[B]Μη με κοιτας εμενα, προτιμω να παρω 2 σουβλακια !![/B] :lol:
:!::!::!:
Το πουλάς;
To πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Lateralus των Tool.Βέβαια ούτε Tool είχα ακούσει πριν απ’αυτό, ούτε και τέτοιου είδoυς μουσική άκούω γενικά(προγκ ροκ-αρτ ροκ-δεν ξερω και γω πως λεγεται-ροκ).Δεν είναι ότι δε μου άρεσε αλλά με αυτά που είχα διαβάσει για το δίσκο αυτό περίμενα να με αφήσει άφωνο.Δεν είναι ότι δε μου άρεσε, ίσα ίσα είχε κομμάτια που τα γούσταρα πάρα πολύ όπως the grudge,schism,parabola(κυρίως αυτό), αλλά άφωνο δε μ’άφησε.Ομολογώ βέβαια πώς δεν το άκουσα πάνω από 5-6 φορές,ίσως να φταίει κι αυτό. A δεν έχω τσεκάρει και στίχους…
μιλωντας παντα για γκρουπς τα οποια γουσταρω αλμπουμ τους
Pink Floyd - The Wall
Pink Floyd - Wish you Were Here
Metallica - Black Album
The Doors - Morrison Hotel
αυτα μου ρχονται τωρα…
Θεωρείται ένας εκ’ των κορυφαίων δίσκων της δεκαετίας που μας πέρασε , αλλά όσες φορές και να τον ακούσω δεν με συγκινεί καθόλου. Μου αρέσουν μόνο μερικά κομμάτια όπως τα chop suey,aerials,atwa και forest αλλά από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα κομμάτια μου φαίνονται σαν μια απίστευτη βαβούρα. :dunno:
edit:Ban στον από πάνω για τα δύο πρώτα
να το κοιταξεις αυτο :?
Δηλαδή άκουσες αυτό και δεν σου έκανε καθόλου εντύπωση;;;
What the f ρε μαν
εδω να φανταστεις το αγαπημενο απο φλουντ ειναι το σωσερφουλ οφ σηκρετς (δεν ξερω κανεναν που να το θεωρει το καλυτερο τους)
ελα μπαν στον savealekos άμεσα. ντάξει ανοιχτό φόρουμ δε λέω, αλλά προφανώς ο χρήστης αυτός βασανίζει γριούλες και σοδομίζει παιδάκια. είναι νομίζω ξεκάθαρο. κάποιος να τον μπανάρει
θα νοιώσεις και το the wall έτσι :lol:
Ό,τι λέει ο αποπάνως.
savealekos we’ll sentence you to be exposed before your peers :!:
Σοβαρα να το ξανακουσεις…[-X
Εκτος κι αν εχεις για αγαπημενο το St. Anger οποτε…
Χρίζεις βοήθειας ειδικού εσύ…
ελα αλεκο.
τον παιζεις?
σοβαρα τωρα, το μπλακ αλμπουμ ειναι ενα αλμπουμε με 12 κομματια εκ των οποιων κατ εμε πχ εχει 3 παρα πολυ καλα κομματια (wherever i may roam, unforgiven, sad but true), 3 αρκετα ως πολυ καλα (enter sandman, of wolf and man, Nothing Else Matters) και πολλα ακομη τα οποια ειναι πολυ μετρια, αντε να εχουν μερικες καλες στιγμες. δεν νομιζω οτι ειναι και αριστουργημα…
τωρά το γεγονός οτι τα 5 απο τα 6 τραγούδια που αναφέρεις ήταν και τα single του δίσκου δείχνει οτι έχεις δίκιο ή οτι μάλλον το αδικείς το Black Album ?
[SPOILER]προσωπικά μιλάμε για υπερ-album , ΟΛΑ ,ένα και ένα ,
The God that failed ,my friend of misery ,don’t tread on me ,the struggle within,through the never ,
Τι να πούμε , που δεν έχει λεχθεί για αυτό το όντως album-μεγαθήριο[/SPOILER]
οι μεταλικα για μενα τελειωσαν μετα το εντ τζαστις φορ αλλ (εκτος του ντεθ μαγκνετικ που ειναι βεβαια αλμπουμ γυρισαμε στα παλια γιατι κατα βαθος δεν μας νοιαζουν τα λεφτα και ειμαστε ακομα μαγκες)… το θεωρω καθαρα καραεμπορικο αλμπουμ με 2/3 χαιλαιτς αλλα μεχρυ εκει…
για τους αποπανω και για τα πινκ φλουντ (βαριεμαι να σας κουοταρω ειστε παρα πολλοι :p) αφου με αγαπατε κατα βαθος
δεν ειπα οτι τα αλλα κομματια ηταν σκατα αλλα μπορεις να μου συγκρινεις το my friend of misery με το wherever i may roam.?
Όχι απλά δεν μου άρεσε, αν εξαιρέσεις τα γνωστά και πολυακουσμένα κομμάτια, μου φάνηκε [B]γτπκ [/B]τελείως!!!
Συμφωνώ. Έτσι κι αλλιώς είναι το πιο υπερτιμημένο συγκρότημα ever
Παρακαλώ να μη με πάρετε με τις πέτρες, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται το καλύτερο album όλων των εποχών σε τόσες πολλές λίστες…Έχει τρεις κομματάρες (Lucy in the sky with diamonds, She’s leaving home, A day in the life) αλλά τα υπόλοιπα απέχουν χιλιόμετρα σε ποιότητα. Tο White Album, το Abbey Road, ακόμα και το Let it Be είναι πολύ καλύτερα. Παρακαλώ και πάλι να με αντιμετωπίσετε με επιείκεια