ma tora pragmatika ti mporei na axizoun mousika oi nirvana…?
mporei na xairete kapios ets gia na paixei enan pio hard ixo stin proti evdomada pou mathenei kithara…
alla pali kai afto me ton cobain stous 60 kitharistes…eleos… :evil: :evil: :evil:
κάπου πήρε το μάτι μου μια λίστα με τους καλύτερουθσ κιθαρίστες ever στην οποία υπήρχε ο kurt αλλά όχι ο jimmy hendrix… αυτό πως σασ φαίνεται???
Δες την υπογραφή μου και θα μάθεις ολη την αλήθεια
Οτι ο ενας ειναι Αγγλος , ο δευτερος ειναι μαναβης και ο 3ος ειναι Νορβηγος και σωζει κατι μαναβηδες σουηδους ??? :lol:
οτι ειναι ασχετοι αχρηστοι ανικανοι κ αλλα πολλα…
αλλα μαλον το ματι σου ειδε λαθος γιατι το το jimmy γραφετε jimi…
Οι U2 είναι τρελά υπερεκτιμημένοι. Μέτριο γκρούπ με λίγα καταπληκτικά κομμάτια και τους εκθειάζουν ως το καλύτερο ροκ εν ρολ συγκρότημα. Αν είναι δυνατόν.
Οτι ο ενας ειναι Αγγλος , ο δευτερος ειναι μαναβης και ο 3ος ειναι Νορβηγος και σωζει κατι μαναβηδες σουηδους ??? :lol:[/quote]
Το ότι ο πρώτος είναι Άγγλος είναι όντως πρόβλημα, το ότι ο δεύτερος έχει ένα τεράστιο κάλο ανάμεσα στους δύο ώμους, είναι επίσης αλήθεια και το ότι ο τρίτος είναι Νορβηγός το έχεις ξεχάσει από την ηλικία του 1 έτους… Ωστόσο κιθαριστικά και οι τρείς είναι Θεοί… Και το κυριότερο όχι Αμερικάνοι…
[size=6]Anekdoto.[/size]
symfwnw me ekseresh to josua tree pou eini ontws kalo.
den exeis akousei th diskografia u2. o bono ontws omws einai skateas an ka ixarismatikos skateas. sthn arxh htan kai apisteuta enoxlhtika faltsos se shmeio pou na spane tzamia.
epishs misw tous nirvana alla to nevermind eixe 10 singlakia.
ta ypoloipa sth lista ante ena megalo soukse - merika kai kanena. lx. ok computer.
Ντάξει οι U2 ενώ μ’αρέσουν αρκετά, θα συμφωνήσω πως είναι υπερεκτιμημένοι μέχρι αηδίας.Ειδικά τα 2 τελευταία άλμπουμς είναι μετριότατα και ο τύπος τα αποθέωσε.Δεν είναι το συγκρότημα που θα κάνει πλέον το μπάμ, όπως πχ είχε κάνει με την κυκλοφορία του POP.
Επίσης για μένα και οι REM είναι κάργα υπερεκτιμημένοι, αν και κάνα δύο δίσκοι τους είναι πολύ καλοί.
Όσον αφορά τους Nirvana, εγώ προσωπικά ακόμα ακούω που και που τους δίσκους τους και πραγματικά είχαν να προσφέρουν πολλά ακόμα. Και τι να λέει που ο Kurt δεν έπαιζε 45 σόλο ανά τραγούδι; Μόνο αυτό είναι; Το Nevermind δεν μπορώ να ο θεωρήσω υπερεκτιμημένο σε καμμία περίπτωση.Το πιο τραγικό είναι που εκείνη την περίοδο οι “μεταλλάδες” θεωρούσαν πως έκαναν κακό στο metal.Το μόνο κακό ήταν ότι μετά βγήκαν 215786946242034 συγκροτήματα που έπαιζαν σαν τους Nirvana.
Ρε γαμώτο, θυμάμαι μόνο τα 215786946242033.
Πάει γερνάω…
Μπορεί να 'ναι κι’άλλα και να μην τα θυμάμαι.
παλιες καλλες μερες…
τι ωραια που μαλωναμε τοτε…
μια φορα θυμαμε μαγαπουσεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς! τωρα σιωπη!
Χμ, η αλήθεια είναι ότι πάντα θεωρούσα το OK computer υπερ - τιμημένο. Επίσης συμφωνώ και με U2 που αν και τα πρώτο τους άλμπουμ ( Βoy ) είναι καταπληκτικό και γενικώς καμμία σχέση με τα υπόλοιπα, από εκεί και μετά όσο πέρναγε ο καιρός τόσο χειροτερευαν τα πράγματα (προσωπικά δεν μου αρέσει κανένας μετέπειτα δίσκος τους). Kατά τα άλλα η λίστα είναι ψιλοαπαράδεκτη. (Για Oasis δεν γνωρίζω/δεν απαντώ )
Αυτη τη στιγμή εχω πάθει σοκ απο κατι που ειδα και δεν δυναμαι να απαντήσω…
[SIZE=“6”][SIZE=“5”][SIZE=“4”]Υπερεκτιμημένο το
The Queen Is Dead???[SIZE=“5”]??[/SIZE][SIZE=“6”]??????????[/SIZE][SIZE=“7”]?????[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Απο ποιους ειν’ τουτο κοριτσι μ’??? :lol:
Οχι, αληθεια, δεν ξερω! ‘Η δεν μου’ ρχετε στο μυαλο…:-k
Διαφωνω καθετα τα περισσοτερα απο αυτα ειναι απλα δισκαρες τιποτα αλλο
The Smiths
Ναι the Smiths και ειναι απο τα πιο αγαπημενότερά μου αλμπουμς… ακου υπερτιμημένο… ολα τα
κομματια ειναι ενα κι ενα… να πέσει φωτιά να τους κάψει… αντε μη τα σπάσω ολα εδώ μεσα.
συγχύστηκα πάλι. πφ, αι σιχτίρ. [-X [-X
εδιτ: και φυσικά δε μένω μονο σε αυτό ε. Μου βγάζει υπερτιμημένο το Nevermind ρε φιλε, που δεν υπάρχει ανθρωπος που να μην το εχει λιωσει στο γυμνασιο… ακομα και για συναισθηματικους μονο λογους δεν μπορει να ισχύει αυτο. (και καλα δλδ δεν υπάρχει, λεμε τωρα),
μου βγάζει beatles, sex pistols και libertines… εντάξει, τι να πω. Αηδία.
Τι σχέση έχει το αν σου αρέσει κάτι με το αν είναι υπεριτμημένο?