Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Εκτός από αυτό, δεν μου αρέσει ο ήχος τους, είναι πολύ not-heavy στα αυτιά μου. Πιθανότατα, αν δεν άκουγα στραβομαριους στο σχολείο, και δεν μου προκαλούσε μιά κάποια νοσταλγία η μουσική τους, να είχα την ίδια άποψη και γι αυτούς τώρα. Οφφ τοπικ μάλλον βγήκαμε ε;

Άλλο ένα ελπιδοφόρο τόπικ που εξελίσσεται σε διαγωνισμό κακογουστιάς (και παραδοχής κιόλας).

:-k

?!?!?!?!?!!?

Εδώ γράφει αυτό που κατάλαβα?!?!?!??

???

Ποιο ‘‘Crimson Glory’’ ρε ΚΑΡΜΟΙΡΗ …!!! :blink:

Τι ειναι αυτα που λες ρε μαστορα, σε παρακαλω σοβαρεψου λιγο, ντροπη να διαβαζει ο κοσμος τετοια πραγματα !! Δεσμευσου να το ξανακουσεις οπωσδηποτε :!:

Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το [SIZE=“3”]Heart Of Steel[/SIZE] ???
Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το [SIZE=“3”]Azrael[/SIZE] ???
Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το [SIZE=“3”]Dragon Lady[/SIZE] ???
Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το [SIZE=“3”]Queen of the Masquerade[/SIZE] ???
Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το [SIZE=“3”]Lost Reflection[/SIZE] ???
Ειναι δυνατον να μην σου εκανε εντυπωση το (bonus) [SIZE=“3”]Dream Dancer[/SIZE] ???

Tετοιες δισκαρες εβγαιναν το 1986 κυριες και κυριοι !!!

…και καθεστε και ασχολειστε με το master of muppets …:lol2::p:lol2:

ντάξει, το Lost Reflection είναι έπος μέγιστο. Το δίσκο όμως τον βαριέμαι.

Ωραία πραγματα, ενδιαφέρουσες απόψεις…

οκ κάποια πράγματα σίγουρα είναι θέμα γούστου(ή κακογουστιάς:p:p) αλλά ρε πούστη μου μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα παρακάτω?

α) ρε Mandrake αν ήσουν εμπαθής με το Metal τότε δεκτό δε θα μου έκανε εντύπωση, αν δε γούσταρες Queensryche επίσης το ίδιο. Από τη στιγμή που λες ότι άλλα Queensryche Albums έχουν γαμηστερή μουσική ενώ είναι αυτό μάπα περιμένω να μου πεις ποια είναι τα καλύτερα από το Mindcrime albums των Ryche(μόνο για το Rage For Order θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο). Επίσης το Concept λογικό είναι να έχει B-Movie αισθητική, αμερικάνοι είναι οι Ryche όχι Άγγλοι και κάποιες καταβολές τους φαίνονται. Το θέμα είναι ότι με αυτή την ιστορία που έχεις σαν όχημα τι θα πείς και πως και σε αυτό θεωρώ ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά.
β) Σε Albums με τόσο μεγάλη ομοιογένεια σε ύφος, ροή και ποιότητα κομματιών μου είναι ακατανόητο να ακούω φράσεις του στυλ “Revolution Calling έπος αλλά τα υπόλοιπα για τα μπάζα”(αν έλεγε πχ απλά συπαθητικούλι πάει στο διάολο), δηλαδή για μένα το μόνο που κάνει νόημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το “όλα ή τιποτα”. Είναι σα να λες “μόνο το Highway to Hell μου αρέσει από AC/DC”. Δλδ αν μου πει κάποιος για το Powerslave το καταλαβαίνω, άλλη κλάση το ομώνυνο άλλη το Flash Of The Blade όπως και να το κάνουμε αλλά εδώ μου φαίνεται υπέρκουλο.

Σωστά points. Αυτό δε για το Rage ισχύει με χίλια…

Γράφει ακριβώς αυτό που κατάλαβες. Μάθε να σέβεσαι τη διαφορετική γνώμη.

Κουνάς και τον δείκτη σαν δάσκαλος όταν το λες αυτό?

Έλεος με αυτή την καραμέλα! Δεν έχει να κάνει με διαφορετική γνώμη εδώ, εμπαθή τύπε.

