτοιες απόψεις αντιμετωπιζόμαστε το λιγότερο ως “φλώροι” η “μουνόδουλοι” από τους υπόλοιπους. Και “αδερφές” καμιά φορά μη σου πω…

Tα λες υπέροχα, δεν αντιλέγω…Κι ο κρισπ το ίδιο…

Ωστόσο, ειλικρινά, πείτε μου, διαφωνείτε με την παρακάτω φράση του εισαγωγικού ποστ??? (ξεχάστε τις μαλακίες που ειπώθηκαν, ότι ακούτε ότι ακούει ο γκόμενος κλπ, μόνο αυτό.)

“Σημασία έχει ότι η μπακουριά* μας κάνει εκ των πραγμάτων πιο έμπειρους σε μουσική, ταινίες, κόμιξ, RPG, μηχανές, ηλεκτρονικά κλπ.”

*προσθέτω: και η ανωριμότητα μας σε σχέση με σας στις σχολικές ηλικίες

Εγώ διαφωνώ, αλλά αυτό είναι οφ-τόπικ νομίζω.

Ντάξει τι να σου πώ, φυσικά και είναι απόψη σου…Ζησαμέ και την εφηβεία μας σε διαφορετικές εποχες…δεν μπορω να καταλάβω πως το σκέφτεσαι στο μυαλό σου…Εγω πάντως θύμαμαι στα γυμνασιάκα μου χρόνια που το 60% των αγοριών πραγματικά το χαν ψάξει πάρα πολύ σε πράματα όπως η μουσική ενώ το 99% των κοριτσιών ήταν ό,τι να ναι…πραγματικά (και ο λόγος ειπώθηκε παραπάνω, δεν είναι θέμα των κοριτσιών, αλλά καθαρά δικό μας)

και δεν νομίζω να με διαψεύσουν σε αυτό συνομιλικοί μου…Του πούστη! να πέσα τόσο πολύ σε περίπτωση?

ChrisP//απλα τους γραφεις στους «μεσους ορους σου»:slight_smile:

worst enemy//αυτο τι σχεση εχει με τα υπολοιπα περι γυναικων-αντρων??
προσωπικα δν συμφωνω, αν δηλ εισαι σολο εχεις περισοτερο χρονο να ψαχτεις?
εξαρταται μερικοι ψαχνονται συλλεγοντας πληροφοριες, και μερικοι ψαχνονται εμβαθυνοντας και διαφωνοντας
τωρα τα εφηβικα χρονια δν τα υπολογιζω ως ενδεικτικα, συγνωμη κιολας μεγαλωσα με μπαρμπι που ηταν παντρεμενη με τον κεν μετα ανακαλυψα το ζευγος μικι-μινι που ηταν ανυπαντροι

Τζάμπα ειρωνία το ποστ σου γιατί μάλλον δεν κατάλαβες ότι από αυτό που είπα προκύπτει ότι: ναι είμαστε πιο ψαγμένοι από εσάς, τουλάχιστον στα εφηβικά χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε δικαίωμα στη μουσική ή ότι υπάρχουν κάτι θέες που πραγματικά να το ψάχνουν (αναφέρομαι στη σχέση σας με την μουσική, συγκριτικά με την δική μας, αν δε το κατάλαβες)

Κι οχι δεν είμαι οφτοπικ…Σχολίασα μια φράση του εισαγωγικού ποστ

έδιτ: Ωραίο κι ευθύμο το χωρατό σας με την μπάρμπι…κι άλλα τέτοια

κι άλλο έδιτ: Δεν προσπάθω να υπεράσπιστώ το αρίστο του Ανδρικού γένους, πέτσα μου κιόλας…έχουμε ξευτιλιστεί ήδη στο gay θρεντ…Αυτό που ανέφερα είναι η πραγματικότητα που είδα στα αγόρια στα σχολικά μου χρόνια

Κι εγώ μεγάλωσα με Μπάρμπι, είχε η μεγαλύτερη ξαδέρφη μου και με έβαζε να παίζουμε! Εποχές…

CandyLike, δεν είναι τόσο εύκολο να τους γράφεις πάντα τους άλλους.

17 σελιδες κ αναλυετε τι ? ενα χιουμοριστικο κειμενο. ψυχραιμια

μακαρι ολοι οι ανδρες εδω περα να ειμαστε τυχεροι κ να εχουμε girlfriend

που ακουνε tool,mars volta,russian circles,qotsa,floyd
που γουσταρουν kubrick,coppola,fincher κλπ
που διαβαζουν βιβλια (oxi koelio κ πιπες μπλε αλλα σοβαρα)
που ξερουν να μαγειρευουν γαματο κοτοπουλο στο φουρνο με παπατες
που ειναι ‘πουτανες’ αλλα μονο στο σεξ
που σε αφηνουν να βλεπεις τσοντες διχως να στα ‘σπανε’
που δεν ειναι τσολια αλλα εχουν ανατροφη,παιδεια,ηθος
που θελουν να κανεις τριολε με αυτην κ αλλη μια καυτη γκομενα

με εξαιρεση το τελευταιο :stuck_out_tongue: τα εχω βρει ολα αυτα σε κοπελλα

7/8

στο 8/8 θα παντρευτω :stuck_out_tongue:

ε μάθετε να μαγειρεύετε κοτόπουλο ρε κορίτσια.
αμαρτία είναι.

Είμαι μια χαζή κοπέλα με χαμηλό νοητικό επίπεδο που δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται και δέχεται/πιστεύει/κάνει ΜΟΝΟ οτι τις λένε οι άλλοι γιατί από μόνη της δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο να πλύνω κανένα σώβρακο, ακούγοντας blayn gardyan( ακούει ο πρωην γκόμενος, συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά, δεν ξέρω αγγλικά).

Α και με γράψανε στο φόρουμ(αφού μόνη μου δεν μπορώ) γιατί μου το έδειξαν και μου άρεσαν τα χρώματα της σελίδας. Α και για να βρω κανένα γκόμενο. Δεν ξέρω τι σημαίνει ροκιν.

:p( ωραίες φατσούλες έχει δίπλα στο κείμενο, να γράφω πιο συχνά)

edit: με βοηθήσανε να το γράψω γιατί δεν ξέρω, λυπηθείτε με.
edit 2 : συμφωνώ 100% με τον bleedin.