Opeth και ξερό ψωμί
Ετσιιιιιιιι!!! ο μονος ειμαι που το εδωσα στους green day και γουσταρω !!!
Noobs βαλτε strokes μεσα, αιντε μπραβο!!! και μαιμουδια ρεεεεεε !!!
Πειτε οτι θετε αλλα εγω γελαω με τα ramstein και slipknot που τα βλεπω στην λιστα. Και οσο για LP αν παρουμε απο MTM πριν εποχη ειναι πια κλασικα τα cd τους.
EDIT επειδη κοιμαμαι ορθιος και το ξεχασα : μεσα και ο jack white με καποια απο τα συγκροτηματα του
TOOL νομίζω.
Έχουν fanbase, έχουν βγάλει δισκάρες , έχουν κάνει απίστευτα live, έχουν ψαρώσει άπειρο κόσμο με τη μουσική τους, υπάρχει έντονη παραφιλολογία γύρω από το όνομα τους, θα διαλυθούν σύντομα…Τηρούν όλα τα κριτήρια.
Θελω να πιστευω οτι οι Muse ειναι απο τα σχηματα που ισως(και αυτο το υπερθεματιζω) να ειναι κλασικο μετα απο 3 δεκαετιες,αλλα αυτο θα εξαρτηθει περισσοτερο και απο την βραχυπροθεσμη εξελιξη τους(δικογραφια,συναυλιες κτλ).
Η αληθεια ειναι οτι προσωπικα παντα εχω την αισθηση οτι σε 30 χρονια μαλλον κλασικα θα εξακολουθουνε να ειναι σχηματα που ειναι ηδη κλασικα και εχουν γραψει ιστορια στη δισκογραφια:-k
- 1
Nα προσθεσω επισης απο '80ς + ‘90ς Metallica, Guns N’ Roses, Nirvana, U2, οι οποιες ειχαν τεραστια αποδοχη και θεωpουνται κλασσικες πλεον, οπως επισης πολυ σπουδαιες και σημαντικες θεωρουνται οι Pearl Jam, RHCP, Green Day, Radiohead, Megadeth, Soundgarden…
Mε τα σημερινα δεδομενα και οπως ειναι η μουσικη,χωρις να ειναι φαν θα ελεγα μονο οι Coldplay θα μπορουσαν να μεινουν κλασικοι αν συνεχισουν βεβαια να βγαζουν καλα τραγουδια και φυσικα σε αλλο επιπεδο απο οτι τα τεραστια συγκροτηματα του παρελθοντος.
Με αλλα λογια μονο οι Coldplay εχουν περισσοτερες ελπιδες να ενταχθουν στο RNRHOF μετα απο 15 χρονια περιπου.:-k
Ο Bach!
Tool που λέει και ο Zouglau είναι ένα απ’τα δυνατά χαρτιά… Υπάρχει περίπτωση άν κ δεν ξέρω κατά πόσο θα επαληθευθούμε. Ένας θεαματικός κ μυστηριώδης θάνατος ενός εκ των μελών θα βοηθούσε πάντως!
Disturbed
πιστευω οτι οι σλιπνοτ εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες απο παραπανω και οι σοαντ αν δεν ειχαν γινει κ***χανειο
Why?
Honestly tell me…:-k
είχα την εντύπωση ότι ο Bach θεωρείται ήδη κλασσικός…
Muse τελος! 8)
οι μεηντεν θεωρουνται κλασσικοι?
Οχι,ποιοι ειναι αυτοι?
…
οι kasabian που ειναι?:-k
Παιδια οσοι βρισκουν ακυρο το poll ας μην απαντανε, δεν χρειαζεται να κανουμε τοσα σχολια για την ηλικια αυτου που το ανοιξε. Και εγω δεν συμφωνω με καποιες επιλογες στα υποψηφια συγκροτηματα, αλλα ψηφιζω αυτο που θεωρω εγω και τελος, οχι κραξιμο…
Kαι ο Μπετοβεν το ιδιο…
Mάλλον οι Isis.
Pε παιδιά που το στηρίζεται αυτό?
Για Isis dε χρειάζεται και τρομερή στήριξη. Όποιος έχει τα ακούσει τα Oceanic & Panopticon, ακόμα και αν δεν του αρέσουν, μπορεί να διακρίνει πιστεύω, το διαφορετικό πνεύμα στη μουσική των Isis. Οι ιδιότυπες λογικές-αντιλήψεις που διαπνέουν τα κομμάτια τους, στα οποία χτίζουν ατμόσφαιρα αντί να κόβουν και να συρράπτουν μουσικά θέματα, εξελίσσοντας τη δομή τους, είναι νομίζω σήμα-κατατεθέν των Isis και άντε άλλων 2-3 συγκροτημάτων εκεί έξω (δε χρειάζεται να τα αναφέρω, αρκετά τα έχω αποθεώσει σε άλλα τόπικ). Αυτό έχει επηρεάσει πέντε οκάδες άλλους, και από μόνο του φτάνει για να μείνουν κλασσικοί.