Πάντως ρε παιδιά ωραίο το Revolution Calling αλλά αν προχωρήσετε σε αυτόν τον δίσκο έχει πολύ καλύτερα κομμάτια, Mission, Suite Sister Mary, I Don’t Believe in Love και φυσικά το υπερέπος Eyes Of The Stranger…ρίχτε καμιά αυτιά πιο προσεκτική.:wink:

α)Επαναλαμβάνω και κοιτάξτε λίγο και τον τίτλο του θρεντ. Δεν είπα ποτέ ότι είναι μάπα ο δίσκος. Είπα ότι δε μου κάνει εντύπωση και τον θεωρώ κιτς. Το αν υπάρχουν λόγοι που τελικά είναι κιτς δε με απασχολεί. Ας απαγορευτεί στους Αμερικάνους να κάνουν concept δίσκους αν αυτό είναι το πρόβλημα (που δεν είναι). Ποια θεωρώ καλύτερα; Το “Rage” φυσικά, αλλά και το “Empire” και το “Promised Land”. Το “Warning” θα το έβαζα στην ίδια ποιοτητα απλά επειδή δεν έχει γίνει τόσο ντόρος όσο (αδικαιολόγητα) γίνεται για το O.M. το βλέπω με μεγαλύτερη συμπάθεια.

β)Όντως οι AC/DC έχουν παρόμοιο ύφος σε όλα τους τα κομμάτια. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα βρεθεί κάποιος που (δικαιολογημένα) μπορεί να πει ότι από το “For Those…” του αρέσει μόνο το ομώνυμο. Θα έχει άδικο; Έτσι και σε εμένα υπάρχουν κάνα δυο κομμάτια που μου αρέσουν κα τα υπόλοιπα περνάν χωρίς να ακουμπήσουν.

Πάντως ρε παιδιά ωραίο το Revolution Calling αλλά αν προχωρήσετε σε αυτόν τον δίσκο έχει πολύ καλύτερα κομμάτια, Mission, Suite Sister Mary, I Don’t Believe in Love και φυσικά το υπερέπος Eyes Of The Stranger…ρίχτε καμιά αυτιά πιο προσεκτική
Και μία ακόμα πιο προσεκτική θα αποκαλύψει το Breaking the silence, το καλύτερο του δίσκου. Ολόκληρη μπάντα ονόμασε άλλωστε!8)

Έντιτ:

Ρε μάντρεηκ, σόρυ αλλά πας καλά? Κιτς? Κιτς ο δίσκος-μανιφέστο? Είσαι και αριστερός πανάθεμά σε!

Σαν πολυ δεν τραβηξε αυτο το κακογουστο αστειο μερικων με το O:M ???

Tα πραγματα ειναι πολυ απλα:

[SIZE=“2”]Eyes Of A Stranger
Breaking The Silence
I Don’t Believe In Love
Revolution Calling
Spreading The Disease
The Needle Lies
Speak
Τhe Mission

[/SIZE]

[SIZE=“4”]ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ [/SIZE] :!::!::!:

(και αφησα και μια-δυο ακομη κομματαρες εξω, ετσι για να μην μας λετε υπερβολικους, λεγοντας ολα τα τραγουδια…)

Night*Sky αν δε σου κάνει κόπο, μοιράσου μαζί μας τη γνώμη σου για Bathory… :p:p:p

:stuck_out_tongue:

Σαφώς! Αλλά στο τέλος θα έγραφα όλο τον δίσκο! Τι να λέμε τώρα?! Δίσκαρος!

Όχι κουνάω τον μέσο. Ξεκόλλα και στο φινάλε μάθε να σέβεσαι ανθρώπους που έχουν ακούσει κάμποσες ώρες μουσικής παραπάνω απο εσένα έστω και μόνο λόγω ηλικίας. Τώρα αν εγώ είμαι ο εμπαθής και εσύ είσαι ο άνετος το καταλαβαίνεις καλύτερα και ο ίδιος.

Σόρρυ αλλά ψοφάω με το Bold.

Όσον αφορά την ομοιογένεια νομίζω ότι ανέφερα και το θέμα ποιότητας κομματιών μέσα. για το For Those About To rock το έχω ακούσει από πολλούς να μου το λένε αυτό που αναφέρεις(εμένα που δε μου αρέσουν θα σου πω ότι και αυτό χάλια είναι), για το Mindcrime μέχρι τώρα μόνο εδώ το είδα.

Για το κιτς μην το πεις ούτε του παπά, το 2112 σαν κακή διασκευή του Time Machine είναι.

Seven years of power
The corporation claw
The rich control the government, the media the law
To make some kind of difference
Then everyone must know
Eradicate the fascists, revolution will grow

The system we learn says we’re equal under law
But the streets are reality, the weak and poor will fall
Let’s tip the power balance and tear down their crown
Educate the masses, We’ll burn the White House down

[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ…!!![/SIZE]

:wink::wink::wink::wink: