Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

Όποια ξέρει τι κερδίζει?:-s

τη θεση της μαγειρισσας στην εκπομπη της μενεγακη.

αληθεια ειχε ποτε κανεις εδω κοπελλα που τοθ εφερε φιλη τησ για τριολε ???

αστε τα κοτοπουλα

Απ’οτι φαινεται, γαμπρο

αμαν εσυ, το κιου να μιλησεις να περιμενεις

Το θρεντ είναι σεξιστικό και προσβάλλει το ήθος μου, παρακαλώ πολύ οι admins να λάβουν τα μέτρα τους και να ξυλώσουν τον υπέυθυνο που είχε το θράσος να ανοίξει τέτοιο θέμα.

διαβαζοντας μονο το δευτερο ποστ στα πετακτα, νομιζω οτι εκτιθεσαι.

επειδη καταλαβα το “ειμαστε πιο ψαγμενοι απο εσας στα εφηβικα χρονια”
σου απαντησα με μπαρμπι.
η μπαρμπι ειναι αυτο που σου μαθαινουν οταν ακομα πας σχολειο, η μινι ειναι ο,τι μαθαινεις μονη σου.τωρα αν εσυ πιστευεις πως στο σχολειο ψαχνοσουν οκ
εγω παλι επαιζα με μπαρμπι:)

awake//δν ειναι λιγο ξεπερασμενο το τριολε?νομιζα πως ο κοσμος ξαναγυρισε στο κλασικο δυαδικο:p

Τι εννοείς φίλε;

ρε…ισιωστε…

ολα υποκειμενικα ειναι.
Δεν ειπαμε οτι ειναι και 100% εγκυρες οι αποψεις μας,σας,τους.
και πως θα μπορουσαν αλλωστε?Δεν μπορει να συμβει κατι τετοιο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ΚΡΙΣΠΙ θελει “ιντερνετικα χαδια”!

:lol:

ρε,δεν παμε καλα που ειμαστε και σεξιστες.
Υπαρχει μια αποψη, κυριοι και κυριες, πανω στην οποια εχουν γραφτει οσες σελιδες εδω.
Μη το χεζουμε τωρα με “γυναικα-κουζινα-σεξ”! καταστασεις.
ΟΚ, να τα κανουν ΚΑΙ αυτα…ΚΑΛΑ! :lol:
αλλα δεν ειναι εκει το ζητημα.
Υπαρχουν γουστα για ολους.Πανω στο θεμα της μουσικης, ειναι ακομη πιο υποκειμενικα γιατι ακομη και τα ιδια σκατα να ακους, παντα υπαρχουν διαφορετικοι λογοι για τους οποιους το κανεις.

Τρανκιλο,πιπλ!

Ποπο πραγματικά δεν σε πιάνω…ούτε εσύ με πιάνεις…δεν έχει νόημα

Και κατάλαβε ότι οι λόγοι για τους οποίουσ συμφωνώ με το διαπιστωμένο αυτό γεγονός υποτιμούν εμάς κι όχι εσάς

εννοω οτι δεν απεχεις και πολυ απ’ τη μανταμ Βαλιανατου.

Η φάση είναι που κανείς δεν μιλάει για όλους τους άντρες που είστε τρομεροί και ακούτε μουσική και ΨΑΧΝΕΣΤΕ.
Οι μισοί σταματάτε στις 10 μπάντες και κοροϊδεύετε τις “μικρές” και “τυχάρπαστες” και οι άλλοι μισοί που αντιμετωπίζετε τη μουσική με παρόμοια ηλίθιο τρόπο είστε υποχείρια μουσικών δημοσιογραφίσκων, και απορρίπτετε τέχνη επειδή δεν σας την έχουν παρουσιάσει τ’ “αφεντικά” σας.
Γι’αυτόν τον ανδρικό πληθυσμό τι λέμε;

Φίλε θα ήθελα να γίνεις πιο σαφής σε παρακαλώ γιατί έχω μία διαίσθηση ότι προσπαθείς με κάποιον τρόπο να γίνεις προσβλητικός προς το πρόσωπο μου, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ρε…εχεις χασει τη μπαλλα…ε?[-X
κοιτα την αρχη του τοπικ.διαβασε το κειμενακι.Μιλαμε για κατι συγκεκριμενο.
Οι 2 υποκατηγοριες που αναφερεις, ειναι ενα 30% του κοσμου ο οποιος ασχολειται με το ροκ.8)
Μελλοντικοι σκυλαδες,αντιδραστικη πιτσιρικαρια και ολα τα επιδερμικα.:roll:
ΜΗΝ εκνευριζεσαι.:stuck_out_tongue:
Βαλε να ακουσεις κατι χαλαρο, γουι καν γουορκ ιτ αουτ.:wink:

πολλες φατσουλες να πανε τα μπουρινια στο καλο!

