Γιατί αλλιώς θα σε λέμε άμπαλο, θα σε περιθωριοποιήσουμε κοινωνικά και θα σε κοροϊδεύουμε ενώ μέσα σου θα πιστεύεις ότι είσαι απλά “ξεχωριστός” και ότι κάποια στιγμή η αξία σου θα λάμψει.
Άσε το δικό μου ρε κοίτα αυτό. Θα έχεις και το Αβαντγκαρντιλικι στο να ρίξεις πόντο σε άλλο Mod, θα γίνεις ο Tom Warrior των Mods.
ενω μεσα μου θα πιστευω οτι ισως απλα δε μου αρεσει?δε γινεται ε?
και τι το πέρασες εδώ κύριος? Το χάμερ που κλάνει ο μαστέιν και παίρνει 8 επειδή απλά γράφει τ’όνομά του πάνω? Όχι ρε! Πυγμή! Δε θα περάσει ο φασισμός του “σ’όποιον δεν αρέσει είναι απλά κουφός”! Ζήτω η ξερολίαση και το μαλλιοτράβηγμα του Ρόκιν! Τζόιν δε ριζίστανζ μπίτσεζ! Ιτ στάρτς φρομ Χίαρ λέμε!
Και περιμένουμε μασώντας τα νύχια μας τα αναμενόμενα υπερ-ποστ από Nihilist και awake που θα ηχήσουν τη Εβδομη Σάλπιγγα της Αποκάλυψης! Μετανοείτε άπιστοι! Ο Καιρόc Γαρ Εγγύc!
είπε ο αντιπρόσωπος του μπόρχα στο ως τώρα γνωστό μας σύμπαν…
Έλα, δε θα πει κανείς το Reign In Blood?
Ε αφού θες μπινελίκια, θα σου χαλάσουμε το χατήρι;
(Ακολουθούν χοντρά μπινελίκια, εξού και τα 3 σπόιλερζ. Ανοίγετε με δική σας ευθύνη.)
ΒΛΑΚΑ.
been mentioned twice XD
Aλλα ως overrated,απο μενα τουλαχιστον*…οχι ετσι οπως το λεει ο τιτλος.(πχ seasons,south το εχουν κατα τη γνωμη μου συνθετικα).
*Γιατι να βρεις αλμπουμ-μεγαθηριο που να το βαρεθηκες απο την αρχη μεχρι το τελος και να μη σε κερδισε ποτε,σε genre που να γουσταρεις ειδικα,κομματακι δυσκολο…
Και το Powerslave μια χαρά gamay.
Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να πει κανείς για το Number of the Beast και το Piece of Mind. Μια χαρά άλμπουμζ αλλά τα χαλάνε μερικά fillers.
Με τα albums των Priest συμβαίνει το ίδιο πράγμα πάντα. Το μισό θα το γουστάρω απίστευτα, τα κομμάτια του θα τα θεωρώ ύμνους. Με το υπόλοιπο μισό θα βαριέμαι.
Μόνο στο Sad Wings of Destiny δεν συμβαίνει αυτό (κατά την ταπεινή μου άποψη το καλύτερό τους).
Αλλά στο μισό Painkiller βαριέμαι.
Σ’όσους δεν γουστάρουν Master of Puppets ΜΠΑΝ και ξύλο με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί, ναι, για μένα είναι το καλύτερο MAITAΛ άλμπουμ μεταξύ των κλασσικών και με πολλά χιλιόμετρα απόστασης απ’το 2ο (And Justice For All - όχι ρε δεν είμαι καθόλου μετάλλιφαν).
Για Megadeth συμφωνώ και επαυξάνω. Γενικά δεν είμαι του μέτσαλ αλλά από Megadeth δεν μπορώ να ακούσω νότα. Ακόμα και απ’το Rust In Peace που περίμενα να μου κάνει κανα κλικ παραπάνω. Παίζει να φταίει αποκλειστικά η φωνή του Μαστέιν.Όπως και ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ, και Blind Guardian κτλ. κτλ. (ντάξει Guardian κάποτε μ’αρέσανε αλλά πλέον βαριέμαι απίστευτα). To να γράφετε για ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ σ’αυτό το θρεντ είναι ιεροσυλία. Και μένα δεν μ’αρέσουν οι ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ αλλά δεν γράφω για τα άλμπουμς τους, γιατί θα πέσει το σφυρί του Θορ στο κεφάλι μου.
Ντάξει για το Operation Mindcrime θεωρώ λίγο υπερβολικές τις αντιδράσεις σας. Το θεωρώ λογικό να μην το γουστάρει κάποιος. Εμένα πάντως μ’αρέσει αρκετά
[SIZE=“1”]Απ’το Scenes From A Memory πάντως τρώει 6άρα απ’τα αποδυτήρια :p[/SIZE]
leviathan απο mastodon. νταξ δεν το λες μεγαθήριο αλλά όταν είχε βγεί απαυτά που διάβαζα περίμενα την απόλυτη δισκάρα κ τελικά ήταν 15 τσάμπα ευρω. ακόμα δεν μπορώ να ακούσω πάνω από 1 τραγούδι.
Ωπα.Λογω των υπερπολυπλοκων δομων,της φωνη που ξενιζει,της αταιριαστης παραγωγης,της ανυπαρκτης ατμοσφαιρας,του αδιαφορου κονσεπτ/στιχων η του ετσι κι ετσι songwriting?:lol:
Λογικο ειναι να υπαρχουν και μερικοι που δε το γουσταρουν(δε λεω αυτο),αλλα οχι οτι ειναι και ευκολο να το σνομπαρεις το συγκεκριμενο αν το ακουσεις προσεκτικα,μη λεμε κι ο,τι θελουμε…Και οι αντιδρασεις νταξει αναμενομενες.Το μισο φορουμ το βαζε ανετα στα 5 πιο αγαπημενα αλμπουμς εβερ:p
Η μιση Ελλαδα θεωρει κορυφαιο τον Χ"γιαννη.Ατοπο το επιχειρημα σου
Ατοπο το συμπερασμα σου μαλλον.Ξαναδιαβασε τη προταση που προηγειται…
εισαι παουερας:!::!::!:
Εγώ δεν είμαι.
Λογικο ειναι να υπαρχουν και μερικοι που δε το γουσταρουν(δε λεω αυτο),αλλα οχι οτι ειναι και ευκολο να το σνομπαρεις το συγκεκριμενο αν το ακουσεις προσεκτικα,μη λεμε κι ο,τι θελουμε…Και οι αντιδρασεις νταξει αναμενομενες.Το μισο φορουμ το βαζε ανετα στα 5 πιο αγαπημενα αλμπουμς εβερ
το οτι το αναφερουμε σε θρεντ “Αλμπουμ-μεγαθηρια” λεει πολλα…
απλα εμενα προσωπικα δε μου εκανε τιποτα.μα τιποτα ομως.
κατα τα αλλα
εισαι Shaman:!::!::!:
:lol::lol:
shaman, με μικρό
-1 πελάτης.
εβαλα το κεφαλαιο για να δηλωσω το μεγαλειο σου
+1 πελατης :lol::lol::lol::lol:
Led Zeppelin - Physical Graffiti
απάλευτο.
Στα 10 μπορεί… Είναι λίγο υπερβολικό να μπει στα 5 καλύτερα και να βγάλεις εκτός άλλα μεγαθηρία…