Σιγουρα ρε ισχυει,αλλα εδω μιλαμε πως το ακουσα σε μια εποχη που ακουγα κλασσικο μεταλ και τα συναφη,με την πιο θετικη διαθεση που θα μπορουσα να εχω…πριν καλα καλα το ακουσω πιστευα πως θα ειναι το υπερτατο αλμπουμ που ειχα αγορασει και το ειχα βαφτισει αριστουργημα…αλλα μπα…το βαριεμαι ελεεινα σε γενικες γραμμες…τωρα μετα απο τοσα χρονια,απλα μου κανει αδιαφορο-δεν ξερω καν που το εχω-…
[QUOTE=pumpkin;772090
Βεβαια οκ,ξερω κι εγω τι εστι πρηξιμο περι μεγαλειου καποιο δισκου οποτε μιση ευθυνη δικη σου,μιση αυτου που σε επρηζε:p
Επρεπε να στο βαλει μια μερα κρυφα στο ντισκμαν,να πας να πατησεις το play και να νιωσεις.[/QUOTE]
Ειλικρινά, δε θυμάμαι να σ’ έπρηξα ποτέ ιδιαίτερα για το OΜ. Το μόνο που θυμάμαι είναι να με ρωτάς γι’ αυτό κι εγώ απλά να σου λέω “ένα από τα καλύτερα albums ever. Τράβα να τ’ ακούσεις”. Αυτό! Για δύο συγκροτήματα σ’ έχω πρήξει στην ιστορία της φιλίας μας: Tool και Pain of Salvation. Έχεις κάτι να πεις για αυτό το πρήξιμο; :D:p
ασε μωρη λουμπινα,δεν θυμασε για το ποσο γ@μ@ει η γκομενα που τραγουδαει στο eyes of a stranger-ποιο ηταν,ή το οτι το κονσεπτ αγγιζει wall,ποσο γαμω στη μαλακασα θα ειναι και μλκιες…φτου σου,σαλτιμπαγκε,προσπαθεις να ξεφυγεις απο τις ευθυνες που σε βαραινουν,χοχλιε:p…
για τα αλλα 2 πρηξιματα,καλα εκανες,σε ευχαριστω ακομα8)…
(να σε αγγιζε και κανα δικο μου πρηξιμο ρε γμτ ποτε,αλλα ματαια,παρα ημουν νγαιη για σενα τλκ:p)λυγμ λυγμ,κλαψ κλαψ…
Ποιά Μαλακάσα ρε βόδι Λουπέν, το ΟΜ το χες ακούσει στάνταρ πριν από το Rockwave του 2004!
Τα άλλα που λες δεν τα θυμάμαι, αλλά εδώ δεν τα θυμάσαι ούτε συ! :lol:
Και για να το χοντρύνω, το ποιός έχει σπάσει το μπούτσο ποιού σχετικά με το ΟΜ μπορώ να αφήσω στους συμφορουμίτες μας να το κρίνουν, αν μου επιτρέψεις να μοιραστώ μαζί τους τις αναμνήσεις από ακτοπλοϊκό ταξίδι στην Κρήτη, στο οποίο έχεις μαζί σου τετράδιο και εκεί που σκιτσάρεις διάφορα σε πιάνει ένα κόλλημα με τη Sister Mary και κάνεις ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ συνειρμούς που συμπεριλαμβάνουν γνωστά “καλόφημα” νυχτερινά μαγαζιά του Ηρακλείου, + τα… ανάλογα σκίτσα.
βρε γροθε,αυτο λεω,ball-breaking για το ποσο υπεργαμαει,ωστε να το ακουσουμε και στο μαλακασα 2004 και να νιωσουμε…ζητα καμια αδεια γτ εχεις θολωσει…οσο για τα σκιτσα,αμα τα βρω θα τα ποσταρω στο τοπικ με τα σκιτσα να γελασει ο καθε πικραμενος…μλκ,ειχα μεγαλουργησει,μ@@ναρα την ειχα κανει…
Λοιπόν,όποιοι είπαν για Tommy και Ziggy Stardust να έρθουν να τους τις βρέξω τώρα.
Ον τόπικ:Fear of the Dark,Black album(τόσο αδιάφορο όσο και τα επόμενα).
για συγκρισεις με τραγουδια μιλαω. συγκρισεις παιζουν πολλες, μεταξυ αλμπουμ, μεταξυ μπαντων, μεταξυ εταιριων. το να παιρνεις δυο αλμπουμς και να βαζεις ενα-ενα τα κομματια μεταξυ τους ειναι κουτο και δεν οφελει, γιατι εδω δεν τα βρισκεις με τα αλμπουμς θα τα βρεις με τα τραγουδια; κι αν ειχαν εισαγωγη τι θα γινοταν ή διαλυματα-κομματια; τον βρισκω παιδαριωδη το τροπο σκεψης. επισης εδω θα μεινω να σας κανω τη ζωη δυσκολη.
Mπα καθόλου δύσκολη δεν μας κάνεις τη ζωή. Παιδαριώδες περισσότερο είναι να συγκρίνεις δίσκους παρά τραγούδια. Η μουσική δεν έχει να κάνει τίποτα με την έννοια δίσκος. Ο δίσκος είναι ένα μέσο αποθήκευσης που ακόμα και ως τέτοιο έχει χάσει πια την αξία του. Η τεχνολογία προχωράει και δεν τον χρειάζεται.
Υ.Γ: Επίσης ξεκολλείστε με τη σύγκριση που έκανα με τα κομμάτια. Πιο πολύ για χαβαλέ έγινε και το έγραψα κιόλας. Δεν πιστεύω στις συγκρίσεις αλλά με αυτές παιρνάμε την ώρα μας σε αυτό το forum
Επισης πολλα αλμπουμ δεν ειναι απλα ενας σωρος απο διαφορετικα τραγουδια μαζεμενα μαζι. Πολλα εχουν να πουν μια “ιστορια” με ολλα τους τα τραγουδια.
Ενα τυχαιο παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι το Scenes from a Memory των Dream Theater. Ε εκει δε μπορεις να σπασεις τα κομματια και να τα συγκρινεις ενα ενα με κομματια αλλου αλμπουμ.