Τα πιο υπερεκτιμημενα αλμπουμ

Μόλις είπα υπερτιμημένους τους Μαυροσαββατιάτηδες πέσατε να με φάτε! Δεν είπα πως δε μ’αρέσουν, μ’αρέσουν και μάλιστα πολύ, απλά θεωρώ πως κάποιοι τους υπερτιμούν. :stuck_out_tongue:

Να σου πω!!! Μας τα ΄χετε κανει τσουρεκια με τις θεωριες σας μερικοι σας εδω μεσα.
Τα θελει μου φενεται το λευκο, τρυφερο, κωλαρακι σας!!

axx…

Δεν είναι καθόλου τρυφερό, τίγκα στις τρίχες είναι!!! :x :roll:

Δεν είναι καθόλου τρυφερό, τίγκα στις τρίχες είναι!!! :x :roll:[/quote]
:lol: :lol:

τριχα;;;;!!! χμμμμμμ
Μπορουμε να του κανουμε χωριστρα.
:wink:

Εντάξει, ας τελειώσει εδώ το θέμα γιατί είναι πασιφανές ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι άποψη έχεις. Εσύ κάφτο!

Bluzlick, για εξήγησέ μου εσύ που είσαι φωστήρας και παντογνώστης…πώς χαρακτηρίζεις τη μουσική που παίζανε οι Focus?

http://www.rocking.gr/article1147.php…έτσι, εγκυκλοπαιδικά!

Από κει και έπειτα, άσε τις ειρωνίες και πές αν έχεις κάτι να πεις για την παπαριά που πέταξες και έχεις βάλει φωτιά στο thread!!

Συγκεντρώσουυυυ!! :x :x :x

file siekkas
akouse focus k malon tote tha katalavis tin ine…
ego apo ayto pou akousa ine to apolito padrema tis jazz me tin klassiki mousiki k ayto fenete katha se komatia opos eruption focus II focus III ktlp…
twra to folk pou to ides esi den borw na katalavw…

Μου φαίνεται ότι έχουμε μπερδέψει κάπως τα πράγματα. Τι εννοώ: Αν εμένα δε μου αρέσει η σοκολάτα, θα είναι πολυ στενοκέφαλο εκ μέρους μου να πω ότι είναι υπερτιμημένη, ενώ είναι το τρόφιμο το οποίο τρώει ευχάριστα ο περισσότερος κόσμος. Αν συνεχίσω και πω ότι η μαγειρίτσα (μπλιαχ) είναι έτη φωτός μπροστά από τη σοκολάτα , τότε μάλλον υπερτιμημένη θα θεωρείται η γνώμη μου.
Έτσι και με τα συγκροτήματα, οι Pink Floyd έχουν “αγγίξει” με τη μουσική τους εκατομμύρια κόσμου, τώρα αν κάποιον δεν τον άγγιξαν, ας μας πει οτί κοιμήθηκε στο Shine of you crazy diamond, αλλά όχι και ότι είναι υπερτιμημένοι, ακούγεται κάπως άσχημα να προσπαθείς να το περάσεις ως προς το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα…

Προφανώς και πιστέυω στο “μεγαλείο” των Pink Floyd και επειδή ακούστηκε από πολλούς ως επειχήρημα,1ον) αριστουργήματα δε βγαίνουν κάθε μέρα,2ον) οι υπόλοιποι δίσκοι δεν είναι για το λούτσο, απλά είναι πολύ καλύτεροι τους οι 4 κλασσικοί τους δίσκοι, 3ον)γενικά στη τέχνη δεν απαιτείται διάρκεια για να μέινει κάποιος στην ιστορία.Κλασσικό παράδειγμα: τον Όμηρο για 2 μόνο έργα τον ξέρουμε (όπως και πολλοί άλλοι έμειναν στη ιστορία για το ένα αριστουργημα που έβγαλαν (π.χ. Τζέημς Τζόυς για τον “Οδυσσέα”) )4ον)ο μόνος λόγος που γράφτηκε το post ήταν για να υποστηρίξω τους Pink Floyd, εξάλλου δε με θεωρώ ικανό να κρίνω τι δε θα έπρεπε να έιχε απήχηση στο κόσμο

Επίσης πολύ υπερτιμημένα είναι τα κομμάτια Sad But True και Hero of the day από Metallica. Τόσο το black όσο και το load είχαν σαφώς καλύτερα κομμάτια από αυτά, αλλά αυτά έγιναν sinlge,videoclip και τα έπαιζαν οι Metallica για πολύ καιρό στα live τους. Και τα δύο είναι μέτρια προς χάλια.

Επίσης υποτιμημένοι είναι οι Therapy ! Το “Infernal love” είναι δισκάρα !!!

…από τον τρόπο που τραγουδάει ο Thijs Van Leer μέχρι τα όργανα που χρησιμοποιούν!
Και για του λόγου το αληθές, αφού δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις εσύ, σου τα αντιγράφω εγώ:

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω! :roll:

Από 'κει και πέρα…για Floyd έχεις να πεις κάτι? :?:

Κι αν έχεις, πριν το πεις, διάβασε ξανά το post του/της Karvou και μην το πεις!!! :lol:

πληροφοριακά είμαι “του” και πολύ μάγκας να 'ούμε 8) 8) 8) !!!

to diavasa file siekkas
ayto omos den simeni oti me vriski k simfono…
sinithos ebistevome ta AYTIA mou k krinw apo ayta pou akouw k oxi apo ayta pou diavazw!
kalitera as to stamatisoume edw ayto giati giname kourastiki k ksefigame poli apo to thema…

Μ’αυτά που γράφεις εκτίθεσαι, δεν το καταλαβαίνεις??? :x
Πρέπει να πάρεις χαμπάρι (και το λέω για τελευταία φορά), ότι δέχομαι να μου πεις πως δεν σου αρέσουν οι Floyd, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει όμως αν εσένα σ’αρέσουν ή όχι. ΔΕΝ με ενδιαφέρει να σε πείσω ότι οι Floyd είναι πάνω απ’τη μουσική.
Μ’ενδιαφέρει να μην ακούω μαλακίες του είδους " οι Floyd είναι υπερτιμημένοι"!

Και δικιά μου άποψη είναι ότι όποιος ακούει και νιώθει τους Floyd, γίνεται καλύτερος άνθρωπος αυτόματα!!
Οι Floyd μετέφεραν το συναίσθημα πάνω στο πεντάγραμμο κι εσύ μου λές για Focus? 8O
Πολύ καλό folk-rock συγκρότημα, αλλά δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τις εικόνες και το trip των Άγγλων.[/quote]

1ον Oι Floyd ειναι ΥΠΕΡεκτιμημενοι και αμα βλεπω καποιον να διαφωνει απλα θα το γραφω ξανα και ξανα και ξανα και ξανα…
και προσθετω ΞΑΝΑ οτι μ’αρεσουν ΠΟΛΥ!!!
2ον Μιλατε για μπαντες λες και ξερετε ενω εχετε διαβασει απο ενα σκατοπεριοδικο γιατι ολα σκατα ειναι η ενα σκατο review και το παιζετε εξυπνοι…
What The Fuck???
και διαβαζα και τα προηγουμενα ποστς.παρεξιγιεστε για πλακα…δε ξερετε να κανετε διαλογο…ειστε ανωρημοι να καταλαβετε καποια πραγματα του στιλ.
τι αλλο να πω, και μερικοι απο σας ειστε πανω απο 22…
ΕΛΕΟΣ!!!

Δηλαδή το 22 είναι το σημείο G της ωριμότητας;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για πές όσον αφορά τους Floyd, που θεωρείς ότι υπερεκτιμήθηκαν;

Club 22, 22 Ιανουαρίου, Sweetness.-

Aυτό είναι σημείο G

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

otidipote apo nirvana (den kserw to telefteo kairo mou tin dinoun apistefta poli) exw petaksei apo to domatio mou otidipote afora tous nirvana(gia toso xodro kolima milame) :lol: :lol:

Προφανώς είσαι ή θέλεις να γίνεις μουσικός…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

matheno 7 xronia peripou mousiki kai fisika thelo na asxolitho kai epagelmatika