Γυναίκαι και ΜΟΥΣΙΚΗ

μ’ αυτην την επισημανση ομως, φιλε μοντ, δεν διαφερεις απο τα γνωστα σε ολους λιγουρια που μπαινουν στο διαδικτυο με σκοπο την αποπλανηση των κορασιδων, οι οποιες εχουν σαν κυριο μελημα τους τη μουσικη εξειδικευση.

εγώ ψηφίζω να διώξουμε τον ΒΑΝ.

εντιτ. και τον νομιστερακη

[ol]
[li]Μου δίνεις την εντύπωση ότι δε διαβάζεις το μουσικό φόρουμ, ή τουλάχιστον τα δημοψηφίσματα (ενώ ξέρω ότι το κάνεις)[/li][li]Αν ξέρεις ότι θα γίνουν σεξιστικά σχόλια απλά δεν ανοίγεις το τόπικ.[/li][li]Ο χοντρός στο χάι φιντέλιτυ ήταν ο ΘΕΟΣ Jack Black και δεν έγραφε κασέτες ο Κιούζακ το έκανε.:wink:[/li][/ol]

μαλλον ψηνεσαι για τσαμπουκα και δεν εχω καμια ορεξη να πληκτρολογω σαν το μαλακα μεσημεριατικα.:wink:

Αν δεν θελεις να σχολιασεις…μη το κανεις. Και αν το κανει και ανοιξεις φλεϊμ…ερμ…χεστηκα?

τελος δωσε στο δικο σου διαφαινομενο παροξυσμο.:wink:

και γιατι να βγει το αμπιεντ?
και αλλο προβλημα?
[-X

Να βγει επειδή δεν έχεις ιδέα, άσχετε.
Τώρα φωνάζω και την υπόλοιπη ελίτ, θα σας φτιάξω εγώ:!:

[ul]
[li]ναι…δεν τα διαβαζω…σημαινει κατι αυτο?Πρεπει να ασχολουμαι με ολο το φορουμ?δεν με απασχολουν οι γνωμες και οι κουβεντες που γινονται πανω σε μπαντες που δεν με ενδιαφερουν.:stuck_out_tongue:
[/li][li]Ισως γι’αυτο να εγινε εξ’αρχης. και παλι ομως ειναι θεμα αυτου που το ποσταρει και εχει αυτου που ξεκινα το θρεντ.:wink:
[/li][li]Ο χοντρος ηταν ενα (σε αυτο το ρολο) ηταν ενα σεξιστικο/ελιτιστικο αρχιδακι.Και ναι…ο Κιουζακ εκανε οτι σχεδον ολοι.Μαθαινε τις γυναικες (οσες δεν ηξεραν και καλα) καποια παραπανω πραγματα με σκοπο το κρεββατι.Θυμασαι πως ψαρωσε ομως με τη μουσικο?:stuck_out_tongue:
[/li][/ul]

ειμαι ασχετος και το παραδεχομαι.
Ειναι πιο κοντινο στη ροκ μουσικη ή το μεταλ?
Σε χαλαει κατι απο την ομαδα που το εβαλα?

χεστηκα, μου ειναι Α-ΔΙΑ-ΦΟ-ΡΟ, βαλε Λαουντζ.

Σου κανει ή εχεις προβλημα κι εκει,σχετικε?

Οκ αυτό ήταν, μόλις κανόνισες ραντεβού με τον κύριο Τουσουνίδη σε 5 μέρες από τώρα, να φυλάγεσαι.

Φιλικά.

δεν πα’να’ναι και ο Τουντζιαρης?:stuck_out_tongue:

επι του θεματου πες μου!

δεν εχει να πει μωρε τιποτα επι του θεματος, το γυρισε και μου λεει στο τσατ του ροκιν φαλοκρατικα ανεκδοτα.

ετσι πεθαινουν τα φλεϊμ…

Α.ρε RPG, γιατι με μπανναρες??!?!?!:stuck_out_tongue:

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

:-s

τι τωρα?

και απο εδω?

:stuck_out_tongue:

Πάντως σωστά σε κάποια φάση πίσω αναφέρθηκε το μουσικό είδος. Το μέταλ πάντα ήταν αντροκρατούμενο για παράδειγμα. Πράγμα που σημαίνει: και περισσότερο κοινό απο άντρες, και περισσότεροι άντρες να ψάχνονται σ’ αυτό σε σχέση με τις γυναίκες. Και είναι γενονός πως ένας σχετικός φαλλοκρατισμός σε πολλούς μεταλλάδες υπήρχε απο παλιά (κάτι που δε χαλάει καθόλου τις γυναίκες που προσαρμόζονται σ’ αυτό, υιοθετώντας τέτοιες απόψεις και δεν είναι καθόλου λίγες αυτές, μάλλον ανήκουν στην πλειοψηφία των γυναικών εκεί έξω).

Περιμένει κανείς να έρθει μια γυναίκα και να σας προτείνει τις νέες ψαγμένες deathcore underground κυκλοφορίες? Δε νομίζω…

Ας πάμε σε άλλες μουσικές όμως. Ας μιλήσουμε για ethnic, για trip hop, για alternative (κατά πολύ απο γυναίκες έμαθα τι εστί alternative rock, πολλά, πολλά χρόνια πριν) κλπ κλπ. Το ποσοστό των γυναικών που ενδιαφέρονται και ασχολούνται ανεβαίνει κατακόρυφα. Όπως συμβαίνει με όλες τις τέχνες. Και αν παραμένει χαμηλότερο, σε σχέση με των αντρών, είπαμε (βαριέμαι να λέω τα ίδια :P).

Να επισημάνω τέλος αυτό το απλό. Είχα προσέξει σε ένα παλιό κείμενο εκείνου του blog πως κάποιος αναγνώστης είχε σχολιάσει το κείμενο, κριτικάροντας τον, λέγοντας κάποια σωστά πράγματα γενικώς. Και εκείνος (ο τύπος που γράφει το blog) είχε απαντήσει ως εξής: φίλε, είναι δυνατόν να παίρνεις τόσο στα σοβαρά τα κείμενα ενός blog που ο τίτλος του είναι faeenanmalaka???

πες τα ρε ελλανορ…exactly…ολο το φεμινισμό μας στη μουσική θα τον εξαντλήσουμε πια?

ΟΚ, είπαμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ όπως τον παλιό καλό καιρό αλλά δεν…
Το θρεντ γαμήθηκε και ψόφησε.

Over & Out

ε αφου το blog δεν ειναι να το παρεις στα σοβαρα, γιατι απαντατε σοβαρα στο θρεντ?

Στο θέμα του θρεντ απαντάμε σοβαρά (όσοι θέλουμε τέλος πάντων). Δεν απαντάμε στο blog. :stuck_out_tongue:

Ακουμε οτι μουσικη ακουει ο γομενος, αρα με 5-6 γκομενους με διαφορετικα γουστα εχουμε ακουσει τα πανδα. \μ/

Όμως όποια αλλάζει τόσους γκόμενους στιγματίζεται απ’την κοινωνία οπότε αυτές οι γυναίκες δεν αποτελούν ούτε το 1% του γυναικείου πληθυσμού οπότε φτάνουμε πάλι στο ότι αποτελείτε την εξαίρεση.

:p:p

(Για το προηγούμενο post δεν εννοούσα AC/DC :lol: αλλά έτσι όπως το έγραψα με τα ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ προφανώς εκεί πήγε το μυαλό του Μιουλ)