Το αλμπουμ-μεγαθήριο που άκουσα κ δν μ έκανε καθόλου εντύπωση

:expressionless:

Ρε παιδιά…

λωλ. Το ότι είναι λογικό κάποιος να μην γουστάρει κάτι ισχύει για τα πάντα, όχι μόνο για το O:M. Τώρα αν θες συγκεκριμένους λόγους, δεν είμαι και ο καταλληλότερος να απαντήσω γι’αυτό αφού μου αρέσει το άλμπουμ.

Κατά τ’άλλα ξύλο στον shaman που δεν γουστάρει αυτό που πλέον θεωρώ το καλύτερο άλμπουμ των Zeppelin (για μένα μιλάμε πάντα ε). ΟΥΣΤ

Έννοια σου και θα σε φτιάξω στην μπάλα

Καλα αυτο το thread τα σπαει, απλα κορυφαιο. Γουστα ειναι αυτα για παραδειγμα το Seventh Son Of A Seventh Son που αναφερθηκε ειναι μακραν το αγαπημενο μου αλμπουμ εις τους αιωνας των αιωνων. Οσο για τα Master Of Puppets, The Number Of The Beast, Painkiller, Heaven And Hell, Highway To Hell, Powerslave, Piece Of Mind ειναι σιγουρα μεσα στην 10αδα. Και απο πολυ κοντα τα Operation Mindcrime, Black Sabbath, British Steel, Rust In Peace… Εχουμε να δουμε κορυφαια ποστ εδω μεσα, θα γινει της μουρλης…

ναι…πραγματι…Reign in Blood.

απλα γιατι μαλλον ειχα ηδη ακουσει το South of Heaven και απλα μετα δεν…:stuck_out_tongue:

& Number of the beast…

Θρεντάρα!
Λοιπόν, καταρχήν, ότι και να είπε ο bleedin για το Operation Mindcrime, του δίνω άφεση αμαρτιών, διότι είπε και αυτό:

Όσο αφορά εμένα, οτιδήποτε από dream theater…

Δε θα πρωτοτυπήσω, απλώς θα ενισχύσω:

Οperation Mindcrime - Queensryche
Slaughter of the Soul - At the Gates
Reign in Blood - Slayer

(Μεγάλη απογοήτευση και τα τρία.)

Θα επανέλθω με άλλα βέβαια…

E όχι …#-o

:lol::lol::lol::lol:

εντιτ:βλεπω οι dream theater εχουν την τιμητικη τους στο παρον θρεντ…

Ωραία πλάκα κάνουμε…
Το θέμα του thread κάνει λόγο για άλμπουμ που ακούμε το είδος και παρόλαυτα το σιχαινόμαστε. Ενώ λοιπόν (προφανώς και αντικειμενικώς :p:p:p:p:D:D) τα Master of puppets, Operation mindcrime, Powerslave, number of the beast, Painkiller και τόσα άλλα που αναφέρθηκαν δεν είναι με τίποτα τα κορυφαία άλμπουμ των συγκροτημάτων που τα κυκλοφόρησαν, σίγουρα δεν μπορείς να τα πεις άθλια αηδιαστικά ή σιχαμένα.
Επισης δεν λέγεται το “βαριέμαι ότιδήποτε απο Dream Theater” “σιχαίνομαι τα πάντα από Manowar” ή “κοιμάμαι με τους Φλουντ” γιατι αυτο σημαίνει ότι δεν μου αρέσει αυτο που παίζουν γενικότερα αρα ειμαι οφ τόπικ. Ετσι θα μπορούσα να βάλω ότιδήποτε απο Black, Death και ξέρω γω τι άλλο θεωρείται θεωρείται κορυφαίο με τέτοιου είδους φωνητικά, ή τα περισσότερα των 70’s αλλα δεν το κάνω αφού δεν ασχολούμαι γενικότερα με αυτά τα είδη.

Κάπου αναφέρθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο, και πραγματικά είναι να βρείς άλμπουμ που σιχαίνεσαι ή βαριέσαι θανάσιμα από ένα γκρουπ που γενικότερα σου αρέσει και ειδικά όταν μιλάμε για εκείνα που κατα κοινή ομολογία θεωρούνται τα καλύτερα τους. Αλλό να το λέμε υπερεκτιμημένο ή απογοητευτικό και άλλο το θέμα του τόπικ. Σιχαίνομαι είναι βαρύς χαρακτηρισμός και θα μπορούσα να το πω μόνο για τσιφτετελοσκυλάδικα, ούτε για Deep Purple, ούτε για Meshuggah, ούτε για Cannibal Corpse …

μα τι έπος τόπικ είναι αυτό. συγχαίρω δισκοβόλο. πολλοί όμως έχουν χάσει το νόημα. το θέμα δεν λέγεται “ποιά άλμπουμ δεν σας αρέσουν”. επίσης ο τίτλος αναφέρεται ξεκάθαρα σε μεγαθήρια ε.

λοιπόν

Iron Maiden - Number of the Beast
Celtic Frost - Discography
Led Zeppelin - Discography
Black Sabbath - Vol.4

αυτά γιά αρχή 8)

απογοητευση, και μεγαλη, και τα τρια λοιπον.

χωρις πλακα κοιταχτε λιγο τ’ αυτια σας σε καναν γιατρο.

οταν επανελθεις ξερεις εσυ, master of puppets, epicus doomicus metallicus, heaven end hell, keeper of the seven keys, transcendence, painkiller, hall of the mountain king και δωστου να καταλαβει.

αααα… σωστός ο Νομιστεράκης! Ξέχασα και το Crimson Glory. Transcedence ρε αιδοία!

Α και για να μη λέτε, το Spiritual Healing είναι άνετα ο Death δίσκος που δεν ακούω σχεδόν ποτέ. Ομώνυμο και μετά το χάος. 8)

Τοπικάρα! Βρίστε!

Ανησυχώ… ανυσηχώ για σένα…

(Από την άλλη ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ γουστάρει πολύ η γυναίκα μου, οπότε θα πρέπει να σου συγχωρήσω τις ιεροσυλίες…)

Σίγουρα δεν είναι δίσκος μεγαθήριο αλλά με τις κριτικές που έχει πάρει και από μη μεταλ έντυπα είναι να απορεί κανείς…Mastodon-Crack The Skye. Ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Leviathan όμως!

Σοβαρέψου ρε άνθρωπε, μια παρτίδα της ΜΕΒΓΑΛ έχει χαλαστεί για την πάρτη σου.

Prog rock ακούς?

Εγώ μια λέξη έχω να πω για αυτά που έχω δει σε αυτές τις 17 σελίδες:

[SIZE=“6”]ΕΛΕΟΣ![/SIZE]

Pipers at the Gates of Dawn :oops: Καταλαβαίνω γιατί θεωρείται σημαντικός, αλλά δε την παλεύω και τόσο μαζί του.

Tο Funhouse των Stooges είναι ένα άλμπουμ το οποίο σέβομαι απεριοριστα για την επιδραστικότητά του, αλλά που ποτέ δεν μου έκανε τόσο πολύ κλικ. Όχι ότι δεν μου αρέσει βέβαια, απλώς δεν με εντυπωσίασε. To ίδιο ισχύει και για το Energetic Disassembly των Watchtower.

Από εκεί και μετά υπάρχουν άλμπουμς που είναι ορόσημα αλλά δεν τα παλεύω πολύ, όπως τα Script for a Jester’s Tear (Marillion), Discipline (King Crimson), Altars Of Madness (Morbid Angel), Twilight Of The Gods (Bathory), Remain In Light (Talking Heads). Σε κάποιους από αυτούς, μου αρέσουν τα υπόλοιπα άλμπουμς τους, σε κάποιους άλλους όχι.

αν είχατε κατανοήσει πλήρως το θέμα του θρέντ δεν θα έπρεπε να απορείτε γιά κανένα άλμπουμ από όσα έχουν αναφερθεί. το θέμα δεν είναι “δίσκοι σκουπίδια”. μιλάμε απλά γιά δίσκους που ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ευχαριστώ :slight_smile: