Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Καλά το Momentary Lapse Of Reason δεν το σχολιάζω καν, σκέφτηκα κάποια στιγμή να το βάλω εδώ αλλά μετά αποφάσισα ότι δεν είναι ούτε για πλάκα album μεγαθήριο. Gilmour at his worst, sorry…

Το DSOTM και μένα δεν είναι η αγαπημένη μου Floyd κυκλοφορία ΑΛΛΑ έχει τραγουδάρες μέσα πώς να το κάνουμε. Time, Great Gig In The Sky, Us & Them, Brain Damage/Eclipse. Μην εκτίθεστε σας παρακαλώ! :stuck_out_tongue:

• άπειρο

Άντε μη τα πάρω και γίνουμε μπίλιες εδώ μέσα!!

Hello chess comrade! Χαιρομαι για την αποψη σου για momentary lapse of reason. Sorrow στο φιναλε τσακιζει!

Εχουν λιωσει τα κοκκαλα του μακαριτη απο καιρο, το πιο πιθανο ειναι να ετριξε οταν βγηκε το And Justice με ανυπαρκτο μπασο “διακριτικα” θαμμενο στο υπερπεραν της κονσολας! “πεθανα και οι αμπαλοι εγιναν αμπασοι” πιθανον να σκεφτηκε! μεγιστη μορφη, αν και νομιζω οτι η απολυτη καμμενη φυσιογνωμια ηταν ο - τοτε - mustaine. τωρα ειναι απλα καμενος.

αν και τα ιδια με τους αλλους θα πω κι εγω για το ΟΜ,η αληθεια ειναι οτι μπορω να καταλαβω οτι για τον οποιονδηποτε λογο σε καποιον μπορει να μην αρεσει το αλμπουμ.δεν μπορω ομως να καταλαβω πως μπορει καποιος να λεει οτι ειναι κενο μουσικα και στιχουργικα.ακομα και να απεχθανεσαι τους ryche,τουλαχιστον στιχουργικα δεν μπορεις να λες οτι ειναι χαλια.δηλαδη πρεπει να εισαι πολυ κολημενος για να το πεις αυτο,τη στιγμη που πολλες απο τις θεωρητικα μεγαλες μπαντες που ακουμε εχουν στοιχους του στυλ ‘‘αρχοντα των κουκλων’’,’‘εβγαλα το γουνινο βρακι μου,πηρα το σπαθι μου και γαμησα την λουσυ’’.ετσι νομιζω τουλαχιστον:-s.

επισης μονο εγω θεωρω το spreading the disease το καλυτερο του operation mindcrime?

Εεεεεϊ! Αγαπαμε γουνινα-δερματινα βρακακια. Την Λουσυ δεν ξερω αν την αγαπαμε, εχεις καμια φωτο?

Το spreading the disease γαμει καπιταλιστικες λουσυδες και θρησκευτικο σκοταδισμο.

“Religion and sex are powerplays
manipulate the people for the money they pay
selling skin, selling god
the numbers look the same on the credit cards”

\m/

:lol::lol::lol:Τους στίχους αυτούς τους έχεις διαβάσει ή απλά βαράς στο ψαχνό και ότι πετύχεις?

Βefore The Dawn καλά τα πας με τους 'Ryche αλλά please άσε τους Metallica ήσυχους!!! :wink::stuck_out_tongue:

το αρχοντα των κουκλων ειναι περιπου το master of puppets.το αλλο δεν υπαρχει,αλλα ειναι δικης μου επινοησης:p.

Όπα! Τώρα το παρατήρησα αυτό. Τί λες, αγαπητέ; Συνειδητοποιείς ότι τώρα πρέπει να γονατίσεις μπροστά στο βινύλιο του «Leeds» και να ψάλεις εβδομήντα φορές το ?We Will Fall? των Stooges, για να εξιλεωθείς από την ύβρη; Το κόνσεπτ του Tommy είναι απογείωση της έμπνευσης και ίσως μια από τις ποιητικότερες συλλήψεις, από αυτές που δεν παραδίδονται στο μελό των θεματικών άλμπουμ.

Συνεπαρμένος από όσα διάβασα χθες για το OM σηκώθηκα το πρωί και το έβαλα στο CDplayer. Λέω μήπως έχω λάθος τόσα χρόνια και είναι ένα ρηχό κατασκεύασμα κι εγώ ο μπαγλαμάς νόμιζα τα ανάποδα κι έχανα τζάμπα το χρόνο μου λιώνοντάς το;

Βρε ΟΥΣΤ!!!

Θεωρείς ανέμπνευστους τους στίχους του Master Of Puppets ?

γενικοτερα οχι,αλλα ο τιτλος και το ρεφραιν δεν ειναι και κορυφαιοι.προσωπικη αποψη,ισως και να ειμαι λαθος.

Σόρρυ αλλά είναι πανέξυπνοι.

Μάλλον είσαι λάθος γιατί ο τίτλος αναφέρεται σε αυτόν που κινεί τις μαριονέτες και όχι στον “άρχοντα των κούκλων” και γενικά οι στίχοι έχουν να κάνουν με τα ναρκωτικά.

maybe yes,maybe no.βεβαια για να κανω και την αυτοκριτικη μου πριν μιλαγα για αυτους που δεν τους αρεσουν οι στιχοι του ΟΜ,αλλα τωρα κανω και εγω τα ιδια με το master of puppets,αφου ειναι κατι κοινα αποδεκτο.

εντιτ:η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε μικρη ηλικια και ισως δεν εχω αντιληφθει πληρως τους στιχους σε καποια τραγουδια.με το σκεπτικο που το εθεσε ο κρις π,αλλαζει και η σταση μου ελαφρως για τους στιχους.

Παιδια οι στίχοι του Μαστερ είναι άπιαστο όνειρο για κάθε στιχουργό! Ειδικά στην ηλικία που το έγραψε ο Hetfield!

Αχαχαχαχα Diskovolos έγραψες με το thread, τα εσώψυχα του forum βγαίνουν στην φόρα, με soundtrack το Inner Self, αν το κάθε post είχε και ήχο θα ήταν το τέλειο, δεκάδες κραυγές “καραφλιασμένων με αυτά που βλέπουν” μεταλλάδων, προδωμένων από “άθεους” συμφορουμίτες που ασκούν το δικαίωμα τους να είναι άμπαλοι, και μπράβο σε όσους το κάνουν, αν ήταν έτσι όλοι θα άκουγαν ακόμη ΜΟΝΟ black sabbath γιατί “τα έπαιξαν” όλα πρώτοι…και καλά…

Αυτό το thread είναι ότι πρέπει για να καταλάβουμε όλοι, και εγώ μέσα, τι σημαίνει ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ την “προσωπική γνώμη” του καθένα, ότι και να ακούσεις. Αυτιά είναι αυτά, ότι θέλουν ακούν…

Δικαίωμα στην αμπαλίαση έχουν όλοι ρεεεεεε,
λοιπόν,

Χ στους Sabbath γενικότερα, δεν μου έκαναν ΠΟΤΕ εντύπωση, μάλλον γιατί ότι έπαιξαν τα είχα ήδη ακούσει από άλλους άσχετα που τα έπαιξαν πρώτοι, τι να κάνουμε τώρα…

X στο Number of the Beast, ποτέ δε μου έκανε την τρελή εντύπωση, ειδικά το ομώνυμο κομμάτι ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσα να δεθώ με το άλμπουμ, το Powerslave όμως το έχω σε καμβά στον τοίχο, βεβαίως βεβαίως…

Χ στα album των Priest πρίν το Painkiller, δεν μου έκαναν κούκου όσες φορές έτυχε να ακούσω, όταν τελειώσω όμως το προσεκτικό άκουσμα όλων των δίσκων που “έπρεπε αλλά δεν έκατσε” να ακούσω μάλλον θα αλλάξω γνώμη…

Χ στα Load και Reload…ώπ άκυρο…για άλμπουμ μεγαθήρια είπαμε…
Χ σε όλα τα άλμπουμ των Mastodon…ώπ άκυρο…για άλμπουμ μεγαθήρια είπαμε…

Επίσης ένα μεγάλο [SIZE=“5”]Χ[/SIZE] στο Chaos A.D. , ένιωσα τρείς φορές χειρότερα κι από το ξενέρωμα που έφαγα με το Βlack Αlbum, και τουλάχιστον το Black Album είχε κάτι να πεί στην τελική αν και δεν ήταν Metallica, το Chaos AD τι ήθελε να πεί δεν μας είπε…

Το θάψιμο του αιώνα, ααααχχχχχ τα είπα και ξαλάφρωσα…ας με κάψει ο Tyr τώρα…

Όχι δεν μου σηκώνεται τίποτα με το Strange Deja Vu. Καλό κομμάτι είναι. Το Fatal Tragedy επίσης αλλά τίποτα παραπάνω. Το One Last Time είναι απλά τραγικό με τελείως νηπιαγωγείου ρεφραίν. Το Spirit Carries On το βρίσκω ξενέρωτο αλλά είναι κομματάρα μπροστά στο Through Her Eyes το οποίο δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Το Finally Free μου αρέσει πολύ. Το Βeyond this Life έχει από τα πιο κοινότυπα riff ever. Βασικά δε νομίζω να έχω βαρεθεί τόσο σε άλλα κομμάτια των Theater όσο σε αυτό. Το Dance of Eternity έχει κάποια καλά σημεία. Αυτά. Το ξέρω ότι η άποψή μου δεν είναι πιο βαρυσήμαντη από των περισσοτέρων που εκθειάζουν το συγκεκριμένο album αλλά το νόημα αυτού του topic αυτό είναι. Δεν νοιώθω κάποια ενοχή για αυτά που έγραψα. Εδώ κάποιος άλλος ανέφερε το For those about to rock σε αυτό το thread. #-o#-o Είμαι ανοικτός σε δριμύτατη “κριτική” :slight_smile:

θα σου φαω το συκωτι με αμιτα φαν και θα ουρλιαζω hail to the queen of the masquerade πανω απτο πτωμα σου

Εγώ πάλι νομίζω ότι ελάχιστοι έχουν απαντήσει on topic σε αυτό το θρεντ.

Λέει για άλμπουμ-μεγαθήρια που δεν μας έκαναν εντύπωση, όχι για άνεμπνευστους δίσκους σκουπίδια από μπάντες που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν μας άρεσαν.

Καταλήξαμε λοιπόν κι εδώ σε μια ακόμα βερσιόν του “κορυφαίοι καλλιτέχνες που δεν σας αρέσουν” όπου κάθε κολλημένος μπορεί να βγάλει το άχτι ακόμα μια φορά και να υποδείξει στη μάζα τη μοναδικη αλήθεια που κατέχει και που οι πολλοί δεν ξέρουν.

ααααααααχ
το 'φχαρστιθηκες?
με τις υγειες σου τεκνον
dont forget to flush!