Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

Μη ρε Γιώργο, μην το κάνεις αυτό ρε, θα με πάρουν τα ζουμιά…
Το δεύτερο metal album που άκουσα στη ζωή μου…

το πρώτο ποιό ήταν…

τι μην το κάνω .
η ζημια έχει γίνει τώρα ,παει.

αυτό το album δεν το ξεχνάς ουτε με λοβοτομή.

[SPOILER]λίγο off topic ,αλλά με έπιασε η νοσταλγία ,
το defenders το είχαμε ανακαλύψει με τον κολήτο στο γυμνάσιο
,παρέα με bark at the moon ,ομωνυμο wasp και piece of mind απο
κασσετες .
και μέτα άρχισε να μακραίνει το μαλλί .να ζωγραφίζουμε “τέρατα” στα θρανία
και άλλα ωραία. [/SPOILER]

Το γαμησες και ψοφησε εδω!

Kατα τα αλλα, εχω πει πως αγαπημενο Priest αλμπουμ ειναι το Screaming. Αν και ακουσα πρωτο το British Steel, την πλακα που επαθα με το SFV ακομα την θυμαμαι. Μαλλον χανει συγκριτικα με το Defenders αλλα ειναι πρωτο στην καρδια μου…

Α ρε αλητες, αντε παλι Priestmania all day long! Και καποτε πρεπει να ακουσω και Sin After Sin.

Τους αγαπω.

πρώτο μεταλ αλμπουμ ήταν στη τρυφερή ηλικία των 12 ετών το a real live one (στην τύχη επειδή μου άρεσε το εξώφυλλο :lol: )

Ρε παλτα, μιλατε τοσην ωρα για το Defenders και δεν εχετε αναφερει το καλυτερο κομματι του δισκου;;;

Με πωρώσατε, όταν γυρίσω σπίτι θα το βάλω στα τέρματα! ΔΙΣΚΑΡΑ το Defenders, σίγουρα στα 3 καλύτερα Priest(με Sad Wings… και Painikiller(?) ) :metal:

μια απορία που είχα πάντα: το βινύλλιο hell bent for leather που έχω,έχει καμμία συλλεκτική αξία???

Είναι η αμερικάνικη έκδοση του Killing Machine, δεν νομίζω να έχει και πολύ μεγάλη συλλεκτική αξία.
Ας μην ξεφύγουμε όμως άλλο από το topic… :slight_smile:

Παυσίπονος φυσικά.

Ε άντε τί περιμένεις!

Κλασσικός άκυρος σκώληκας.

Κομματάρα, αλλά δε συγκρίνεται καν με τα κομμάτια της πρώτης πλευράς.

Απλά είναι ο αμερικάνικος τίτλος του δίσκου. Ό,τι συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κανείς τώρα.

Για εμενα παντως ο καλυστερος μεταλ δισκος εβερ ειναι το painkiller (οχι δεν ειμαι απο τους ψαγμενους που προτιμουν το ram it down ξερω γω:p ).

Απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι απελπιστικά τελειος δισκος. Οι συνθεσεις, η ατμοσφαιρα, ολα. Δεν γινεται να τα εχει γραψει ανθρωπος αυτα τα πραγματα. Απλα δεν γινεται. Και ηρθε μετα απο 2 μετριοτατα αλμπουμ.

Για εμενα το Μεταλ εχει 2 αξιωματα:

• Δισκο σαν το painkiller δεν εχει

• Οποιος δεν γουσταρει motorhead ειναι φλωρος.

το ξέρω οτί είναι το αμερικάνικο killing machine, είπαμε :stuck_out_tongue:
απλά επειδί απο βινύλια κτλ δε πολυ είχα επαφή, τον είχα ανταλαξεί τον δίσκο με την βιντεο κασετα metal works.(κι είχα την απορία μηπως με φάγανε :lol:)

Nαι,κράτα το.
Γενικά στους δίσκους βινυλίου πολλές φορές οι Αμερικάνικες εκδόσεις έχουν κάποιο ενδιαφέρον,αν μιλάμε για συγκρότημα από Αγγλία ή γενικά από Ευρώπη.
Έχω την εντύπωση πως είχε προκύψει πρόβλημα με την Columbia,και συνεπώς με την CBS,και όπως αναφέρει και ο Γράκχος,άλλαξε η ονομασία.Παρόλα αυτά περιέχει και διασκευή το The Green Manalishi των Fleetwood Mack και του τεράστιου Peter Green φυσικά!Βέβαια όλα αυτά μπήκαν και πιο μετά στην UK version αλλά στο cd,χωρίς πάλι να είμαι σίγουρος.

Edit:Α είδα ότι το έχεις δώσει.Κρίμα!

δεν το χω δώσει! το πήρα δίνωντας πριν καμμία 12αρια χρόνια την βιντεοκασετα metal works των priest! καλα δεν έκαμα? :lol:

εγώ πάλι πιστεύω πως η βιντεοκασσέτα είναι αρκετά πιό σπάνια σε σχέση με το βινύλιο το οποίο βρίσκεται σχετικά εύκολα και σε νορμάλ τιμή

την έχψ κρατήσει σε κοπια τουλάχιστον.απτα ολότελα!

θα το 'μολογησω…Megadeth - Peace Sells But Who’s Bying… δεν μου κανει τιποτα λεμε…

Oμολογω οτι κ εμενα στα πρωτα 2-3 ακουσματα δε μ χε κανει ιδιαιτερη εντυπωση (και ηταν μαλιστα το πρωτο αλμπουμ Megadeth που εκατσα να ακουσω πριν 4-5 χρονια να δω τι παιζει με αυτους τους Megadeth:p:p)…Πλεον ειναι το fav μου μετα το RIP!!

Οσο περισσοτερο το ακουσεις ομως θα δεις οτι θα σ αρεσει…:wink:

Ψαχνω να το πουλησω απεγνωσμενα. :stuck_out_tongue:

[B]φιλε μου του εδωσα αρκετες ευκαιριες αλλα τιποτα… το εχω σε κασετα απο το 1997, το ακουω που και που αλλα…nada![/B]