Ποιο Συγκροτημα Απο Την Τωρινη Εποχη,Πιστευετε Οτι 30 Χρονια Μετα Θα Ειναι Κλασικο?

καποιοι που λενε για σλιπνοτ,ραμστειν,σοαντ,εχουν ακουσει ποτε τους αυτα τα συγκροτηματα και περισοοτερο,εχουν αντιληφθει ποσο σημαντικο ρολο επαιξαν στη δεκαετια που φευγει,για τη μεταλ μουσικη?

Για τους Rammstein μπορώ να διαφωνήσω λίγο? Μ’ αρέσουν αρκετά, έχουν ορισμένα φοβερά πιασάρικα κομμάτια, κάνουν απίστευτα shows (και άλλοι κάνουν τέτοια όμως) αλλά μέχρι εκεί. Ούτε φοβερά πρωτότυποι ούτε μουσικά ιδιαίτεροι.

Χμ, εδώ έγιναν(?) κλασικοί οι KISS που για μένα έχουν μόνο show και ελάχιστα καλά τραγούδια, γιατί να μην γίνουν οι Rammstein? Γούστα είναι αυτά ε? :wink:

σίγα έτσι και αλλιος οι kiss πλεον υπάρχουν για να τρώνε λεφτά.Κλασσικοί θεωρούνται απο αυτούς που ακούνε μονο 5-6 συγκροτήματα ή είναι παλιοί hard rockαδες με συγκροτήματα των 70ς.Σορυ αν υπάρχει κάποιος εδώ που να γουστάρει πολύ τους kiss αλλα ελεος έχει καταντίσει αηδεία το θέμα

Ναι, αλλά εγώ διαφώνησα στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι Rammstein στη μέταλ μουσική στα 00’ς.

Όσο για τον ρόλο των KISS, παρότι ούτε γω τρελαίνομαι, ρώτα το μισό νορβηγικό blackmetal και όχι μόνο. :wink:

ενω ολοι οι αλλοι παιζουν για τη ψυχη της μανας τους…κατσε και κρινε κιςς απο το τωρινο τους χαλι και οχι απο τα χρονια της ακμης τους,που ο μισος πλανητης κρεμοταν απο πανω τους…

Για ραμσταην συμφωνω και γω…μαρεσουν πολυ,αλλα αυτο που παιζουν,το εχουν παιξει παλιοτερα απειρως πιο επιδραστικες,καινοτομες και ουσιαστικες μπαντες…και καλυτερα…

Eντάξει ούτε εγώ λέω ότι έπαιξαν και τόσο σημαντικό ρόλο αλλά σκέψου ότι ακόμα και οι Paradise Lost έβαλαν καποια industrial στοιχεία στη μουσική τους στο SOL ίσως επηρρεασμένοι και από Rammstein.

Προφανώς μιλάς για τις μπογιές γιατί δεν βλέπω που αλλού μπορεί να επηρέασν οι Kiss το νορβηγικό black metal.

Στην εποχη του myspace,youtube,rapidshare δεν μπορεί ενα συγκροτημα να γινει κλασσικό…ολα τα παλιά συγκροτηματα που εγιναν κλασσικα εφτυσαν αιμα και εγιναν κλασσικά με το σπαθί τους…απειρα live,δισκοι με ποιότητα (επι τω πλείστο) και καλλιτεχνική συνειδηση…δεν θελω να φανώ παρελθοντολάγνος αλλα πλεον ο ορος κλασικο για τα συγκροτήματα του σημερα τεινει να εξαφανιστεί…(+ οτι πλεον εχουν παιχτει τα παντα και δεν υπαρχει χωρος για αλλη πρωτοτυπία…)

ας μην ρίχνουμε πάντα τα βάρη στο ιντερνετ.Εμείς οι οπαδοί φταίμε και οι μουσικοί

ειδα βιντεοκλιπ χθες βραδυ στο mad με εναν πιτσιρικα ‘σκυλα’ (στυλ πανος κιαμος κι ετσι)

κ φοραγε tshirt acdc

αυτο ειναι ο ορισμος του κλασικου.να φοραει ο σκυλας το μπλουζακι σου.

μπαντα με αυτην την εννοια της κλασσικης (να γεμιζει αρενες, να πουλαει εκατομμυρια δισκους κτλ) στα παπαρια μου αν δεν ξαναβγει. και ισα ισα που τωρα ειναι περισσοτερο με το “σπαθι τους” αφου και τα παντα εχουν παιχτει οπως λετε, και πληθωρα συγκροτηματων υπαρχει και η προωθηση του τυπου δεν ειναι αρκετη για να σε κανει να ξεχωρισεις. και στην τελικη καθε μουσικη κανει τον κυκλο της. αυτο δεν συμβαινει μονο στο ροκ/μεταλ. το αν θα γινει κλασσικη μια μπαντα ειναι καθαρα και θεμα συγκυριων περα απο ικανοτητων. δεν ειναι “τοτε εβγαιναν γαματες μπαντες, τωρα μετριες”.

απο κει και περα μπαντες/μουσικοι που θα μεινουν κλασσικοι με την εννοια της διαχρονικοτητας και της προσφορας στην μουσικη, ασχετα απο το κοινο που εχουν, πιστευω δεν θα σταματησουν να βγαινουν.

Ώχoυ ρε παιδιά, ήμαρτον με τα “δε βγαίνουν πια μπάντες όπως στο παρελθόν” και “τότε έφτυναν αίμα και αγαπούσαν τη μουσική”. Απλά είναι πολύ πιο εύκολο να γίνεις κλασικός ανάμεσα σε 10 μπάντες παρά ανάμεσα σε 1000. So simple…

Σήμερα βγαίνουν τόσο πολλές δισκάρες που δεν πρλαβαίνουμε να ακούσουμε ούτε το 1/100.

Awake είσαι εμπαθής με τους AC/DC!! :lol:

Ρε λειπουν οι AIRBOURNE οι AC/DC της νεας γενειας!!! Αν καποιο συγκροτημα γινει κλασσικο θα ειναι αυτοι (και οι Slipknot)!!! Κριμα που πολυς κοσμος απο Ελλαδα δεν τους ξερει, στο εξωτερικο ειναι πολυ γνωστοι!!! χρειαζονται λιγο προμοσιον εδω!!

δεν νομιζω να γινε ποτε μια μπαντα κλασσικη σαν 2οι “ταδε”.

οχι ρε σοβαρα το ειπα

τωρα θυμηθηκα κ ενα βιντεοκλιπ της βανδη που φοραει μπλουζα ‘motorhead’

δε παει πιο πανω στο κλασικομετρο

αμα φορανε μπλουζα κι σου οι σκυλαδες που ειναι ολοι ενα ματσο αμουσες μαιμουδες καταλαβαινεις οτι εισαι πλεον larger than life

AYTOI EIΣΤΕ!

o ντεμης οντως ακουει ροκ

εχω παει στο μαγαζι του ενα βραδυ που εκανε djset κ επαιζε μια χαρα μουσικες

ξερεις , mainstream rock αλλα ροκ.

θυμηθηκα κ εξωφυλλο του αντωνη ρεμου με tshirt marily manson

γαμα τα !!! #-o #-o #-o

Πω, με μπλουζάκι μότορχεντ μέχρι και η (σημερινή) Βανδή κάβλα είναι!

α γειά σου!

Φορεματάκι ήταν παρακαλώ! Πως να ξεχάσεις τέτοια πόδια?? :stuck_out_tongue: