Αχαχαχαχα Diskovolos έγραψες με το thread, τα εσώψυχα του forum βγαίνουν στην φόρα, με soundtrack το Inner Self, αν το κάθε post είχε και ήχο θα ήταν το τέλειο, δεκάδες κραυγές “καραφλιασμένων με αυτά που βλέπουν” μεταλλάδων, προδωμένων από “άθεους” συμφορουμίτες που ασκούν το δικαίωμα τους να είναι άμπαλοι, και μπράβο σε όσους το κάνουν, αν ήταν έτσι όλοι θα άκουγαν ακόμη ΜΟΝΟ black sabbath γιατί “τα έπαιξαν” όλα πρώτοι…και καλά…
Αυτό το thread είναι ότι πρέπει για να καταλάβουμε όλοι, και εγώ μέσα, τι σημαίνει ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ την “προσωπική γνώμη” του καθένα, ότι και να ακούσεις. Αυτιά είναι αυτά, ότι θέλουν ακούν…
Δικαίωμα στην αμπαλίαση έχουν όλοι ρεεεεεε,
λοιπόν,
Χ στους Sabbath γενικότερα, δεν μου έκαναν ΠΟΤΕ εντύπωση, μάλλον γιατί ότι έπαιξαν τα είχα ήδη ακούσει από άλλους άσχετα που τα έπαιξαν πρώτοι, τι να κάνουμε τώρα…
X στο Number of the Beast, ποτέ δε μου έκανε την τρελή εντύπωση, ειδικά το ομώνυμο κομμάτι ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσα να δεθώ με το άλμπουμ, το Powerslave όμως το έχω σε καμβά στον τοίχο, βεβαίως βεβαίως…
Χ στα album των Priest πρίν το Painkiller, δεν μου έκαναν κούκου όσες φορές έτυχε να ακούσω, όταν τελειώσω όμως το προσεκτικό άκουσμα όλων των δίσκων που “έπρεπε αλλά δεν έκατσε” να ακούσω μάλλον θα αλλάξω γνώμη…
Χ στα Load και Reload…ώπ άκυρο…για άλμπουμ μεγαθήρια είπαμε…
Χ σε όλα τα άλμπουμ των Mastodon…ώπ άκυρο…για άλμπουμ μεγαθήρια είπαμε…
Επίσης ένα μεγάλο [SIZE=“5”]Χ[/SIZE] στο Chaos A.D. , ένιωσα τρείς φορές χειρότερα κι από το ξενέρωμα που έφαγα με το Βlack Αlbum, και τουλάχιστον το Black Album είχε κάτι να πεί στην τελική αν και δεν ήταν Metallica, το Chaos AD τι ήθελε να πεί δεν μας είπε…
Το θάψιμο του αιώνα, ααααχχχχχ τα είπα και ξαλάφρωσα…ας με κάψει ο Tyr τώρα…