To κόμπλεξ του αιώνα.
Φεστιβάλ κακογουστιάς και κόμπλεξ εδώ μέσα.
Έχω κάποια νέα για σας: ΔΕΝ γίνεται να θεωρείτε άλμπουμ όπως το Ο.Μ. ή το Master of Puppets πατάτες.
Προσπαθήστε να δείξετε τις απύθμενες μουσικές γνώσεις σας και γενικά το πόσο γαμάτοι και διαφορετικοί είστε με κάποιον άλλον τρόπο, έτσι καρφώνεστε.
operation mindcrime-δεν ειναι πως δεν μαρεσει,αλλα με το ντορο που ειχα ακουσει να κανουν για αυτο το αλμπουμ,το χωνω και μετα το ξαναγγιξα μετα απο 1-2 χρονια…ωραια κομματακια,πλακα εχει το σεναριο,πλεον το ακουω κανα καλοκαιρι σταμαξι για χαβαλε…(το υπερβολικο hype βσκ μου το χαλασε πολυ και με ξενερωσε)
Βλακ αλμπουμ-δεν ειχα ποτε κανα τρελο κολλημα με μεταλικα,το κιλ εμ ολ ειναι μαλλον το αγαπημενο σιντι απο αυτους,το βλακ μου το ειχαν παρει δωρο και το χαρισα…
Dreamαυνανς-images and words(+ολα τα αλλα,απλα μονο αυτο εχω αυθεντικο)-αν και προγκ ροκ λατρευω,με το προγκ μεταλ εχω προμπλεμ,και οι DREAMTHEATRE ειναι ο εχθρος!!:pΔεν αντεχω νοτα,θελω να κουτουλαω τοιχους οπωτε ακουω φωνη Λαμπρη και αυνανισμους απο τους αλλους…βαλε μου Θιατρ και Μανογουορ,και με εχεις κανει να ξεριζωσω τα @@ μου με τα χερια μου…
number of the beast-μου αρεσουν 3-4 κομματια,μετριος πολυ δισκος,ευτυχως το ακουσα μετα απο τα κλασσικα υπολοιπα και δεν ξενερωσα απο την αρχη…
TOMMY-WHO-το σιχαινομε αυτο το cd…βγαζω σπυρια και το θεωρω απιστευτη μ@λ@κια…τα υπολοια τους κλασσικα cd προσκυνω,αυτο θελω να αγορασω καθε κοπια του και να αρχισω να τις σπαω μια-μια
Judas priest-british steel-…2-3 κομματια,τα αλλα γτπ…(United united united we stand…)
illusisons 1 k 2-σκατα δισκοι,λιγα κομματια αξιζουν…
Ολα τα κλασσικα Power-epic-smurf-γτ…ε,ειναι αυτα που ειναι,νοτ μα’ι’ θινγκ…
be back later με αλλα διαφορα,και πιο κοντα σε αυτα που οντως ακουω,και οχι σε αυτα που ακουγα στα 18 μου…
Αφού για άλμπουμ μεγαθήρια είπαμε…whats the problem?
Εδώ τα μισά posts λένε ότι το Operation Mindcrime είναι γτπ, οι Mastodon σε χάλασανε?
Βασικά υπάρχει μια χαώδης διαφορά μεταξύ του “πατάτα” και του “δεν μου κάνει”, γιατί και μένα το O:M δεν είναι καν στους 100 αγαπημένους μου δίσκους.
Εδώ τα μισά posts λένε ότι το Operation Mindcrime είναι γτπ, οι Mastodon σε χάλασανε?
Όχι ,το κόμπλεξ με χαλάει.
Ναι, έχεις δίκιο.
Δεν εννοούσα προφανώς κάποιον που θα πει απλά: “δε μου αρέσει το τάδε” αλλά κάποιον που θα κράξει άσχημα κάτι πολύ αποδεκτό στο ευρύ κοινό απλά για να ξεχωρίσει ο ίδιος. Και υπάρχουν πολλά τέτοια ποστ εδώ μέσα.
Λατρευω τον σεβασμο σου στην διαφορετικη αποψη χρυσο μου.
Μηπως να σε προτεινουμε καλλιτεχνικο διευθυντη του Φεστιβαλ?
Κακογουστια και κομπλεξ δεν ειναι η διαφορετικη αποψη, αλλα ο τροπος εκφρασης και σκεψης, ακομα και με μια αποψη που ενδεχομενως να συμφωνουμε. (βαθυστοχαστο)
άμπαλος.
\m/
Νομίζω πως μετά και το δεύτερο μου ποστ εδώ πριν λίγο (διευκρίνηση σε σχόλιο του Κρισπ) το σχόλιο σου αυτό θεωρείται στην καλύτερη των περιπτώσεων ηλίθιο.
Αλλά, πάμε πάλι, γιατί ξύπνησα με υπομονή.
Σέβομαι το γούστο του καθενός. Φακτ.
Αλλά το ανελέητο θάψιμο σε κάτι που είναι σημαντικό, όπως και να το κάνεις, προκαλεί. Εντάξει δε σου αρέσει, πολύ καλά κάνεις. Αλλά δεν είναι κανά αλμπουμάκι της πλάκας. Βγάλε τα απωθημένα σου κάπου που σε παίρνει.
Εντάξει τώρα;
ενταξει. Στην ουσια το ποστ μου γραφτηκε σχεδον ταυτοχρονα με την διευκρινηση σου. Αρα οχι ηλιθιο, απλα ετεροχρονισμενο 8) αυτο με το “καλλιτεχνικος διευθυντης” ηταν σουξεδιαρικο παντως, δεν μπορεις να πεις.