σε λεω φεμινιστρια, παρακαλω.

Έι χαλαρός είμαι, αλήθεια! Δεν γίνομαι επιθετικός προς κάποιον συγκεκριμένα, απλά ένιωσα πως κάποιος πρέπει να κάνει τον good knight sir robin γιατί λέγονται χυδαία πράγματα.
Οι υποκατηγορίες που αναφέρω είναι περίπου το 60% των γραφόντων εδώ πέρα (γι’αυτό οι περισσότεροι είναι περιστασιακοί στα μουσικά, αμα δεν έχει maiden, metallica, amorphis και kreator τι να πούμε ρε παιδιά) και περίπου το 85% εκεί έξω γενικά.

Δε βρίσκω πουθενά το κακό να ακούς μονο 5-6 γνωστές μπάντες και τίποτε άλλο.

Εκτός αν είσαι γυναίκα.

Φίλε mod θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω, και μιας και είσαι η ρίζα του κακού για όλο αυτόν τον οχετό θα ήταν φρόνιμο να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη από τα κορίτσια του φόρουμ.

Παρακαλώ, να διαβάζεις το αρχικό ποστ. Ευχαριστώ

BAN
Re: Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ
Έι χαλαρός είμαι, αλήθεια! Δεν γίνομαι επιθετικός προς κάποιον συγκεκριμένα, απλά ένιωσα πως κάποιος πρέπει να κάνει τον good knight sir robin γιατί λέγονται χυδαία πράγματα.
Οι υποκατηγορίες που αναφέρω είναι περίπου το 60% των γραφόντων εδώ πέρα (γι’αυτό οι περισσότεροι είναι περιστασιακοί στα μουσικά, αμα δεν έχει maiden, metallica, amorphis και kreator τι να πούμε ρε παιδιά) και περίπου το 85% εκεί έξω γενικά.

με τα στατιστικα που μου λες, μιλαμε για κατι που πλεον αγγιζει τα ορια του ελιτισμου.
Δεν μπορει να μιλαμε για ενα τοσο μεγαλο ποσοστο ατομων που γνωριζουν 10-20 μπαντες και ειναι γενικα περιστασιακοι.
Ημαρτον!
Το οτι εχω πατησει τα 31 και συνεχως ανακαλυπτω μουσικη (οτι μου αρεσει τουλαχιστον) απο τα 11-12 μου ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο.Αυτο ομως δεν μπορει να με καταταξει στο 15% σου καθως γραφω για μπαντες με τις οποιες εχω μεγαλωσει και τις νιωθω περισσοτερο.Αυτο δηλαδη τι σημαινει, οτι ειμαι περαστικος?
Καταλαβαινεις τι εννοω.
Επισης, το οτι θα γινουν σεξιστικα σχολια μεσα σε ενα τετοιο τοπικ ειναι γνωστο!
Αφου τα ιδια σχολια μπορεις να κανεις και σε μια γυναικα που σε εχει ερωτευθει πολυ και να τη βγαλεις και καθαρη.ΕΔΩ δεν θα τα ελεγαν?

οπως και να’χει, ειναι γενικα ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις γυναικες που να σε κανουν να ψαχνεσαι, μουσικα.
Εχεις την εντυπωση οτι γουσταρω να κανω το μαλακα το χοντρο στο Χαϊ φιντελιτυ σε ΚΑΘΕ μου σχεση?
Δεν ειναι λιγο βαρετο?

Αλλα και απο την αλλη, μιλαμε για το γυναικειο πληθυσμο, σε ΑΥΤΟ το ιδιωμα,ε?
Γιατι ΟΚ, με κλασσικης μουσικης ειχα φτυσει αιμα να κρατηθω σε ικανοποιητικα επιπεδα και παλι ενιωθα λιγος.
Ομως σε εκεινη τη περιπτωση τα “εβαζα” με επαγγελματια και οχι με καποια που το εκανε απο “Καυλα”.
Αυτες θεωρω οτι σπανιζουν στο χωρο.
Σε καμια φαση dance/ambient/electro κατι, σιγουρα ειναι περισσοτερο το ποσοστο.

τωρα…πραγματικα…με εκανες και γελασα,D’Artagnan.

Μην μπερδευεις ρε συ τις προθεσεις με οτι αλλο μπορει να εχει βγει μεσα απο 20+ σελιδες παπαρολογιων

Κι όμως το ποσοστό είναι πέρα για πέρα αληθινό, κοίταξε γύρω σου, θα καταλάβεις τι εννοώ!
Στα υπόλοιπα θα ήθελα να μην σχολιάσω γιατί θ’ανοίξω σίγουρα flame.
Τέλος, εδώ

Βγάλε το ambient για να μην έχουμε παρατράγουδα, εντάξει φιλαράκι;;;

Φιλικά.