απο κει και περα, δεν εθαψαν ολοι ανελεητα το μαστερ ή το Ο-Μ. Ενταξει υπηρξε un peu de ειρωνια και λιγο ξεμαλλιασμα, αλλα we all hide a katina inside! :lol:
Σοβαρα παντως, ακομα και η ιδια η εννοια του “σημαντικου δισκου” δεν ειναι νομος του κρατους ή θρησκευτικο τοτεμ. Η υπομονη παντως οσων γουσταραν manowar και μεγαλωσαν με το αντιμανουορικο μενος που εξεπεμπαν δαπρυσιοι ρητορες του παλαι ποτε μεταλ χαμερ εχει σμιλευτει ανεξιτηλα, για αυτο με βλεπεις να μιλαω σαν τον Γκαντι.
Μην τσακώνεστε, είστε κι οι δυο καλά παιδιά.
Ο ifrit έχει ένα δίκιο για το Master of Puppets, θα στα λεγα και γω (χύμα και τσουβαλάτα να ‘ουμ’!) αλλά τα βρίσκουμε στα adventures.
Βρε chillout λίγο, λίγο γαρνιτούρα βάζει ο καθένας, από τον τίτλο του thread καταλαβαίνεις ότι εδώ θα δείς πράματα και θαύματα, δηλαδή τι ήθελες…να βλέπεις post του στυλ "εεε…συγγνώμη…δεν μου πολυάρεσε το And Justice For All…να τόσο δα…εε…και πάλι…συγγνώμη…[SIZE=“1”]φεύγω τώρα[/SIZE]…[SIZE=“1”]γειά.[/SIZE]…) ??
Κοίτα, υπάρχουν σημεία που υπάρχει αντικειμενικότητα στην τέχνη. Αντικειμενικά
Δηλαδή ναι, το Master of Puppets είναι δισκάρα, είναι γεγονός :Ρ
Σε τέτοια ακραία παραδείγματα, για να το θέσω καλύτερα.
Όσο γι’ αυτό που λες για το μένος εναντίον των Μάνογουορ, πραγματικά με ενοχλεί πάρα πολύ. Αλλά είναι οφφ-τόπικ.
Λοιπον να σχολιασω και εγω αυτα που διαβασα…
Για το 1ο θα σου πω οτι γουσταρω τα πρωτα των Manowar και το συγκεκριμενο μου φαινεται το πιο βαρυ και ασηκωτο, πολυ αργο σε σημεια και γενικα δεν με τρελαινουν τα κομματια που εχει. Για το 2ο διαφωνω καθετα, οχι και ανεπνευστη η 2η πλευρα του Master Of Puppets, το αντιθετο… Ειναι ανεπνευστα το Disposable Heroes, το Leper Messiah και το Orion? Και σου φαινονται καλυτερα τα Escape και Trapped Under Ice , που δεν ειναι για πεταμα, αλλα δεν συγκρινονται καν? Στο 3ο συμφωνω, οπως και στο 4ο εν μερει… Το Seventh Son Of A Seventh Son ειναι ο αγαπημενος μου δισκος και οντως ο πιο ωριμος και ‘‘αλλου’’ με την καλη εννοια των Iron Maiden. Αλλα ο Steve Harris, εχει γραψει και σε αλλους δισκους κορυφαιους στιχους, θα μου παρει 2 σελιδες να αρχισω να αναφερω… Αλλα σε ολα τα αλμπουμ τους εχει γραψει καλους στιχους, ειδικα για φιλοσοφικα ζητηματα και ιστορικα…
Οσο για τους στιχους του Master Of Puppets, που αναφερθηκε, ειναι απλα μεγαλειωδεις… Ο James σε αυτο τον δισκο ωριμασε αποτομα στιχουργικα και ολα αυτα που εγραψε μυριζαν εμνευση και στιχουργικο ταλεντο απο χιλιομετρα. Ασχολειται με το θεμα των ναρκωτικων και την εξαρτηση απο αυτα που μετατρεπει τον ανθρωπο σε ενα αβουλο ον, ασχολειται με την ‘‘φυλακη’’ στην οποια ειχαν καταντησει τα ψυχιατρικα ιδρυματα και την στερηση της ελευθεριας του ατομου. Ακομα μιλαει για την αξια της ανθρωπινης ζωης εν καιρω πολεμου,που ολοι γινονται πια αναλωσιμοι λες και ειναι υλικα και δεν εχουν ζωη, με τους tv preachers και την προσπαθεια χειραγωγησης των μαζων… Απλα καταθεση προβληματισμων και σχολιων με πανεξυπνο τροπο.
καπου ειδα να αναφερουν το hammerheart, απλα εχουν συνωμοτησει ολα τα αδερφατα των ιπποτων με πυγμη και αποφασιστικοτητα να γκρεμισουν τα παντα.
Φιλικα παντα:p
παντως μου κανει εντυπωση τοσοι πολλοι να λεν αρνητικα για το mindcrime…anyway
Γελαει Toshiban
Καλά η ηλικία δεν έχει να λέει.Οι στίχοι του Magnetic σαρέσουν πιο πολύ απαυτούς του Justice ή του Master πχ?
Ον τόπι τεράστιο το Master αλλά θεωρώ καθόλα σεβαστή την άποψη κάποιου που θεωρεί το υπερεπος Ride καλύτερο…
Απτα καλύτερα thread του forum btw…
να βαλω κι εγω αλλο ενα λιθαρακι…
gutter ballet… αν εξαιρεσω το ομωνυμο και το the unholy ολος ο υπολοιπος δισκος μου φενεται αδιαφορος και γενικα μετα το τιτανομεγιστο MOUNTAIN KING οι savatage αρχισανε να πεφτουν με μερικες εξαιρεσεις καποια κομματια διασπαρτα. ας με συγχωρεσει ο θεος CHRISS εκει που βρισκεται!!!